פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תסביר מה הבעיה אולי נוכל לעזור לך?.... אם לקחת את כל זה ברצינות כל כך הבעיה היא אצלך לא פה .
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני לא מאמין שHW התדרדר כל כך !!! ועוד מהנהלים עושים את זה! מה קורה פה?!? מה אתם שמים מנהלים בני 12 !!!! עכשיו בטח תתחילו לבכות שאתם מחליטים ולא אנחנו אבל חבל שהפורום התדרדר כל כך ! לפני שנה הוא היה הרבה יותר איכותי! אפשר להבין מזה שהצבעת לאופציה מספר 3...כן? :
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני לא מאמין שHW התדרדר כל כך !!! ועוד מהנהלים עושים את זה! מה קורה פה?!? מה אתם שמים מנהלים בני 12 !!!! עכשיו בטח תתחילו לבכות שאתם מחליטים ולא אנחנו אבל חבל שהפורום התדרדר כל כך ! לפני שנה הוא היה הרבה יותר איכותי!
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים ברור שאלישה (איזה שם של מתנחלת...אלישע...)פשוט כי אין כמו לבן !!(למרות שהאדריאנה הזו מדהימה, אבל אין לי מושג מי זו...כך שבלי הקונטקסט...קשה ליצור חיבור) בקיצור - אלישה.איפה שיחקה אדריאנה לימה ?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר מכבי חיפה אם היא עם מכבי חיפה, הם זוכים בצ'פיונס! באה לשוער ומורידה חזיה MUHAHAHAHA ;D
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מכבי חיפה רציתי לכתוב שיחקה לי בבצ**, אבל זה ממש לא יאה אז אני לא יכתוב כלום .
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים טוב, צחוקים צחוקים...אין לי טלביזיה כבר המון שנים, ואני לא יודע מי זו.אז אולי תגלו לי ?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אז מה הצבעת? הלו הלו תן כבוד! הבנאדם מבדיל בין איכותי לנערת אמריקקי ממוצעת והצביע לטובת הברזילאית המושלמת :gorgeous:
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים :alcoholic: I'LL DRINK FOR THAT! טוב, צחוקים צחוקים...אין לי טלביזיה כבר המון שנים, ואני לא יודע מי זו. אז אולי תגלו לי ? http://www.askmen.com/specials/2005_top_99/1.html
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים שחררר כבר מהאיכות, טרנד מתיישן... אני ממתין לאדמין הגבגבר שיערוך לי את השיט האיכותי ל"מכחיד דאבלים סדרתי". ולשאלה של בערטון - כמובן שהצבעתי עבור לימע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.