פורסם 2005 ביולי 1920 שנים קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיההבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ?האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לא הבנתי ממש...מז"א אומרת לא מגיע? הוא לא נותן לך את האפשרות הזו בכלל?בדסקטופ את כן יכול להגיע?ולפני שאתה מפרמט תנסה להשתמש בדרייבר קלינר (Driver Cleaner).
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר הוא לא נותן לי את האפשרות הזאת בכלל ברוב המשחקים ובחלק מהם גם אם הוא מראה הוא לא באמת עובד עליהבוינדוס אין בעיהעל איזה דריוור קלינר את ממליץ ? יש לך קישור ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר פירמטי את המחשב התקנתי הכל מחדש ועדיין הוא לא נותן לי רזולוציות גבוהות !!! זה כבר נהיה ממש מעצבן אין פה אף אחד עם כרטיס כזה שאולי מכיר את התופעה ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לראול יש כרטיס כמו שלך עם אני זוכר נכון. נראה לי זה בעיה בדריוור. תנסה לחבר את המסך לכניסה אחרת בכרטיס (יש שם שתים נידמה לי)
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אמממ.... הבעיה שלך מוזרה ביותר, בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.תנסה באמת לחבר את המסך, ליציאה השניה של המסך ותנסה שוב.אם אתה אומר שאתה אחרי פירמוט והתקנת דרייברים חדשים, וניסית את מה שאמרתי למעלה וזה עדיין לא עוזר, תנסה לדבר עם החנות.נ.ב.אגב, המחשב שלך מזהה את הכרטיס כ6800GT?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהגדרת בטעות ריפרש רייט גבוהה מדי ע"י תוכנה כמו REFORCE בכל אופן תוריד אותה ותסתכל על הרייטים שם ותראה אם הם הגיוניים בכל רזולוציה כי בהאלף לייף 2 ששיחקתי שם קצת עם הרייטים זה ביטל לי רזולוציות מסויימות בגלל שלא התאימו למסך...
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהגדרת בטעות ריפרש רייט גבוהה מדי ע"י תוכנה כמו REFORCE בכל אופן תוריד אותה ותסתכל על הרייטים שם ותראה אם הם הגיוניים בכל רזולוציה כי בהאלף לייף 2 ששיחקתי שם קצת עם הרייטים זה ביטל לי רזולוציות מסויימות בגלל שלא התאימו למסך...אני חושב שהREFORCE פה לא רלונטי מפני שהוא אחרי פירמוט.של איזה יצרנית הכרטיס שלך?תחפש במנואל (ספר הדרכה) של הכרטיס אולי רשום שם משהו על מסכי LCD.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר אגב, המחשב שלך מזהה את הכרטיס כ6800GT? כן , הוא מזהה את הכרטיס מסך וגם את המסך עצמו לראול יש כרטיס כמו שלך עם אני זוכר נכון. נראה לי זה בעיה בדריוור. תנסה לחבר את המסך לכניסה אחרת בכרטיס (יש שם שתים נידמה לי) יש לי מסך LCD עם חיבור DVI אם אני יחבר אותו ליציאה השנייה אני יפסיד את היתרון של ה DVI הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהגדרת בטעות ריפרש רייט גבוהה מדי ע"י תוכנה כמו REFORCE בכל אופן תוריד אותה ותסתכל על הרייטים שם ותראה אם הם הגיוניים בכל רזולוציה כי בהאלף לייף 2 ששיחקתי שם קצת עם הרייטים זה ביטל לי רזולוציות מסויימות בגלל שלא התאימו למסך... חשבתי על זה גם , אבל אני עכשיו על RF60MH וזה עדיין אותו דבר אני חושב שהREFORCE פה לא רלונטי מפני שהוא אחרי פירמוט. של איזה יצרנית הכרטיס שלך? תחפש במנואל (ספר הדרכה) של הכרטיס אולי רשום שם משהו על מסכי LCD. הREFORCE אכן לא רלוונטי היצרנית היא Leadtek במנואל לא היו רשום כלום על זה יש למישהו עוד רעיונות ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אני חושב שהREFORCE פה לא רלונטי מפני שהוא אחרי פירמוט. של איזה יצרנית הכרטיס שלך? תחפש במנואל (ספר הדרכה) של הכרטיס אולי רשום שם משהו על מסכי LCD. לי יש 6800GT ולא זכור לי שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל עבודה עם LCD יש לי מסך LCD עם חיבור DVI אם אני יחבר אותו ליציאה השנייה אני יפסיד את היתרון של ה DVI יש למישהו עוד רעיונות ? יש לך רק יציאת DVI אחת? ואם שומדבר לא עוזר, הרעיון היחידי להתקשר לחנות ולברר.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אתה מתכוון בBF2 או בדסקטופ\משחק אחר?בדסקטופ\כל משחק אחר יש לי את כל הרזולוציות הרגילות, אבל בBF2 אני יכול להגיע רק עד 1280*960.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר יש לך רק יציאת DVI אחת? כן אתה מתכוון בBF2 או בדסקטופ\משחק אחר? בדסקטופ\כל משחק אחר יש לי את כל הרזולוציות הרגילות, אבל בBF2 אני יכול להגיע רק עד 1280*960. בדסקטופ זה בסדר... עכשיו ברוב המשחקים אני יכול להגיע ל 1280x1024 אבל עדיין בBF2 אני יכול להגיע רק עד 1152x864 לפני זה עם הראדון היתי יכול להגיע עד 1280x960 בNFS:U אני יכול להגיע רק עד 1024x768 ולפני זה עם הראדון היתי מגיע לפחות עד 1280x1024 אז איכן אתם חושבים שהבעיה נמצאת ? במשחק עצמו (אני יודע שלפחות בBF2 יש לעוד אנשים בעיות עם הרזולוציות) ? בדריוורים ? במשהו אחר ? זה כבר משגע אותי הקטע הזה
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים לדעתי זה במשחקים עצמם.אין סיבה שזה לא יפעל לך במשחק אם זה פועל בדסקטופ....הסיבה אולי היחידה.. ראיתי שיש כל מיני דרייברים לג'יפורס למשחקים מסויימים.... אולי הבעיה היא פה...?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אני עם Leadtek 6800Ultra ומסך Lcd: lg L1780Q בכל המשחקים זה נורמאלי חוץ מבאטלפילד, שם הרזולוציה המקסימלית היא 1024*768
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אני עם Leadtek 6800Ultra ומסך Lcd: lg L1780Q בכל המשחקים זה נורמאלי חוץ מבאטלפילד, שם הרזולוציה המקסימלית היא 1024*768 אצלי בבטלפילד יש הרבה יותר מ1024*768 ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.