פורסם 2005 ביולי 2120 שנים היי אנשים.... חברה שלי משתתפת בתחרות נערת פלפל, אנחנו מעוניינות בכמה שיותר דרוגים (כן כן רצוי גבוהים ) ונשמח מאוד אם תשתפו פעולה... כנסו לכאן: http://www.pilpel.co.il ליחצו Enter אח"כ על "תחרות נערת פלפל" (עם הפרח) ואח"כ על "נערת השבוע"... אני ולינה מודות לכם מקרב לב...
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים דירגתי כ8...אולי הייתי נותן יותר, אבל התמונה חרא ממש לדעתי (למרות שהיא נראית ממש סבבה)אי אפשר בכלל לראות את הפרצוף ככה, מה הקטע?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אתה נותן ציון על איך שהיא נראת לדעתך ואם אתה חושב שמגיע לה8 אז זכותך...
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני חושב שלא הבנת אותי...היא נראית טוב מאוד לפי מה שראיתי, אבל בגלל התמונה הגרועה לדעתילא חשבתי שמגיע 10, וחבל, כי אם התמונה הייתה יותר טובה אני חושבשהייתי מדרג יותר גבוה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים הבחורה שאתם רואים בהתחל זאת אנה זאיקין והיא לומדת בבצפר שלי בכיתה יא איזה כיף אה חחחחחחחח
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר נחמד לגלות דוגמניות שלומדות בבית הספר שלך..... אין בעיה...אני לא נותנת לך ביקורת...נתת לה את הציון שראית לנכון, זה בסדר גמור.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים ככה זה עולם הדוגמנות, אם רוצים להתקדם אז תעשה מה שאומרים לך.אני מניח שהיא לא הצטלמה ככה מרצונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.