פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מוקדש בחום לכל המלש"בים בפורום, למען יראו וייראו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר תיזהר מהם, הם נושכים ועוקצים, בעיקר עם הח' והע'. :errrr:נגד -> N/A God.כמו אלוהים, רק ברוורס.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים ועכשיו בעברית למלש"בים שבינינו שהיה להם צו ראשון לפני 3 ימים?(נכון זה ממש כיף שאיזה רוסי ממשש לך את הביצים? אז זהו, שזה ממש לא)
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים (נכון זה ממש כיף שאיזה רוסי ממשש לך את הביצים? אז זהו, שזה ממש לא)האמת ניסיתי להביןלמה כל הממששים הם רוסיים?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אופס, לא ראיתי שהקו זה בעצם 2 קווים (וחוצמזה מי בכלל מבדיל בין הדרגות שלהם?, כולם נראים לי כמו קצינים בצבא הסורי [מ-2 הבחינות...]).אצל הנגדים זה הולך ככה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לא הבנתימה קושר הרס"ר הזה עכשיו אה!?!נמאס לי כבר מהצבא אלוהים אני מצטער שהתגייסתי
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לא הבנתימה קושר הרס"ר הזה עכשיו אה!?!נמאס לי כבר מהצבא אלוהים אני מצטער שהתגייסתידיי לבכות כבר באמאשלי אתה משרת עשרים דקות מהבית אתה חוזר כל יום יא מניאק יש אנשים שלא רואים תבית שבועות מה אתה בוכה שיאללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.