עבור לתוכן

איך אפשר לדעת אם מסך הLCD שלי הוא באמת קונטרסט ביחס של 1:800??

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

פורסם

בטח קיבלת VP191s בכלל (כסוף ולא שחור)

בכל מקרה אין שום אפשרות לבדוק את זה, לא בעיניים ולא עם תוכנה.

הדרך היחידה היא עם ציוד מדידה מקצועי שיעלה לך יותר מהמסך...

פורסם
  • מחבר

ידעתי שהתגובה שלך תהיה ראשונה ;D

לא ולא, קיבלתי את השחור ולא את הכסוף... ותאמין או לא אבל הבן אדם מאומינטק אמר לבחור שקניתי ממנו שזה האחרון במלאי באמת כי כניראה זה היה אמור להגיע למוטורולה כי הם הזמינו מלא מסכים מהסוג הזה אין לי מושג למה ואיכשהו (ככה הבנתי) הגיע אלי השחור ולא הכסוף

פורסם

אתה צריך לדעת אם קיבלת את הגרסה החדשה של ה 191, עם 8 MS , אז הניגודיות היא באמת כפי שפורסם, 1:800.

את זה אתה יכול לראות לפי המס' הסריאלי: כל מה שיוצר מהשבוע הרביעי של 2005 ואילך. במס' הסריאלי צריך להופיע 0504 לפחות, אם יש לך את השחור.

תתחדש על המסך, גם אני רוצה אחד כזה.

כמה שילמת, איפה, מי,מה... התרשמויות,בחור, בבקשה.

בברכה BYPASS

פורסם
  • מחבר

זה 8 MS באמת כי יש לי אחד בעבודה שהוא 12MS אבל בקשר לניגודיות אני לא כל כך בטוח... כי המסך עם ה 12MS הוא 500:1 קונטרסט וניראה שאין כל כך הבדל בין הקונטרסט בהם

המסך שלי יוצר ב8 ל5 05 אז זה בסדר אני משער... והסריאלי אני יבדוק (אני בעבודה כרגע)

קניתי ממישהו שיש לו חנות מחשבים והוא לקוח בעבודה שלי... שילמתי על המסך 3500 שקל עם אחריות מקורית של אומינטק, אני מאוד מרוצה ממנו אבל לא חושב כל כך שהמחיר מצדיק אותו... ז"א המסך פצצה והכל אבל אני חושב שהיה אפשר אפשר למכור אותו בארץ בקצת יותק זול

פורסם

עד כמה שידוע לי, המודלים הישנים של ה 191 באים בזמני תגובה של 25 ו 16 MS, עם ניגודיות של 1:600 לראשון ו 1:700 לשני.

לא ידוע לי על 191 ב 12MS... ?!

כך שאם ההבדל הוא בין 1:700 ל 1:800, סביר להניח שלא תרגיש בהבדל.

מסכים איתך לגמרא בעניין המחיר, מה גם שכעת המסך הזה הוא לא רק יקר, הוא גם לא ניתן להשגה 8)

הבעיה היא שלא ידוע לי על 19 אחר שיהיה טוב בכל התחומים כמו ה 191...

בברכה BYPASS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים