פורסם 2005 ביולי 2020 שנים כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים תגיד תדפוק?זה אוזניות שחינם לא היתי לוקח =|יש להם בדיוק אותה איכות שמע כמו לרמקול של הפלאפון שלי
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים חחחח אם כל פעם הייתי מרים להם את האזניות המעפנות האלה הייתה לי עכשיו חבילה לא קטנה...אני תמיד משתמש באוזניות שלי... למה לעזאזל צריך את המסריחות האלה?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר חחחח אם כל פעם הייתי מרים להם את האזניות המעפנות האלה הייתה לי עכשיו חבילה לא קטנה... אני תמיד משתמש באוזניות שלי... למה לעזאזל צריך את המסריחות האלה? בשביל שיהיה לי מה לרשום ב6 בבוקר :lol: :lol: סתם... אני לא צריך אותם אני גם לא משתמש בהם רק במהלך הטיסה כשאני לא לוקח איתי נגן.. מה אני עושה איתם סתם שומר בלי קשרץץץ דרך אגב הכי קטעים רשום עליהם האוזניות יכולות לגרום נזק משהו כזה.. מה אומר הישראלי עזוב מה נזק לא יהיה שום דבר ולוקח לפחות יש כיסאות בטיסה למה אנחנו הישראלים היינו לוקחים גם את זה למזכרת
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אני מציע שעמרי יתחיל לנעול את הפורום בשעות הלילה... חחחח צודק במיוחד כשאני ער :kopfpatsch: :lol:
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים באמת צריך לעשות יום התנתקות מיוחד מהפורום שבו אף אחד לא יוכל להגיב אני בטוח שכמה יתאבדו פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.