עבור לתוכן

בעיות עם רשת אלחוטית.

Featured Replies

פורסם

שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות).

הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות.

התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים).

הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות.

הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות מהנייד אני מוצא את הרשת של שני המחשבים הנייחים (שהיא פועלת סבבה, העברתי כבר קבצים והכל עובד), אבל שאני מנסה להתחבר אליה אני מקבל איזה הודעה שצריך לעדכן את תוכנת הרשת או משהו כזה.. מה שאני לא יכול לעשות כמובן כי אין לי אינטרנט. לעומת זאת שאני מחפש רשתות פתוחות מהמחשבים הנייחים אני לא מוצא את המחשב הנייד,ככה שזה כבר נהיה די מוזר..

הבעיה העיקרית היא החיבור לאינטרנט.. ניסתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב גם (כמו שהיה קודם), ולהפתעתי פתאום גם לא הצלחתי להתחבר..

(מה שבכלל מעצבן זה שפתאום אני מנסה להתחבר להגדרות של הראוטור, והוא דורש חיבור אינטרנט במקום את הסיסמא של הראוטור..)

בקיצור אני כבר די נואש.. אין אינטרנט ואין רשת עם המחשב הנייד.. (הגדרתי את החיבור דרך ההגדרות של הראטור.. אבל עוד משהו מעצבן זה שעכשיו שאני מנסה להכנס להגדרות שוב הוא מבקש חיבור אינטרנט.. ובהתחלה הוא רק ביקש את הסיסמא ושם המשתמש של הראטור.. ככה שעכשיו אני לא יכול להכנס אל ההגדרות).

תודה מראש, תומר.

פורסם

א. בהגדרות של כ. הרשת (TCP/IP) כתוב בGATEWAY ובDNS SERVERS את כתובת הראוטר (192.168.2.1)

ב. אם לא הגדרת את הלפטופ לAD-HOC (רשת P2P אלחוטית) אז המחשבים הנייחים לא אמורים לקלוט אותו בכלל.

(ג. נסה להתקין את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס אם עדיין לא עשית זאת )

ד. כנראה שהדפדפן שלך מוגדר להתקשר תמיד בקשר הDEFAULT (או לחילופין - להתקשר כאשר אין קשר רשת) - הגדר לו את האפשרות לא לחייג אף פעם

(* ההתייחסות היא לאינטרנט אקספלורר - לך לTOOLS, C ואז ל-CONNECTIONS )

ה. לי הISP (ברק) עזרה דווקא בהגדרות חיוג\ קשר של הנתב וכל אלה..

ו. יהיה יותר נוח לתת כתובות IP סטטיות לכל מחשב.

בהצלחה. כתוב כאן אם זה עבד...

פורסם
  • מחבר

אוקיי... רק עכשיו השגתי גישה למחשב עם אינטרנט.. תודה על התגובה..

דבר ראשון הצלחתי לסדר את הרשת עם הנייד.. הגדרתי כמו שאמרת, הוספתי לוורק גרופ שלי ועכשיו הכל עובד (:

אבל עדיין האינטרנט עושה בעיות.. לא הבנתי בדיוק מה להגדיר.. כי קודם כל אני צריך להגדיר את האיי פי, מה אני מכניס שם? הבנתי של-gatway ול-DNS אני מכניס את הכתובת של הראוטור, אבל מה אני מכניס לכל שאר השדות? ואתה בטוח שיש לנו את אותן הגדרות? כי יש לנו ספקים שונים..

שוב תודה ובמהלך החצי השעה הקרובה אני עם מחשב.. אז מקסימום אני אגיב מחר או משהו אם אני לא אספיק.. תודה!

פורסם

Psycho Mantis קשה מאוד להסביר מה לעשות בפורום

אם אתה רוצה אני יעזור לך

דבר איתי באיסי 276370303 ואני יעזור לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים