פורסם 2005 ביולי 2020 שנים שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות...תודה על שיתוף הפעולה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים האחרון לא היה טוב?דווקא 5.7 היה טוב מאוד.. מי שעשה בעיות זה 5.6...אבל עדיין אין כמו 5.5.....
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים 5.6 עשה המון בעיות של VPU RECOVER5.7 עדיין עושה לי VPU RECOVER אבל לא כל יום... ואם זה עושה .... הוא מופיע רק פעם אחת... לאותו יום.נ.בלפני שהתקנתי את ה5.6 לא היו בכלל בעיות! ואני לא זוכר איזה דרייבר זה היה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים האחרון לא היה טוב?דווקא 5.7 היה טוב מאוד.. מי שעשה בעיות זה 5.6...5.6 לא עשה לי שום בעיה רצינית (הוא לא תמיד פתח לי את ה CCC בזמן..)5.7 מעולה מבחינת ביצועים אבל אחרי כל יציאה מהמישחק SCAR או SIMS 2 אני מקבל מסך שחור ורואה רק את הסמן של העכבר והדרך היחידה לצאת היא ריסט..
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מה אתם חושבים על 4.12 ?עד עכשיו אין לי בעיות איתו. אחרי שפירמטתי התקנתי אותו והוא עבד בלי בעיות.. הייתי עצלן ולא ראיתי צורך לעדכן. אין לי כוח להתעסק שעה עם דרייבר קלינר חחח
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים עד עכשיו אין לי בעיות איתו. אחרי שפירמטתי התקנתי אותו והוא עבד בלי בעיות.. הייתי עצלן ולא ראיתי צורך לעדכן. אין לי כוח להתעסק שעה עם דרייבר קלינר חחחשעה? 30 שניות גג... להתקין דריוור לוקח לא יותר מ 5 דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.