עבור לתוכן

התחברות ראשונה לאינטרנט.זקוק להמלצות על ספק ועל מהירות..בתודה מראש.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים.

יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא

אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה.

השאלות שאני מעלה בפניכם:

1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר.

2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>.

יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך.

בתודה מראש לכל העונים

שי

פורסם

היי לכולם

לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים.

יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא

השאלות שאני מעלה בפניכם:

1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. אני ממליץ על ברק או נטוויז'ן. (כשלברק יש עדיפות)

2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. אם היא לא מתעסקת בהורדות וכדומה אז 750 יספיק לה, אם היא מורידה הרבה דברים אז 1.5

יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. אז חבילת 1.5

בתודה מראש לכל העונים

שי

פורסם

היי לכולם

השאלות שאני מעלה בפניכם:

1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר.

2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>.

יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך.

בתודה מראש לכל העונים

שי

לא ממליץ לך על נטויז'ן.

ברק מעולים, תלך על חבילת של 750 KBPS, יש להם ב-31 שקל לחודש ללא התחייבות. (החבילה שלי)

-אני מוריד הרבה מאוד דברים, החבילה הזאת בהחלט מספקת אותי. ;)

פורסם

אם היא שולחת דברים באייסיקיו וכאלה וגם מורידה אז כן 1.5, התשתית הכי טובה בארץ לדעתי היא כבלים, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, האינטרנט אצלי בחיים לא נתקע או משהו ופשוט טס בהורדות, חוץ עם יש לך כבלים עם בזק בינלאומי אין צורך בחייגן, איך שפותחים את המחשב ישר מחוברים

פורסם

למה לא ממליץ? אתה יכול לשתף?

אני מחובר לנטוויז'ן כבר שנתיים כמעט ולא היו לי שום בעיות איתם..

פורסם

אם היא שולחת דברים באייסיקיו וכאלה וגם מורידה אז כן 1.5, התשתית הכי טובה בארץ לדעתי היא כבלים, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, האינטרנט אצלי בחיים לא נתקע או משהו ופשוט טס בהורדות, חוץ עם יש לך כבלים עם בזק בינלאומי אין צורך בחייגן, איך שפותחים את המחשב ישר מחוברים

מחזק.. כל מילה פנינה..

מה גם שהמחירים היום של מגה חצי ממש זולים ואפשר להשיג מבצעים טובים

פורסם
  • מחבר

שוב אני מדגיש לאחותי יש רק מחשב עם כרטיס טלוויזיה .מה שאומר שאין לה כבלים.<אני מקווה שאני מבין נכון,שאחד שלא מחובר לכבלים ליס או להוט פשוט האפשרות החיבור היחידה שלו זה רק ADSL.האם אני טועה?תקנו אותי.>

עכשיו מה לגבי אינטנרט זהב?

לגבי נטוויזין הבנתי שהיא חברה מעולה.על חברת ברק פחות שמעתי.

ואגב לגבי המחירים האם יש הפרש בין החברות..

ושוב

תודה.

פורסם

בזכות התחרות בין החברות המחירים די צמודים.

ההפרש המקסימלי שראיתי הוא של בערך 10 שקלים.

פורסם

היו המון מקרים עם נטוויז'ן שהיא לקחה חיוב כפול מלקוחות והמקרים נגמרו (או עדיין נמשכים) בבית משפט. זה אומנם לא קורה לכולם, אבל אם חברה עשתה את זה בעבר מה ימנע ממנה לעשות את זה בעתיד? אז ליתר ביטחון, פשוט לא לוקחים את הסיכון ולא מתחברים לנטוויז'ן (אלא אם אתה מוכן לקחת את הסיכון בסוף!).

בזק בינלואמי היא ספק על הפנים ולא מומלצת בכלל. יש מקרים נדירים, כמו h-y-d-r-o, שהאינטרנט עובד אצלם בצורה טובה, אבל מרבית הלקוחות של בזק בינלאומי מקללים את היום שבו הם התחברו עם הספק הזה בגלל כל מיני בעיות של איטיות ותקלות (ושוב, אמרתי שיש מקרים נדירים שבהם הכל עובד טוב. אז אם לכם זה לא קרה אל תתחילו לתקוף אותי, כנ"ל לגביי נטוויז'ן).

אני הייתי מחובר מתחילת האינטרנט המהיר בארץ עם אינטרנט זהב עם לפני שבועיים בערך, גם בתשתית כבלים וגם בתשתית ADSL (לא בו זמנית כמובן). אל תתחבר אליהם, בעיות של איטיות גם כן (במיוחד בפינגים על שרתי משחקים באירופה).

אני עכשיו מחובר ל-012 קווי-זהב כמעט שבועיים, הכל עובד בסדר גמור עד עכשיו והפינגים במשחקים ממש השתפרו ונהיו יציבים (אחרי הנסיון עם אינטרנט זהב!).

אבל כמו שאמרו כאן, מבין כל הספקיות ברק 013 היא הכי מומלצת.

ולגביי מהירות הגלישה, אחותך אומנם מורידה קבצים ומוזיקה, אבל אני משער שאלה יהיו קבצים ממש קטנים ולא בגדלים של GB. אז אני חושב שהחבילה של 750 בהחלט תספיק לה (למרות של-1.5MB זאת תוספת כספית ממש קטנה).

עריכה:

לגביי ההודעה האחרונה שלך-

1) אחותך לא מחוייבת להיות מחוברת להוט בטלוויזיה כדי להתחבר לאינטרנט בכבלים. אבל אני משער שאין לה תשתית כבלים בבית, אז היא תצטרך לשלם תשלום חד פעמי של 49 ש"ח דמי התקנה.

2)בחירה בין כבלים ל-ADSL תלויה באיזה איזור חיוג אתה נמצא (לפי מה שקראתי, לא בטוח לגביי זה). אני יודע שהמון אנשים לא ממליצים להתחבר לאינטרנט כבלים אם אתה נמצא באיזור חיוג 08, אבל אני נמצא באיזור החיוג הזה ולא מרגיש שום בעיות! רק שתדע שבכבלים מהירות ההעלאה גבוהה יותר ב-4KB-6KB בערך מאשר ב-ADSL! מה שנותן לכבלים יתרון גדול.

3)הגבתי בתחילת ההודעה על אינטרנט זהב, מנסיון אישי- תתרחק מהם.

4)אין ממש הבדל ביו מחירי האינטרנט בין כל ספק לספק. אתה אפילו יכול להוריד את המחיר בכך שתגיד לספק מסויים שספק אחר הציע לך מחיר נמוך יותר (עד גבול מסויים כמובן).

אז לסיכום: אינטרנט בכבלים (או ADSL, כבלים יותר כדאי) בחבילה של 750 עם ברק 013.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים