עבור לתוכן

לכל חברי הפורום שלום, אני חדש ויש לי שאלה. (צריך תשובה כמה שיותר מהר)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ראשית כל אני מקווה שאינני עושה ספאם שאני שואל שאלה על חומרה כמו שכתוב פה במידה וכן הנני מבקש סליחה.

שנית כל לשאלתי,

אני קונה מחשב חדש <3000NMGH , ג'יגה זיכרון וכו'..>+מסך LCD-וזה הבעייה שלי.

אני לא מבין במסכי LCD אני לא יודע אם הדגם הזה טוב וגם אינני יודע אם בכלל כדאי לי לקנות (לפי המדריכים של האתר..)

אז הדגם הוא

17" AOC LM-725 LCD - Speakers

מסך 17

זמן תגובה - 16

חיבור אנלוגי

רזולוציה מקסימלית 1280X1024

16.2 מליון צבעים

קונטראסט 450:1

ואני משחק הרבה במשחקי מחשב אוהב לראות סרטים במחשב אבל גם גולש הרבה באינטרנט.

אז השאלות שלי הם:

עדיף לי במצבי CRT או LCD?

איך המסך והמפרט שלו ששמתי מקודם?

האם חיבור DVI כמו שאני יקבל איתו יפצה את העניין של ה16 MS ???

אנא עיזרו לי מהר שכן קניית המחשב רחוקה ממני בימים ספורים וזהו הנושא האחרו שאני לא בטוח בו.תודה לכל חברי הפורום.

פורסם

אם אתה משחק הרבה ורואה סרטים במחשב תתרחק מ-LCD, ובמיוחד מכאלה עם זמן תגובה של 16MS או יותר.

תאמין לי אתה תתאכזב.

אם יש לך בעיית מקום בחדר אז תקח LCD (וגם אז, למשחקים וסרטים עדיף 8MS) אם אין לך בעיית מקום, לך על ה-CRT (הרגיל).

פורסם
  • מחבר

אז זהו שרציתי לדעת, אם החיבור DVI משפר את הMS כך שאני יכול לקנות 16MS עם חיבור DVI וזה ילך לי טוב ?

או שאני חייב 8 בשביל להנות ? 

ואם DVI אכן משפר אז איך המסך שכתבתי מקודם ?

פורסם

DVI לא משפר את זמן התגובה של המסך, זמן התגובה שלו קבוע ואי-אפשר לשנות אותו.

ממשק DVI אומר בעצם שהאות נשאר דיגיטלי גם בחיבור שבין כ.המסך למחשב דבר שמנטרל הפרעות חיצוניות כמו שדות אלקטרומגנטיים וכו' מלהפריע לתצוגה שעל המסך.

פורסם
  • מחבר

אז בבקשה איזה מסך lcd אתם ממליצים בסביבות ה1500 פלוס מינוס, שלא יעבור את המחיר  משמעותי?

פורסם

MAG?

:lol: :lol: :lol:

:screwy: :screwy: :screwy:

זה רציני?

פורסם

בס"ד

גבר לפי מה שידוע לי בנושא של המסכים זה ש

לא כדי לך לקנות את המסכים הדקים לא משנה איזה דגם כמובן שיש כאלה שהם טובים שהם עולים אלפים.

אני אישית מציע לך להישאר עם המסכים שפורפרת זה מהסכים הישנים הגדולים עם התחת וכל זה כי זה בטוח וזה טוב.

וכמובן לקנות אחד כזה עם מסך שטוח וקצת פחות תחת וזה גם לא יעלה לך יקר (יחסית למסך שטוח)ובטוח שתהנה ממנו יותר

בגלל מה שאתה אוהב לעשות ומה שיש לשאר להציע לך.

או שתשאר לבנתים עם המסך שיש לך היום אם הוא נורמלי ותחליף עוד שנה שנתים.

פורסם

ראיתי את המסך הזה והוא מצויין אתה יכול לצחוק

לך אין מסך!! :silly:

פורסם

אוי ואבוי לי!!

כמה שטויות בת'ארד אחד :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::bash: :bash: :bash:

פותח הדיון, תתעלם מכל מה שאמרו לך עד עכשיו, אם אפשר להגדיר את התגובות עד לכאן זה שטויות שטויות ועוד שטויות.

בקיצור, מסכי LCD הם מצויינים למשחקים ולסרטים, והתגברו על רוב הבעיות ילדות שהיו להן כגון: זמן תגובה גבוה, זוית צפיה קטנה, ועוד...

בקיצור ולעניין, מה התקציב שלך למסך ואני אנסה לעזור לך.

אגב, אתה יכול גם לקרוא את הדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים