פורסם 2005 ביולי 2020 שנים הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים.(הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D)אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש.תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו....תודה.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים צרוב ביוס לX850XT עריכה: בעצם הכי פשוט יהיה להוריד ממנו את הקירור שלו ולהריץ לופים של 3Dmark כשהוא בלי קירור
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה. בבקשה
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים הכי פשוט יהיה להוריד ממנו את הקירור שלו ולהריץ לופים של 3Dmark כשהוא בלי קירור
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אתה לא חייב להריץ את התוכנה 3DMark.. אתה יכול פשוט להוריד את הקירור שלו ולהפעיל אותו בכל משחק שיש לך.. הוא כבר יישרף בעצמו..
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אתה לא חייב להריץ את התוכנה 3DMark.. אתה יכול פשוט להוריד את הקירור שלו ולהפעיל אותו בכל משחק שיש לך.. הוא כבר יישרף בעצמו.. חח זה יקח לפחות איזה חודש(ותאמין לי אני יודע).אני רוצה משהו מהיר.אם משיהו יודע אז בבקשה...
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים דרך אגב רעיון נחמדמה החברה תגיד על זה אני גם רוצה לדפוק את הכרטיס מסך שלי יש דרך כל שהיא לגלות דעשיתי את זה בכוונה?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים בס"דקח רעיון לא יודע אם הוא טוב או לא תדליק גחלים של מנגל וזה תשים אותו עם מלקחים ככה מעל כמה דקות אתה יודע כזה שהצורה שלו קצת תשתנה ואז תגיד שהוא נשרף לך אני חושב שזה יעשה את אותה הפעולהבלי להוריד את המאורר וכל זה ואז לא ידעו שחיבלתה.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר תפיל עליו מברג תוך כדי שהמחשב פועל? :\מה זאת אומר?וד.א אצלי זה גוף קירור,אין לי מאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.