עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה, כל אחד יגיד מה הדבר הכי מטורף או/ו מפחיד שעשה בחיים שלו,

נתחיל ממני, הדבר הכי מטורף שעשיתי היה בכיתה ו' כשאני וחברים שלי התנחלנו על ניידת משתטרה, התחלנו דרך הבצפר לזרוק עלייה שקיות מלאות בוץ מים ושאר דברים מגעילים ודוחים............אז, מה אתכם?

• תגובות 277
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• אממ.... הקפצה.  

• אוקי הגיע הזמן לכמה שטיות שלי בכיתה ו אני כזה מסטול לגמרי כי לא ישנתי בלילה אני הולך ולא שם לב שאני לפני כד ענק של 2 מטר ככה אני נכנס בו בשיא הכוח שאני לא שם לב כמבון שהוא מולי ושובר צלע אחרי זה באו

• דבר נוסף - זה לא כ"כ מטורף, זאת יותר פדיחה - פדיחה לא שלי, של חבר שלי. ;D חבר שלי קנה Webcam, חיבר אותה וכל זה, וישר קרא לי למסנג'ר והפעיל את המצלמה, שאל אותי איך רואים וכל השאלות האופייניות למי שקנה

פורסם

היו שוטרים בתוכה?

פורסם

קיללתי מודר :o:screwy: ת'רד לא קשור לעולם.. :kopfpatsch:

פורסם

חשבתי להתקין ווינדוס איכס פי 64 ביט.

פורסם

התקנתי WIN ME.

פורסם

כשהייתי בכיתה ז אני ועוד כמה חברים שלי בהשפעת קליפ של בלינק רצנו ערומים ברחוב אחרי ידידה שלנו ואז אמא שלה בידיוק עברה עם האוטו

עצרה ואספה אותה הביתה

בכיתה י או יא אני כבר לא זוכר היינו בצעדה והראתי את הזיין שלי לאיזה סבתא

בכיתה יא הצתלמנו עם התחת למצלמה

בכיתה יב אני לא ממש זוכר שעשיתי דברים מטורפים , נגיד בכיתה יב היה מטורף לישון עוד איזה חצי שעה .

פורסם
  • מחבר

כשהייתי בכיתה ז אני ועוד כמה חברים שלי בהשפעת קליפ של בלינק רצנו ערומים ברחוב אחרי ידידה שלנו ואז אמא שלה בידיוק עברה עם האוטו

עצרה ואספה אותה הביתה

בכיתה יב אני לא ממש זוכר שעשיתי דברים מטורפים , נגיד בכיתה יב היה מטורף לישון עוד איזה חצי שעה .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........מגניב.......היו לי עוד מלא דברים מטורפים שעשיתי, יש לי חבר שפשוט יש לו אומץ להכל, מה שתגיד לו לעשות הוא ייעשה

התקנתי WIN ME.

תהיו רציניים!!!!!

היו שוטרים בתוכה?

בטח שהיו שוטרים, עוד בנסיעה

פורסם

עצרה ואספה אותה הביתה

חחח בטח.... :yelclap:

יגיסו אותך לצהל??

פורסם

למה שלא יגיסו אותו?

פורסם
  • מחבר

למה שלא יגיסו אותו?

בטח שייגייסו אותו, אני פשוט לא מבין למה עושים ת'בושות האלה? :nixweiss:

פורסם

הלכתי לעתודה  :s07:

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?!?! אני רוצה לשמוע דברים ממש מטורפים/מפחידים שעשיתם אבל שיהיו אמיתיים

פורסם

הלכתי לעתודה  :s07:

ומה מטורף בזה?

פורסם

כשתגיע לשם, תדע :smile1:

פורסם

זה קצת יהיה מאוחר מדי, אתה לא חושב? ::)

אני לא אוהב הפתעות.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים