עבור לתוכן

עזרה בבקשה (אבד האייקון SHOW DESKTOP)

Featured Replies

פורסם

אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).

פורסם

אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).

אמממ..אני לא יודע אם זה יעבוד על WINXP אבל על WIN98 זה עבד פשוט תנסה להחזיר מהסל המיחזור על ידי RESTORE או

C:\WINDOWS\SYSTEM תמצא את הICON של SHOW DESKTOPואז תגרור פשוט לאיפה שהוא היה

מקווה שעזרתי (לא בטוח שב WINXP אותו הדבר) אבל תנסה

פורסם

אני יודע שב WIN98 הוא נמצא ב

C:\windows\system

תבדוק אצלך גם כן.

אם לא, תעשה חיפוש ל

show desktop

ואז שוב תעביר את הקיצור דרך

פורסם

הקובץ נמצא ב:

C:\Documents and Settings\XXXXXX\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

XXXXXX - השם של היוזר שלך

שים לך שהתקייה APPLICATION DATA היא ב HIDE, ולכן עליך לאפשר צפייה בתקיות "מוחבאות".

פורסם
  • מחבר

הקובץ נמצא ב:

C:\Documents and Settings\XXXXXX\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

XXXXXX - השם של היוזר שלך

שים לך שהתקייה APPLICATION DATA היא ב HIDE, ולכן עליך לאפשר צפייה בתקיות "מוחבאות".

אחי כל הקטע שבטעות מחקתי את הקובץ.. נכנסתי כמו שאמרת וזה לא שם. אולי מישהו יודע איך קוראים לו? או אולי מישהו יכול לקבץ אותו ולהעלות אותו לאיזה שרת או פשוט לשלוח לי באיי סי קיו? בבקשה! זה ממש חשוב לי.

פורסם

תיצור קובץ עם הסיומת scf

ותדביק בו את

[shell]

Command=2

IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

פורסם
  • מחבר

וואו! תודה רבה! :)

זה אפילו שינה לי את האייקון של הקובץ לאייקון המתאים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים