פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר.אבל מה עם החתולים?http://news.walla.co.il/?w=//750112מדינת ישראל מפקירה אותם!אני מתבייש.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אני בטוח שהתאילנדים ידאגו להם אם אתה חושב שזה היה שנון או מצחיק, זה לא היה לא זה ולא זה.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אומנם עם כל הצער שבליבי על החתולים ששם (ואני אוהב חתולים עד מאוד, יש לי 2 חתולים בבית בעצמי, למרות אלרגיות לא קלות לחתולים)בני אדם (וכן, אפילו מתנחלים שקושרים ילדים בני 5 בשלשלאות ברזל לעמודים הם איפשהו בני אדם) קודמים להםולכן עיקר המאמץ צריך להתמקד בבני אדם, ולא בחיות המסכנות, למרות שברור שצריך להיעשות משהו גם לגביהןטוב די, אני אוריד את המסכה עכשיו...טוב, צריך לעשות משהו בנוגע לחתולים האלה, ומהרלחתולים לא מגיע לסבול בגלל המתנחלים האלהאני באמת ובתמים מודה שלא אכפת לי מהמתנחלים, ולא אכפת לי מה יהיה גורלם, לא משנה עד כמה מר ונורא הוא יהיהלעומת זאת, מהחיות כן אכפת לי וצריך לעשות משהו לגביהן
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אני מאשים את במתנחליםהם הביאו אותם (התנחלות , החתולים לא באים לבד)ומשאירים אותםטכנית אני חושב שאפשר להגיש תביעה על התעללות בבעלי חיים (וואלה רעיון נחמד)
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים טכנית לא אומר כלום...יש אלפי מקרים כל שנה של התעללות של ממש בבעלי חיים, הרבה יותר גרועות מזהשמבחיל לחשוב על בני האדם שעושים את זה(ואני נשבע שאם היו לי 5 דקות עם בן אדם אחד כזה בחדר, הוא היה מגלה כמה כואב זה שחותכים לך את הביצים, אם לא הייתי מעוצבן...)ובדוגרי, לאף אחד במדינה הזאת לא אכפת משום דבר חוץ מהתחת שלו, נראה לךשלמישהו יהיה אכפת מכמה חתולים?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר המתנחלים לא הביאו את החתולים (לפחות לא את רובם),אלה הם חתולי רחוב שמתרבים כל עוד יש מספיק אוכל.אני אישית הרצתי כמה טלפונים לעוד כמה בעלי עדרים באיזור שלי (לי יש עדר של בערך 90 חתולי-רחוב שאני מאכיל אותם ומחסן אותם ומעקר אותם באופן קבוע)ומחר אנחנו מתכוונים להגיש בקשה רשמית לאלוף ע"מ שיתן אישור זמני שנוכל להכנס לרצועה עם מלכודות ואקדחי הרדמה (הרדמה זמנית הכרחית בשביל לאסוף חתולים שממש מפחדים) שנוכל לאסוף חלק (לצערי קטן) מהחתולים.מישהו אולי יודע מה המספר של ריבי?(היה לי אותו והוא נמחק לי ביחד עם כל הזיכרונות בפעם האחרונה שהסלולרי שלי שבק חים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.