עבור לתוכן

חייזרים יתכן?

Featured Replies

פורסם

בעידן הקרח האדם שינה את עצמו?

• תגובות 137
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעידן הקרח האדם שינה את עצמו?

לא התכוונתי במובן שאמרת התכוונתי שהוא הסתגל ::)

פורסם

הא

בכל מקרה בכל הכוכבים המוכרים של היום במערכת השמש

אם יש שם יצורים חיים

זה אולי חיידקים וכו' (מה שדומה לחיידקים חחח יעני באותו סגנון)

פורסם

התכוונתי לשינוי פתאומי. (חייזרים שנוחתים פה, לא שינוי של הפלנטה) ד"א היו כמה שינוייים פתאומיים על כדור הארץ שמקורם לא ברור (בסבירות גבוהה פגיעה של מטאור ענק) שהכחידו כמויות כאלה ואחרות מהחיים על כדור הארץ. ההכחדה הגדולה ביותר גרמה לעליה של 10 מעלות בממוצע על פני כדור הארץ והכחידה 99% מהחיים על כדור הארץ למרות שלפי הסברות היום מדובר היה בתהליך של כמה שנים אבולוציה זה תהליך מאוד מאוד איטי וכמה שנים או אפילו כמה דורות לא מספיקים בשביל תהליך אבולוציוני.

איך לדעתי הם נראים ? לפי דעתי יש אינספור צורות חיים שונות בתכלית אחת מהשניה ובטח מההגדרה הנוכחית שלנו של חיים, אין מצב שאני אוכל לדמיין אפילו חלקיק מצורות החיים המוזרות שחיות איי שם... אני לא יודע... תאתגר את המחשבה שלך. קשה לי לדמיין דברים ממש רחוקים מאיתנו אבל כמו שאמרתי בדף 8 אפשר לדמיין ייצורים שחיים בענקי הגז של מערכת השמש שלנו אמנם על פניהם הם קפואים ובליבה שלהם הם לוהטים אך הם עשויים מגז שלא ניתן לראות דרכו וכך יש מצב שיש ייצורים מרחפים בעומק מסויים בשכבות הגז.

פורסם

נראה לי שיש שדים... לא חייזרים :\

פורסם

נראה לי שיש שדים... לא חייזרים :\

שדים? כאילו כמו שטן? ומלאכים? :-\

פורסם

שדים ברור שיש

אבל לא להעביר נושא

הנושא פה זה חייזרים

פורסם

מדען נורמלי  זה  אדם מאוד מוגבל !   אין הוכחות או פיתרון הגיוני שמבוסס על ידיעותיו  המוגבלות   ,  אז ישר נפסל \ לא יכול להיות \ לא אמיתי \ מבויים \ הזיות \

מקור לא אמין \ ומלא חירטוטים אחרים.      ברגע שמדען מסתכל על משו ואומר לך  אני לא יודע מה זה,  אז תבין לבד כבר שזה לא יצירה שלנו.

איך אתם רוצים הסבר או הוכחה ממדען, על משו שהוא ואתם רואים   אבל הוא לא יודע מה זה.   קצת סותר  את מה שאתם רוצים כהסבר ראיה או הוכחה

אתמול קיבלתי  בדואר  התראה  שלא ביקרתי באתר 1  יותר מ 90 יום    אז שאני אבקר או שיסגרו לי תחשבון.   פחחחח  אני אפילו שכחתי שנירשמתי לשם

ב     16.9.2003    .  הלכתי  ובמקרה נפלתי  על כל החומר שהבחור החביב הזה מצא.   

לכו לפה.  צריך להיות משתמש רשום,  אז תשתמשו בחשבון שלי, שלא תפתחו סתם חשובנות.  ותקראו תמבוא לכל דבר ותורידו מה שמעניין אותכם

http://filesharingtalk.com/vb3/t99113.html

user:  scriewy_oCD

pass: all4u

ואל תרשמו בשמי.  יש לי 0 הודעות ושישאר כך !

עריכה: שכחתי משו   , מישהו פה עשה צחוק מביגפווט !    כנירא לי ראיתה  שום דבר אחר דמוי אדם והולך על שתיים.  יש איזה תמונה שחור לבן משנות ה 30

אולי, לא זוכר,  איזה שבט תפס יצור 1  ושיפדו לו תסנטר  והושיבו על קופסא כדי שלצלם תיהיה זווית טובה.  ואם היתה רואה את זה היתה חושב פעמיים על "שמועות"

של ביגפווט.

חבל אני לא זוכר איפה ראיתי את זה,  הא רגע נירא לי ראיתי בתוכנית גרמנית שהורדתי בחמור, אין איפה להשיג את זה בדרך אחרת

חוץ מללכת לארכיון בגרמניה  :screwy:  .       והיה שם על עוד כמה דברים,  ומה שוחה בים השחור בחופי טורקיה   :o    ולא ידעתם, איך תדעו אם אף 1

לא משדר את זה  אצלינו. זה חלק ראשון

Spiegel Tv - Auf Den Spuren Des Yeti - Im Reich Der Fabelwesen Teil 1 By Roussvelt.mpg

וזה 2

Spiegel Tv - Auf Den Spuren Des Yeti - Im Reich Der Fabelwesen Teil 2 By Roussvelt.mpg

אני מציע לרשום רק תחלק הזה ופשוט להחליף ספרה 1 ו 2   Spiegel Tv Auf Den Spuren Des Yeti

פורסם

תגידו מה אתם בסדר מי הדביל שאמר שמים זה הבסיס לחיים זה שטויות הבסיס לחיים זה פחמן בגלל היותו מוליך למחצה מה שהופך אותו למותאם להעברת אותות חשמליים בין תאים יחידים ובתוך התאים עצמם ישנה תאורייה שאומרת שחיים שלא מבוססים על פחמן או חומר התלוי בחום בצורה כל כך דרסתית יהיה הרבה יותר עמיד אך הרבה פחות אינטיליגנטי כי אם אתה הרבה יותר עמיד אין לך סיבה אבולוציונית להתפתח לפחות לא לכיוון שיהיה לך מוח וטכנולוגיה ישנה תאורייה הפוכה שאומרת שאם חיים מתפתחים על כוכב בעל התנאים הכי אופטימליים אז החיים בה יסגסגו ואז יעברו שינויים בעולם זה וזה מה שיביא להתפתחות אבולוציונית דרסתית כגון גן XEX שבעצם בגללו יש בני אדם.......

פורסם

בני האדם התמכרו למים....

פורסם

תגידו מה אתם בסדר מי הדביל שאמר שמים זה הבסיס לחיים זה שטויות הבסיס לחיים זה פחמן בגלל היותו מוליך למחצה מה שהופך אותו למותאם להעברת אותות חשמליים בין תאים יחידים ובתוך התאים עצמם ישנה תאורייה שאומרת שחיים שלא מבוססים על פחמן או חומר התלוי בחום בצורה כל כך דרסתית יהיה הרבה יותר עמיד אך הרבה פחות אינטיליגנטי כי אם אתה הרבה יותר עמיד אין לך סיבה אבולוציונית להתפתח לפחות לא לכיוון שיהיה לך מוח וטכנולוגיה ישנה תאורייה הפוכה שאומרת שאם חיים מתפתחים על כוכב בעל התנאים הכי אופטימליים אז החיים בה יסגסגו ואז יעברו שינויים בעולם זה וזה מה שיביא להתפתחות אבולוציונית דרסתית כגון גן XEX שבעצם בגללו יש בני אדם.......

אולי תלמד להשתמש בסימני פיסוק?....זה ממש מעצבן לקרא את כל זה כמשפט אחד...

אני חושבת שהמושג 'חיים' הוא מאוד סובייקטיבי,

שמתם לב שגם לכוכבים יש לידה, משך קיום, מוות..?

אני חושבת שאנחנו חלק מיצור ענק חיי (לא במובן חיים שאנו מכירים),

וכל הכוכבים שסביביינו (אשר נולדים, מתים) והשמשות (שמספקות אנרגיה) הם הבסיס, מה שמרכיב את הדבר החיי הזה...

למשל תחשבו שאנחנו (כדור הארץ) לשם ההשוואה זה תא מוח (או המוגלובין בתוך תא? תלוי עד כמה קטנים אנחנו יחסית אליו)

ואנחנו חלק קטנטן מיצור ענק שהוא בן אדם (שוב...לשם ההשוואה)...

ואיך אפשר לסתור את מה שאני אומרת? הא? נשמע הגיוני...?

יש מצב שאתם בעצם ריקמה ברקטום של איזה ענק מחרבן... :-*

פורסם

יש מצב... מה שבטוח, אם הוא מחרבן, כנראה שיש לו עצירות חריפה במיוחד... מאחר ודברים רצים כאן יותר מדי לאט. :smile1:

פורסם

שגיא חמודי....אתה בכלל יכול להחשיב את עצמך כחלק מהפיטמה שלו....אז שששש.... :D

פורסם

;D

פורסם

:jump1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים