פורסם 2005 ביולי 2120 שנים צטט סתם הורסוזה נורא איטי.אני רואה שאף אחד לא מתייחס למה שהעלתי מקודם, אז הנה עוד פעם:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים :lol: :lol: :lol: מי פותח notepad???? : עושים "צטט" ורואים הכל צודק לא חשבתי על זה אבל זה עדיין מעצבן
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים טוב חברה אם אתם זוכרים אז בתחילת התראד הבטחנו משהו: בין הפותרים נכונה תוגרל מציצה חלומית מתנת Bluesky ועכשיו אני וניר הגענו להחלטה לגביי הזוכה המאושר הפרס ניתן על אומץ, גבורה, עמידה איתנה מול כל הסיכויים, עזרה לזולת והתחזות יפה ועכשיו בלי עיקובים נוספים.... הפרס הולך ל-Max Payne :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים חברה, Elisha Cuthbert אוכלת את Adriana Lima... נועם, תתחיל לחפש לך מחליף, אתה לא תיהיה אחראי פורומים עוד הרבה זמן. בכלל, רואים שלחברי צוות חדשות (ולחברים לשעבר כמו בארטון) יש טעם טוב
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים ? מזל טוב מקס פיין הלוואי אני הייתי זוכה :'( כן בטח... חברה, Elisha Cuthbert אוכלת את Adriana Lima... נועם, תתחיל לחפש לך מחליף, אתה לא תיהיה אחראי פורומים עוד הרבה זמן. בכלל, רואים שלחברי צוות חדשות (ולחברים לשעבר כמו בארטון) יש טעם טוב מה פתאום...היא סתם בלונדה ממוצעת.אין מה להשוות פה בכלל.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים יותר מ300 תגובות חיכינו ובסוף זה הולך למישהו שבכל לא השתתף בהתערבות טוב לא נורא... מזל טוב למקס פיין
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בכלל, רואים שלחברי צוות חדשות (ולחברים לשעבר כמו בארטון) יש טעם טוב you sure know how to pick us :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.