עבור לתוכן

נוגע לייבוא / קנייה מחו"ל

Featured Replies

פורסם

כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא...

במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה?

אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ.

תודה מראש

נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.

פורסם

יש לך כ"א אמריקקי? אם לא אז אתה לא יכול להזמין מביצה חדשה :P

פורסם

יש לך כ"א אמריקקי? אם לא אז אתה לא יכול להזמין מביצה חדשה :P

אבל הם במילא לא עושים משלוחים לארץ... :kopfpatsch:

פורסם

יש חברות אחרות שכן לדוגמא מונסטופ

פורסם

שמייקרות את כל העסק במאות שקלים..

פורסם

מה לעשות, הרבה חנויות לא עושת משלוח לארץ, לפעמים צריך להתפשר

פורסם
  • מחבר

שאלתי מספר שאלות וכניראה שלא קראת את מה שרשמתי...

newegg בכלל לא עומדים על הפרק כי אינם מבצעים משלוחים מחוץ לארה"ב (כמו שרשמתי) אבל אני מחפש חנויות דומות שכן עושים...

ושאלתי לגבי הסכנות שכרוחות בדבר וחוות דעת אישית של מישהו שהתנסה בהזמנות מחו"ל

תודה מראש.

פורסם

מונראך שולחים לארץ למיטב ידעתי

פורסם
  • מחבר

אחלה... יש להם אתר במקרה?

קצת קשה לנחש איך לרשום את זה... 8)

פורסם

monarch computers

פורסם

אחי עדיף לך לשלם עוד 1000 שקל ולעדת שיש לך ביטוח והכל מאשר לחסוך 1000 שקל ואם משהו מתקלקל אתה נדפק..

תחשוב על זה

גם אני רציתי להזמין מחו"ל בסוף קניתי בארץ ויצא 500 שקל יותר יקר לא רציני אבל עוזר לי אם משהו מתקלקל

פורסם

אחי עדיף לך לשלם עוד 1000 שקל ולעדת שיש לך ביטוח והכל מאשר לחסוך 1000 שקל ואם משהו מתקלקל אתה נדפק..

תחשוב על זה

גם אני רציתי להזמין מחו"ל בסוף קניתי בארץ ויצא 500 שקל יותר יקר לא רציני אבל עוזר לי אם משהו מתקלקל

מעניין לשמוע לפי מה חישבת את זה?

פורסם

שכחתי להזכיר שקיבלתי החזר מע"מ כי זה על שם חברה.. אבל אם יש לאבא שלו חברה או שלחבר שלו יש איזה חברה... לא משנה איזה אז אפשר לרשום על שמם את המחשב ואז מקבלים החזר מע"מ... ובשביל מס הכנסה עדיף תמיד להביא מחשב ישן מעפן כזה לאותו אחד שרשם את זה על שמו זה יוצא 17% פחות מהמחיר הרגיל... תעשו חישוב בעצמכם ותוסיפו עוד לפחות 100$ למשלוח

פורסם

תשמע ... יש לך משפחה בארצות הברית או קרוב שעומד לחזור לארץ?

אם לא- אכלת אותה..

אם כן- אתה יכול לשלם לניואגג בpay-pal ולכתוב להם את הכתובת של המשפחה שלך, והם ישלחו להם

ושהם יחזרו לארץ הם יביאו לך בלי להוסיף כלום כדי לעשות משלוח יקר לארץ!

קנייה בחו"ל משתלמת אך ורק אם יש לך קרוב שחוזר משם!,

ותאמין לי עשיתי את זה כבר הרבה פעמים,

למשל לפני שבועיים דודה שלי חזרה מחו"ל והביאה לי מצלמה שביקשתי canon a520 ב250$! שזה 1125 שקלים לעומת הארץ שזה 1800...

זה מדינה מסריחה אין מה לעשות, צריך לשמור על קשרים משפחתיים טובים לחו"ל ככה תרוויח הרבה..

פורסם

תחשוב על זה

שמע אני אישית יודע שלפני יומיים כשבנאדם רצה לדעת מה ההפרש בין חו"ל לארץ אז הבאתי לו מפרט הרבה יותר טוב ממה שהיה לו בארץ שעלה 14420

בפחות מ12 אלף זה ההבדל וזה היה מפרט הרבה יותר טוב ק"ו אותו מפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים