פורסם 2005 ביולי 2020 שנים איך זה שחיפשתי כבר בשש או שבע חנויות (אני כבר לא זוכר) שהופיעו בזאפ כהכי זולות ושפשוט אין בצבע אדום!!!!לדעתי כל שאר המכשירים פשוט מכוערים...מישהו מכיר חנות זולה באינטרנט (עד 1400 ש"ח) או באיזור ירושלים שמוכרת נכן כזה בצבע אדום?תודה!
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים לפני שבוע ראיתי H10 (שש ג'יגה) אדום ב"באג" קניון רחובות. יכול להיות שהוא עדיין שם.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מה אתם? ??? טוב יש אדום בKSP,באג,עוד חנות חשמל ששכחתי את שמה בטח הם כבר נחטפו ;D... אם תחפש תמצא
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר השחור מכוער??הפלטינום מכוער??איפה אתה חי?!לשאלתך הראשונה והשנייה:לדעתי כןולשנייה:בירושלים, ישראל (אני חושב...)
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אל תקנה. ב-KSP זה אמריקאי וזה באנדל ממש חסר, הם לא מביאים עם מטען לחשמל! עצם העובדה שיש להם, זה כי לא קונים מהם כי זה אמריקאי, אז משום מה יש לKSP במלאי.. פשוט אל תקנה מהם
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים נראה לי שהוא הבין שלא לקנות משם..בבאג ראיתי אדומים אם אתה רוצה.. אבל זה די יקר .. 1600 שקל בערך !
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר מה?!?!בדיוק עמדתי לקנות היום וממש במקרה לא קניתי...איזה באסה!!!!!!טוב יש למישהו רעיון איך להשיג h10 אירופאי בצבע אדום? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.