עבור לתוכן

חייזרים יתכן?

Featured Replies

פורסם

חחחחחחח  :xyxthumbs:

בקשר לחייזרים

עד שנגיד שלפחות 10 אנשים שמצוידים במצלמות וידאו טובוות יראו ביחד באותו זמן ויצלמו חייזרים אפחד לא יאמין

אני בטוח שזה כבר קרה. עדיין שמים עליהם בולבול (ובצדק).

• תגובות 137
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרגע ראיתי את התוכנית הזאצי בנשיאונל גיוגרפיק

הכל שטויות זה המצאה של במוח שלך ושלי ושל כל האחרים והורופים הכיחו שמה שאנשים שטענים שהם "נחתפו" על ידי חייזרים וגופם שותק כשהם ישנו זו תופעה שנקראת "שיתוק שינה" אתה ישן שינה קלה והמוח שלך מקרין לך חלום כלשהוא ובזאת הוא גם משתק את הגוף שבמקרה ותיבהל מהחלום ותעורר לא נפגע בעמצך. אז קורה מצב שאדם התעור משינה אבל גופו משותק ואז הוא "כאילו" רואים אנשים בחדר שלו שזה בעצם חייזרים. אצל כל תרבות זה משהוא שונה. הרי רק במאריקה דיווחו שהם נחטפו על ידי חייזרים לעומת זאת ביפן יש את אותה תופעה אך במקום חייזרים יש שד אם עין אחת. זה שצולמו כל מיני אובייקטים באוויר זה גם המצאות נגי וצולמו אובייקטים לא מזוהים ב 90% זה איזה מטוס או עוד משהוא שהוא טבעי. הכל המצאה של האנושות. ראית יותר מידי סרטים על חייזרים אז אתה מושפע מזה זה כמו שהיה דיון על מטריקס שזה אכן קיים זה השפעה של הסרט.

פורסם

מה קשוררררררר

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

ברור שיש חייזירים מההה תחשוב יש מיליארדי יקומים

הסיכוי הוא גדול שבכמה מהם או לפחות 100 אחוז באחד מהם יש ישות אינטיליגנטית או חיידיקם חיים או משוו בסגנון

חייב להיות

וכל השטויות האלו שחחייזרים יצרו אותנו ואנחנו כמו הסימס שלהם זה סתם תאוריות (אם זה נכון או לא אתה בחיים לא תוכל לדעת )

אולי החייזירם לא נראים כמו בסרטים, כי אלה המצאות של הבמאים

ואולי הם נושמים סוג אחר של גז ואוכלים אווויר ורואים דרך הידיים או שהם נראים כמו גו'קים

ואולי הם פי 1000 מתקדמים מאיתנו כמו במלחמת העולמות ואולי הם עם גוף של בן אדם אבל פרצוף שונה

הכל יכול להיות ואפחד לא יכול להגיד שאני לא צודק כי אפחד לא יכול להוכיח לי אם באמת אין במיליארדי היקומים חייזרים

פורסם

מה קשוררררררר

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

ברור שיש חייזירים מההה תחשוב יש מיליארדי יקומים

הסיכוי הוא גדול שבכמה מהם או לפחות 100 אחוז באחד מהם יש ישות אינטיליגנטית או חיידיקם חיים או משוו בסגנון

חייב להיות

וכל השטויות האלו שחחייזרים יצרו אותנו ואנחנו כמו הסימס שלהם זה סתם תאוריות (אם זה נכון או לא  אתה בחיים לא תוכל לדעת )

אולי החייזירם לא נראים כמו בסרטים, כי אלה המצאות של הבמאים

ואולי הם נושמים סוג אחר של גז ואוכלים אווויר ורואים דרך הידיים או שהם נראים כמו גו'קים

ואולי הם פי 1000 מתקדמים מאיתנו כמו במלחמת העולמות ואולי הם עם גוף של בן אדם אבל פרצוף שונה

הכל יכול להיות ואפחד לא יכול להגיד שאני לא צודק כי אפחד לא יכול להוכיח לי אם באמת אין במיליארדי היקומים חייזרים

אני כן ואני אומר את זה [glow=red,2,300]אתה לא צודק!![/glow]

א. מי אמר שיש מיליארדי יקומים? אולי יש יותר או אולי פחות. ובכלל כל התיאוריה שהידום הוא אין סופי גם לזה אין הוכחה זה שלא מצאו את הסוף שלו לא אומר שהוא אין סופי. אולי בכלל יש רק 9 כוכבים כי הרי לא הגיעו לכובכ הכי רחוק במערכת השמש ואולי אחריו יש את הסוף של היקום

פורסם

בקושי היינו על כוכב אחד, אתה רוצה להיות על 9?

אולי ה- 8 האחרים לא קיימים?

במקרה שאתה אומר שהם קיימים, זה מפני שהמדענים כביכול ראו אותם, וזה אותו דבר כפי שהם ראו יותר מ-9 הכוכבים שאתה מדבר עליהם.

פורסם

מה אתה אומר שאנחנו היקום היחידי?

wtf

בכל מקום רשום שיש איזה מיליארדי יקומים

פורסם

א. מי אמר שיש מיליארדי יקומים? אולי יש יותר או אולי פחות. ובכלל כל התיאוריה שהידום הוא אין סופי גם לזה אין הוכחה - שמעת פעם על המושג פרקטלים ?

an

פורסם

מה אתה אומר שאנחנו היקום היחידי?

wtf

בכל מקום רשום שיש איזה מיליארדי יקומים

אז...?

פורסם

נו באמת... אתם חבורה של בורים...

תורידו את הפרק Cancelled של South Park (עונה 7 פרק 4) ותבינו מה הולך כאן באמת.... ולא רק שתבינו סוף סוף מה הולך כאן גם תודו לסטן קייל קארטמן וקני על זה שאנחנו עדיין חיים!!!!!

ועכשיו בנימה רצינית יותר...

א. מי אמר שיש מיליארדי יקומים? אולי יש יותר או אולי פחות. ובכלל כל התיאוריה שהידום הוא אין סופי גם לזה אין הוכחה זה שלא מצאו את הסוף שלו לא אומר שהוא אין סופי. אולי בכלל יש רק 9 כוכבים כי הרי לא הגיעו לכובכ הכי רחוק במערכת השמש ואולי אחריו יש את הסוף של היקום

קודם כל אין מליארד יקומים יקום יש אחד... כנראה... כמוכבים יש הרבה גלקסיות יש הרבה יקום אחד...

ודווקא המדע לא חושב שהיקום בלתי סופי... כרגע התאוריה הרווחת היא שהיקום הוא סופי ומתרחב בסופו של דבר הוא יפסיק להתרחב ויתחיל להצתמק... ואז שוב פעם מהתחלה.. עד שלא יסתרו את התיאוריה הזאת זה התאוריה הנפוצה...

וכמובן שיש חייזרים איזה מין שאלה זאת...

ואם הם הגיעו לכאן אז אני לא רואה סיבה שהם ילכו אל ההמון במקום אל הממשל... ומה רע בממשל של המדינה החזקה ביותר בכדור הארץ?

ולאלא ששואלים מה יש להם לחפש פה... אז זה פשוט מאוד... מחקר... ויכול להיות גם שיש בחירות בכוכב האם שלהם... אתם יודעים הכל פולטיקה... זה בטח יביא הרבה פופלריות לנשיא המכהן שם הגעה לכוכב אחר עם יצורים אינטליגנטיים (פחות או יותר)... אנחנו הגענו לירח בשביל לנצח בבחירות... בוש כבר מתכנן להגיע למאדים...

פורסם

נו באמת... אתם חבורה של בורים...

תורידו את הפרק Cancelled של South Park (עונה 7 פרק 4) ותבינו מה הולך כאן באמת.... ולא רק שתבינו סוף סוף מה הולך כאן גם תודו לסטן קייל קארטמן וקני על זה שאנחנו עדיין חיים!!!!!

ועכשיו בנימה רצינית יותר...קודם כל אין מליארד יקומים יקום יש אחד... כנראה... כמוכבים יש הרבה גלקסיות יש הרבה יקום אחד...

ודווקא המדע לא חושב שהיקום בלתי סופי... כרגע התאוריה הרווחת היא שהיקום הוא סופי ומתרחב בסופו של דבר הוא יפסיק להתרחב ויתחיל להצתמק... ואז שוב פעם מהתחלה.. עד שלא יסתרו את התיאוריה הזאת זה התאוריה הנפוצה...

וכמובן שיש חייזרים איזה מין שאלה זאת...

ואם הם הגיעו לכאן אז אני לא רואה סיבה שהם ילכו אל ההמון במקום אל הממשל... ומה רע בממשל של המדינה החזקה ביותר בכדור הארץ?

ולאלא ששואלים מה יש להם לחפש פה... אז זה פשוט מאוד... מחקר... ויכול להיות גם שיש בחירות בכוכב האם שלהם... אתם יודעים הכל פולטיקה... זה בטח יביא הרבה פופלריות לנשיא המכהן שם הגעה לכוכב אחר עם יצורים אינטליגנטיים (פחות או יותר)... אנחנו הגענו לירח בשביל לנצח בבחירות... בוש כבר מתכנן להגיע למאדים...

ברור..חייזרים יגיעו לכדוה"א בשביל המסע בחירות שלהם..מאוד הגיוני :nono:

פורסם

הנה למה חיזרים לא קיימים

1 ביקום ההפרש בין יצירת חיים הוא בערך מיליוני שנים כלומר אם נוצרנו לפני X שנים ההסתברות שהחייזרים יצרו לפני X שנים קטנה מעוד כי מיליארד שנים זה קטן על היקום לכן אם חייזרים קימים רוב הסיכוי שהם או מיליוני שנים מתקדמים מאיתנו או מאחורנו ואם הם מיליוני שנים מתקדמים ממנו אין סיבה שהם לא יכולים לעשות סימולציה מדיוקת מעוד של כדור הארץ אם המחשבים שלהם ולא צרכים לבזבז אנירגיה להגיע לפה

2 אין סיכוי שהם נראים כמונו עם ידיים רגלים וראש מדענים הריצו סימולציות של חיים בכוכב חדש התוצאה עצים עושים משרירים חיות שחיים מחומצות וחיות שצרכיות מיליוני מעלות

אז אין סיכוי שהם קיימים בצורה הנוכחית אז יש שני פירושים 1 לא קיימים 2 זה אנחנו אלפי שנים קדימה שמנסים לעצור משהוא או ללמוד מההסטוריה

פורסם

*מאיתנו

*עם ידיים

פורסם

אין שום הוכחה לכך שחיים יכולים להיווצר בכל רחבי היקום.

אנחנו חושבים שמים הם הבסיס,אבל אין לנו שמץ של מושג מה מתחיל את החיים עצמם.

אנחנו רק חושבים שמים הם הדבר שנותן לדבר שמתחיל את החיים את האנרגיה או התנאים שהוא צריך.

זה מאוד נחמד לחשוב שיש הרבה כוכבים כמו כדור הארץ, אבל המציאות הקשה היא שאנחנו לא יודעים אם יש הרבה כוכבים זהים לשלנו, ואני לא יודעים איך החיים התחילו על הכדור שלנו.

פורסם

אפילו אם הם קיימים הם בטוח לא נושמים חמצן אז אין מצב שהם יכו להינכס לשכבת האוזון וצאת ממנה חיים. (אלה רק במקרה שהגוף שלהם בכלל לא דורש חמצן הם בכלל לא נושמים)

פורסם

אתה מאמינים בחייזרים?

כאשר שאני רואה את התוכנית תיקים באפלה יש לי מחשבה שהכול בולשיט, וגם ככה לא נראה כל העניין של החייזרים, רק איזה טריק לעבוד על אנשים כמונו.

לדוגמא: מכירים את שדות החקלאות שבתמיד מראים לנו שיש  שם מין עיגולים ענקים על השדה, זה כל העסק: יש בארה'ב קט של אנשים שחושבים שחייזים קימים ולכן הם מתגנבים לשדות, הם באים עם שרטוט של הציור, וגם יש להם ציוד מיוחד לזה, וככה כל לילה הם עושים את זה, במאי הסרטים הלתהבו מהקטע ועשו מזה יענו חייזרים באמת עושים את זה, והאנשים העלה שמאמינים בחייזרים רק מקבלים כסף, מכך שהם עושים אותנו טיפשים, ומעדיפים להשאיר את הסוד הזה בשקט.

ותכתבו מה אתם חושבים על חייזרים.

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מאמין ב-.E.T? :nixweiss:

תפסיקו להפחיד אותי כבר!

כל פעם שמזכירים את המילה חייזרים אני חוטפת צמרמורת!

פעם כבר ניסו לחטוף את השכנה שלי....היא סיפרה לי (ולעיתונות) הכל!

אני מפחדת מהיצורים הירוקים חסרי השיער האלה!

דיי כבר!

הם לא ירוקים, הם אפורים! ;D

איך בדיוק חטפו אותה???? כאילו הם פרצו אליי הבייתה או משהו?

Beam me up, Scoty! :eek2:

למה לקרוא להם חייזרים

זה כמעט בטוח שיש עוד איזשהו יצורים או בני משהו כמונו אינטליגנטים איפשהו ביקום זה אחד

אתה צודק! מהיום אמרו "חוצנים"! :xyxthumbs:

ועכשיו בנימה רצינית יותר...קודם כל אין מליארד יקומים יקום יש אחד... כנראה... כמוכבים יש הרבה גלקסיות יש הרבה יקום אחד...

בעבר היו שתי תיאוריות שלפי אחת מהן היקום יתרחב לנצח, בעוד שהגירסה השניה גרסה שהיקום יתרחב עד לנקודה מסוימת ואז יצטמק עד לנקודה סינגולארית, וחוזר חלילה. כיום, המדע שלל את התיאוריה השניה באמצעות תצפיות לחלל העמוק. כך, שהתיאוריה הנפוצה גורסת כי היקום יתרחב לנצח, ובסופו של דבר כל השמשות ימותו, והיקום יהפוך להיות מקום חשוך וקר. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים