עבור לתוכן

החיקוי לדרמל של חברת WOLF - כמה שאלות לפני רכישה..

Featured Replies

פורסם

שלום ביקרתי בהום סנטר היום וראיתי את הדרמל והוולף, הדרמל סתם יקר והוא לא בא עם קיט של ראשים וכל מה שצריך,

עכשיו יש שמה את הוולף עם הציוד ב140 שקל

ויש שמה את הוולף והציוד + כבל מאריך וצינורית עבודה: לפי מה שהמוכר שמה אומר שאפשר עם הצינורות הזו להגיע לכל מיני פינות ומקומות צרים לעבוד עם זה כמו עם עט\עיפרון שכזה.. שמכירה כ-240 אם אני לא טועה...

עכישו הצינורית עבודה עם הכבל מאריך נשמעת מאוד מפתה כי ככה אני יכול לחתוך בצורות שונות

אבל הדיסקית שחותחת נראת כזו חלשה.. האם היא תחתון ברזל טוב ?

לגבי הצינורית המחיר שלה בנפרד יוצא אותו מחיר כמו של זה עם הצינורית מובנת בפאקט רכישה וזה אבל מאריך של יונדאי אז אני מעדיף כבר הכל של וולף

בקיצור מה דעתכם ? והאם שאני חותך עם הוולף החיתוך של המארז יצא מדוייק ?ואני יכו לשייף גם שזה יהיה יפה ואסטטי ?

הרי זה חותך אנכי אז אני צריך להטות את המכשיר שזה יהיה מאוזן ויחתוך כמו "דיסק"

אפשר לראות סרטון של מישהו שעובד עם הוולף אולי ?

תודה מראש.

פורסם

אני קניתי דיסקיות אחרות יותר עבות וחזקות..

וזה יכול לצאת מדיוק אם תדע איך להשתמש בו וכן אתה יכול לשייף שיהיה יפה ואסטטי..

אתה צריך להטות את המכשיר ל90 מעלות +- אפילו אם זה יהיה קצת יותר גבוה לא נורא העיקר שלא תעשה תנועות מהירות שיגרמו לדיסק להישבר ודאג לציוד שמגן עליך אם אני חותך ברזל אני שם משקפי מגן וחולצה ארוכה ולפעמים גם כיסוי לפה למקרים חריגים...

פורסם

זה שיש הרבה חלקים, לא אומר שזה טוב.

הראשים של החיקויים ידועים כלא כל כך איכותיים.

לי אישית יש ניסיון עם דיסקיות החיתוך. יתכן וכשהשתמשתי בהן היה לי פחות ניסיון, אבל אני זוכר שהן נשחקו לי מאוד מהר.

אני מציע לקנות את זה עם פחות ראשים, כיוון שהם לא אמורים להיות איכותיים. הם אמורים להיות הדגמה. גימיק. שים לב שוולף ויונדאי לא מפנים אותך לראשים שהם מייצרים. היחידה שמייצרת ראשים שמיועדים לדרמל או לדומיו, היא דרמל...

אתה יכול לקבל כמות עצומה של ראשים לא איכותיים, שלא באמת תשתמש בהם.

קנה את המארז עם פחות ראשים, ותקנה לעצמך ראשים איכותיים שאתה צריך.

בנוסף, אני רואה שאתה בקטע של דיסקיות:

כמו שקודמי אמר, צריך אמצעי מגן. משקפיים-חובה.

חולצה ארוכה זה דבר מומלץ.

בנוסף הייתי מוסיף מסיכת מגן לפה+אף, כדי שלא תנשום את כל האבק והדברים שעפים מהחיתוך.

אם אתה קונה דיסקיות חיתוך מחוזקות עם פיברגלאס (שייכות לדרמל), מסיכת מגן דבר חובה, כיוון שנשימת אבק פיברגלאס (שנוצר משחיקת הדיסקים) מסרטן...

פורסם

שאלה קצת דפוקה

יש את המשקפות לצלילה הזולות האלו שזה מכסה גם את העיניים וגם את האף אפשר להשתמש בזה בשעת החיתוך?

פורסם

כן למה לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים