פורסם 2002 ביולי 2923 שנים כדאי? אני מתכנן להוסיף לפחות עוד 5 מאווררים, ואולי איזה נסיון עם קירור מים ביתי גם כן, אבל זה לא קשור. גם אולטרה באורך של 15 ס"מ הולכת להכנס פנימה. כדאי ?להוסיף? ???
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים בוקר טוב אחי! כשאתה אומר כדאי להוסיף למה אתה מתכון? ספק או אולטרה ובלה בלה בלה ? תלוי כמה WATT הספק בקשר לאולטרה & STUFF כדאי להוסיף בתנאי שיש לך חלון כסף ומקום במארז ;D בכל מקרה בהצלחה!
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אבל עם מתלווה לזה גם בעיה של מקום ואז קניה של מארז חדש ! הייתי שוקל מחדש !
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אם אתה ממש עצלן ואתה רוצה להפעיל רק מאוררים ואולטרה 12V אתה יכול תמיד לחבר שנאי 220->12 ולעבוד איתו שנאי פשוט יכול להחזיק 10 מאוררים 80 או 6 מאוררים 120 יש כאלה אפילו עם פוטנצימטר כך שתוכל להשתמש בו כבאס (אבל אולטרה זה לא יפעיל) את השנאי אתה יכול לחבר לספק אם אתה יודע להלחים והספק לא באחריות אז אין בעיה או שישאר חיצוני ואז רק תדאג שהוא בחשמל לא תופס הרבה מקום ודי פשוט
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר אז יאללה אני אחבר אותו. זהו חלק מפרויקט ראשון, שאני מחשיב ענק. חתכתי את האמרז לכמה חלקים, הרכבתי דלק עם צירים....חלון.יהיה עוד הרבה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים לא, תן לי לנסח מחדש..עם זה מתלווה פרויקט מודינג כיפי ומאתגר. ;Dאו שיצא איזה בלעעעעע כמו של און... (נו אופנס און, רק שה"מוד" שלך קצת, איך להגיד, פיכסי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.