עבור לתוכן

פורום גיטרות - יש בארץ?

Featured Replies

פורסם

לכלי זמר אין ESP, לחלילית יש,

אחי ותאמין לי שהמוזיקה של מטאליקה לא מנצלת 50% המפוטנציאל של הגיטרות האלה, פשוט גיטרות כבדות בטירוף,

אם אתה רוצה משהו יותר מעודן לך על האיבנז, וקצת יותר מעודן מזה זה הג'קסון, שלא תטעה, שתיהן בעלות פוטנציאל עצום, אבל לא כמו של ESP.

אחרי זה יש לך את פנדר וגיבסון, שהן הרבה יותר עדינות לטעמי, עכשיו אתה פשוט צריך להחליט לאיזה כיוון אתה הולך :xyxthumbs:

פורסם

אני גם מתחיל.. התחלתי לנגן לפני שבועיים והתחלתי ישר מחשמלית. קניתי גיטרה בשבוע שעבר,

קניתי Schecter Omen-6

http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=30

אני לא רציתי להתחיל ישר מקלאסית ובינתיים אני לא מצטער על זה. חבר שלי גם מנגן כבר כמה שנים והוא התחיל ישר מחשמלית והוא גם המליץ לי לעשות ככה..

פורסם

יש לך בתפוז פורום גדול, גם בנענע בקרוב ובMSN את פורום מוזיקאים ונגנים.

תתרחק מאיבנז כמו אש, גיטרות גרועות.

אל תתקמצן על מגבר, אם אתה מחפש אחד זול ואיכותי: פיווי בלייזר, 15 וואט עם דיסטורשן וריוורב. משהו משהו של מגבר.

בלי מורה אתה יכול להגיע לרמה מסויימת, אבל לא גבוהה במיוחד. מורה טוב יקפיץ את הרמה שלך, את השליטה בכלי ובעצמך.

אתה לא חייב להתחיל עם קלאסית, זה דיי מומלץ מכמה סיבות. אבל לא חובה. אני בתור מורה לא מחייב תלמידים ללמוד על קלאסית, אבל אני ממליץ על זה.

והמלצה ספיצפית על גיטרה בתקציב שלך:

גיטרה - קורט, אני אישית רכשתי לתלמידים גיטרות של קורט. סדרת הX תתאים לך מצויין. אני רכשתי לתלמיד את הX11 והוא מרוצה עד השמים, הגשר יציב והאיכות מצויינת.

מגבר - פיווי בלייזר 15 וואט, אל תקנה מרשל/פנדר קטנים, הם רובם גרועים (מתחת ל25-30W)

עזרים - לקורט יש מין תיק עזרים שכולל מפרטים, רצועה, כבל ועוד כל מיני. תוכל למצוא אותו במיוזיק סנטר.

פורסם
  • מחבר

כמה אמורה לעלות חבילה כזאת, נגיד ה-X11 שעולה בערך 2100 שקל, +המגבר שהמלצת לי עליו (שלא מצאתי אותו באתר של מיוזיק סנטר)?

פורסם

בטח שתמצא, תחפש במגברים לגיטרה תחת פייוי.

יש שם מגבר אחד ב850 (פחות או יותר) ועוד אחד ב650 (שאין לו ריוורב), הראשון זה הבלייזר.

והכל, כולל הערכה של קורט אמור לעלות בסביבות ה3200 כולל משלוח.

פורסם

סוליד רוק הוא אתר נחות.

מיועד לילדים קטנים ולא רציניים בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים