פורסם 2005 ביולי 2620 שנים תכנס לדיירקטורי של העבודה ותבדוק אם ניתן לשמוע כמו שצריך את Encoded_audio_1.mp2
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים תעלה שני דברים:את הקובץ לוג של המולטיפלקסאת הקובץ לוג של ה DVD2SVCDתעלה תמונה של כל הקבצים שיש לך בדיירקטורי של העבודה כולל הגודל שלהם.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מאוד מוזר. הכל נראה בסדר גמור.1) האם אתה יכול לנגן את קבצי ה MPEG מולטיפקס ומולטיפלקס SUBBED עד הסוף?2) האם אתה מנסה להפוך את הסרט ל PAL?3) אתה יכול להעלות את התמונה של הלשונית של ה DVD IMAGE בבקשה?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר 1.כן ללא שום בעיה למרות ששניהם פשוט זהים (אין כתוביות בשניהם). 2.אני לא אמור להפוך ל-PAL? איך אני רואה את זה ? חיפשתי ולא מצאתי באיזה לשונית זה. 3.בבקשה: 4.המון תודה על העזרה שלך!
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים 1) יש לך מספיק מקום על ההרדדיסק? 2) אם המקור זה לא PAL אז אפשר להפוך את זה ל PAL בלשונית CONVERSION (יש ריבוע קטן).
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אין לי מושג. אולי הסרט דפוק? אולי התרגום לא בסדר? כעיקרון, הבעיה שאתה מציג עולה בד"כ כאשר לא עושים קידוד מחדש של האודיו. בזמן שאנחנו מתכתבים קודדתי כבר ארבעה.תכנס ללשונית MISC, תלחץ על RECOVER, תעלה את הקובץ שהוא יראה לך בחלון, ותמשיך לעבוד מהתהליך האחרון בו הוא עצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.