פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני הצבעתי לה בקשר לקטגורייה של אישה יופי וכו'אבל אם זה קשור ללאום שפה וכל החרא הזה של הלטינים אז בעעעעע אחד גדול
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים צודק, זאת תהיה הבעיה העיקרית כשתצא איתה לדייט בכל מקרה היא מדברת אנגלית, לא לדאוג
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני בטוח שאם אדריאנה היתה משחקת היה יותר ריטינג. אפילו אם היא היתה מדברת בפורטוגזית....חחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אחלה זה בסדרולא כדאי דייטשלא יקפוץ איזה מלצר ספרדי מאיזה פינה ויתחיל לדבר לי בלטינית ואני יפוצץ אותו מעצביםפדיחות
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים דייט זו גירסא מצונזרת למילה שהתכוונת.... נ.ב עריכה שנייה - זה היה צריך להיות עם מי היית יוצא לדייט ראשונה ? ברור שאלישה (איזה שם של מתנחלת...אלישע...) פשוט כי אין כמו לבן !! (למרות שהאדריאנה הזו מדהימה, אבל אין לי מושג מי זו...כך שבלי הקונטקסט...קשה ליצור חיבור) בקיצור - אלישה. איפה שיחקה אדריאנה לימה ? תשמע מי צריך קונטקסט או איפה היא שחקה ? תראה איך היא נראית בנאדם... ומה אמור להביע "פשוט כי אין כמו לבן" ? לא נשמע טוב... :-\
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים overload אני רואה שאתה יודע כמה דברים עליה חחחח אם היא מדברת אנגלית זה טוב!
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אני רואה משתמשי הזון מקבלים קצת שכל , תראו תתוצאות וחוצמזה, ברוב העמודים האחרונים הרוב החליט פה אחד- האישה הנחשקת ביותר בקרב משתמשי הזון היא לא אחרת מאשר יופי בריזלאי טהור- אדריאנה לימה! עוד כמה עמודים כאלה וגם התוצאה בסקר תחזור לשפיות
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים פאק אני אידיוט!!!!!!!!!! שיניתי את הקול שלי ל Adriana Lima אין כבר מזמן החלטתי שבלונדיניות זה קקה רציני........ כאילו, יש הרבה יפות אבל אני כבר יודע איזה "יופי" אני אוהב..... משהו כמו אדריאנה וכמה זאתי: Roberta Accioly עוד מישהו מסכים איתי?!
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים :-Xזאת בת דודה שלי 1:1!רציני.אבל בכל זאתעדין אדריאנה יותר יפה.ועכשיו באמת, ביקשו לא להכניס תמונות לא קשורות שזה לא יהפוך לגלרייה או משהו.(חס וחלילה ויקטע את הדיון הפילוסופי העמוק שנבנה עד עכשיו).
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים :-X[glow=red,2,300](חס וחלילה ויקטע את הדיון הפילוסופי העמוק שנבנה עד עכשיו).[/glow]חחחחחחח אני מת
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לאלישיה יש סנטר תחתופול שערות על הלחי............... איכככככככססססססססססססס
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לאלישיה יש סנטר תחת ופול שערות על הלחי............... איכככככככססססססססססססס thats right stevie :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.