פורסם 2005 ביולי 2020 שנים שים עליו מגנט כלשהו די יהרוג אותו ולא ישאיר עקבות שנראים לעין(כמו שריפות או קצרים) ;D
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר שים עליו מגנט כלשהו די יהרוג אותו ולא ישאיר עקבות שנראים לעין(כמו שריפות או קצרים) ;D אתה בטוח?מה בידיוק הוא יעשה?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זיבלתם תשכל קודם כל תוריד תתוכנה ATI TRAYTOOLS תעלה שם כל מד ב200 ואז תריץ מבחן ארטיפקים בלי הקירור. בהצלחה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים נראה לי שהדבר היחיד שיצא לך מלהרוס את הכרטיס זה להשאר בלי כלום, הרי החברה לא טיפשה.אם יש לך בעיות, קח אותו לתיקון ואם הוא במסגרת אחריות הם מחוייבים לתקן לך אותו.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים באמת עם יש לך אחריות תממש אותה בלי לשרוף אותו..אבל עם אתה כ"כ רוצה תרק עליו בזמן שאתה משחק במשהו 100% יהיה קצר...
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים צריך לדעת איפה לירוק ;Dוזאת באמת תהיה טיפשות לשרוף את הכרטיס, אני מציע לך שתלך לחברה ותבקש החלפה במסגרת האחריות כי הכרטיס לא תקין.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מה אתם בכלל עוזרים?יש לו כרטיס תקין והוא רוצה לקבל אחד חדש מתנה בקומבינה שהוא יעשה על החברה.אחר כך אתם מתלוננים למה בארץ חנויות מחשבים לא נותנות שירות הוגן, בטח תראו איזה לקוחות!הדיון היה צריך להינעל מזמן, זה גם לא חוקי וגם בתור אתר חומרה הגדול בארץ זה לא מוסרי.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים ^^^^^^חוץ מזה יש לך מספיק דרכים להרוס כרטיס דרך "חיפוש" ... אני מניח שזה בסך הכל היצר ההרסני שלנו ;D
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מה אתם בכלל עוזרים?יש לו כרטיס תקין והוא רוצה לקבל אחד חדש מתנה בקומבינה שהוא יעשה על החברה.אחר כך אתם מתלוננים למה בארץ חנויות מחשבים לא נותנות שירות הוגן, בטח תראו איזה לקוחות!הדיון היה צריך להינעל מזמן, זה גם לא חוקי וגם בתור אתר חומרה הגדול בארץ זה לא מוסרי.זה מחזק בדיוק מה שאמרתי לפני כמה הודעות, וזה כ"כ נכון...לנו הצרכנים הישראלים יש עוד מה ללמוד, וכדאי להתחיל להפנים.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.