עבור לתוכן

שאלה לגבי המרת DIVX ל DVD

Featured Replies

פורסם

VIRTUAL DUB היא התוכנה הכי טובה שתוכל למצוא

היא נורא קלה לשימוש ידידותית ועושה את העובדה בצורה טובה מאוד!!

אהה עכשיו נזכרתי שאתה יכול לעשות את זה עם NERO

שאתה יוצר דיסק VCD או דיסק SVCD התוכנה לבד הופכת אותו מAVI ל VCD

מה שנשאר לך זה להדביק כתוביות

• תגובות 40
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן איכפת לי מהאיכות של הקול והצפיה...פשוט שאלתי אם ישנה תוכנה אחת שעושה את שני הדברים:

1.מצמידה כתוביות לסרט

2.ואח"כ ממירה אותו ל- DVD או SVCD

אם ישנה כזו תוכנה אני אשמח לקבל את השם שלה...

כן, יש תוכנה אחת. התוכנה שנתתי לך. אתה פעם ראשונה עושה לה SETUP כמו שצריך, ומאז מאות פעמים עובד על אותן הגדרות וזהו. קל ופשוט ומצליח.

תסתכל על המדריך שצרפתי לך, תשים במסכים את אותו דבר, ותהפוך בקלות AVI ל DVD

WINAVI לא מאפשרת הוספת תרגום.

פורסם

מה הבעיה להוסיף תרגום עם וירטואל דאב ועם פלאגין text sub שאתה מתקין לתוכנה דרך ההתקנה של vobsub

דרך כל כך פשוטה להצמיד כתוביות לסרט, מעט מאוד עבודה שלך, אני כבר עושה את זה אוטומטית, אחר כך נשאר לשמור, שזה לוקח בסביבות ה-45 דקות

ואז כל מה שנשאר זה להמיר ישירות ל-DVD עם WINAVI, שעושה את העבודה הכי מהר מכולן ולצרוב :)

פורסם

DVD2SVCD משתמש בכל התוכנות בלחיצת כפתור אחת, ובאיכות הרבה יותר טובה מ WINAVI. כמו כן, האפשרויות במידה ואתה רוצה לשנות משהו הרבה יותר גדולות.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות להוסיף תרגום :s05: כמובן שעשיתי כל מה שאמרתי לי לעשות לפי ה-PDFים ששלחת לי

1238ay.th.jpg

פורסם

אתה חייב לעבור לשונית לשונית ולשים לב שההגדרות הן כמו במדריך. במקרה שלך, פשוט לא סימנת בלשונית של ה SUBS שאתה רוצה SUBS

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו סידרתי את זה.

עכשיו כל פעם שאני רוצה להמיר סרט מ-AVI ל-DVD אני פשוט בוחר סרט וכתוביות ולוחץ GO?

***עריכה***

יש בעיה - הוא אומר שהגודל חלון לא טוב או משהו כזה...הנה הלוג: INFO: [???] mplex version 2.0.0 (2.2.3 $Date: 2004/01/13 20:45:26 $)

**ERROR: [???] Unable to open file C:\Documents and Settings\Noam\Desktop\Encoded_Video_TMPGEnc_PAL.mpv for reading.

פורסם

fi/

אוקי עכשיו סידרתי את זה.

עכשיו כל פעם שאני רוצה להמיר סרט מ-AVI ל-DVD אני פשוט בוחר סרט וכתוביות ולוחץ GO?

כעיקרון כן. אתה בוחר סרט, כתוביות, את הפורמט (בד"כ 16:9), ואת הדיירקטורי אליה אתה רוצה את הפלט, עושה PREVIEW לראות שאין בעיה עם ה CODEC או ה FPS ולוחץ START.

***עריכה***

יש בעיה - הוא אומר שהגודל חלון לא טוב או משהו כזה...הנה הלוג: INFO: [???] mplex version 2.0.0 (2.2.3 $Date: 2004/01/13 20:45:26 $)

**ERROR: [???] Unable to open file C:\Documents and Settings\Noam\Desktop\Encoded_Video_TMPGEnc_PAL.mpv for reading.

1) האם ניסית להפוך לפאל

2) האם עשית PREVIEW לפני הקידוד?

3) האם התקנת TMPG 2.5 PLUS ו"ואמרת לו" איפה היא יושבת?

פורסם
  • מחבר

בעיה נוספת... :s07:

כשאני עןשה PREVIEW אז הוא נותן הודעה כזאת:

could not locate a decompressor for fourcc divx

מה עושים?

פורסם

זה כנראה מקור הבעיה. אתה צריך להוריד את ה CODEC המתאים.

פורסם
  • מחבר

כן,אבל איזה? ומאיפה?

פורסם
  • מחבר

לחפש בגוגל גם אני יודע..לא משנה , כבר הורדתי אוסף מקודדים של K-LITE.

עכשיו לפני שאני ממיר סופסוף רציתי לדעת אם כשאני עושה PREVIEW ואני לא רואה כתוביות זה אומר שהכתוביות לא הוצמדו?

פורסם

יש ב PREVIEW משבצת קטנה בצד שמאל למטה שצריך לסמן כדי לראות את הכתוביות. לפעמים צריך ללחוץ קצת על NEW FRAME כדי לראות FRAME עם כתובית.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחלה באמת זו היתה הבעיה אך אבוי..יש לי בעיה חדשה... :s05: :s05: :s05:

untitled6ro.th.jpg

תודה על התגובות אני כל היום מחכה רק לתגובות שלך ! תודה!

נ.ב

הסרט : הטבעת של הניבילינגס די נחמד

****עריכה****

זה הטאב של ה-multiplexer :

11qk1.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים