עבור לתוכן

F.E.A.R מפחיד טילים!!!(תמונות מהבטא)

Featured Replies

פורסם

להריץ זה יריץ אבל באיזה איכות.. ובאיזה צורה זה כבר שאלה אחרת שמה שנישאר לך זה קצת לחכות עד שהוא יצא רישמית ולבדוק.....

• תגובות 95
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם חושבים ש IT4200 על XP3200

יריץ אותו?

ה- Ti4200 הוא כרטיס איכותי ביותר, אבל את הטון שלו הוא נתן לפני שתי דורות של כרטיסי מסך...קשה להאמין שהמשחק יפעל ברזולוציות בינוניות אפילו, אם הוא יצליח בכלל לעלות, והשפעת המעבד לא גבוהה כל כך במשחקים כמו F.E.A.R, אם תרצה לשחק ברזולוציות גבוהות.

פורסם

הוא לא יפעיל כי הוא לא תומך דיירקטאיקס 9 ואני מניח שהמשחק (הדי מעפן לפי התמונות אם יורשה לי לומר) צריך דיירקטאיקס 9 כדרישת מינמום כמו דום 3 :-X

פורסם

(הדי מעפן לפי התמונות אם יורשה לי לומר)

אם אתה מדבר על הגרפיקה ...

כניראה שאתה צריך ליראות רופא עיניים 8);)

רק לידע כללי איזה משחק נירה טוב יותר ממנו היום ? (לדעתך כמובן..)

פורסם

ממ.. בקשר לDX9 שדיברו עליו פה.. אני חושב שלא יהיה בעיה עם זה.. כי אני חושב שאפשר "לבטל" את התמיכה בDX9 ולהפוך את זה לDX8 מכיוון שיש שני אופציות שקשורות לDX8 אחת בשם DX8 Shaders ואחת Pixell Dubling אני לא בטוח כל כך במה שהם עושים אבל אני מניח שמטרה שלהם זה להפעיל את המשחק על כרטיסים כמו MX וכאלה..

אתמול גיליתי שיצאה גם הבטא של הSingle Player אבל היא לא נתנת להורדה בשום מקום והיא נתנת רק למבקרים ואנשים שעשו PreOrder למשחק המלא.

ועוד קצת תמונות קצת באיכות יותר טובה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה מדבר על הגרפיקה ...

כניראה שאתה צריך ליראות רופא עיניים 8);)

רק לידע כללי איזה משחק נירה טוב יותר ממנו היום ? (לדעתך כמובן..)

משחקים שנראים יותר טוב ממנו :

רידיק

האלף לייף 2

דום 3

פאר קריי

הגרפיקה במשחק הזה מסריחה בצורה קיצונית סתכל תטקסטורות בסאן אנראס זה כבר נראה יותר טוב

פורסם

אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר.

למשחק הזה יש גרפיקה של Doom3+ לפחות, יש לו מנוע גרפי הרבה יותר יפה משל דום.

עד שלא תראה תמשחק עצמו (ולא תמונות) אל תדבר.. ואני חושב שאתה אמור לדעת את זה כבר.

עריכה:

כנס לפה תראה תסרטונים של המשחק (GamePlay Footage) ואז נראה עם תגיד שיש לזה גרפיקה גרועה.

פורסם

תשמע לפי הסירטונים הגרפיקה גם אל מי יודע מה אבל אני ידבר אחרי שיהיה לי את המשחק שהוא יצא בנתיים הוא לא נראה משהו רציני מצטער :'(

פורסם

אתה שמת לב לצללים? לעשן? לערפל? למים? להשתקפויות בזכוכיות? לטקסטורות של הקירות ?

טוב לא יודע מה להגיד לך כנראה שאתה מתייחס לסרטונים האלה כמשהו רע כי הסרטונים עצמם באיכות גרועה.. אז אני מניח שעד שבאמת לא תראה תמשחק עצמו לא תבין כמה באמת הגרפיקה של המשחק הזה טובה.. לעומת מה שחשבת.

פורסם

סוף סוף אני מוצא שימוש לגיימר\\2 הזה , אבל אין לי סידיקי . מישהו מוכן לתרום לי אחד ל 4-5 שעות ? =[

פורסם

אני מנסה לשחק בשרת כל שהוא וזה אומר לי שיש לי גירסא אחרת משל השרת או מה שהוא כזה לא זוכר...

איזה גירסא כבר יש עם הייה לי את זה עם 1 ועכשיו אני עם 1.1 למי שהוא יש פתרון

פורסם

כמו שכבר אמרתי, יצא Patch שמתקן הרבה מאוד באגים ושאר דברים... וכנראה שבגלל שאין לך את הPatch מותקן לא מתאפשר לך להכנס לסרבר.

תוריד את הPatch מFilePlanet

פורסם

Shbd מה כל כך מפליא אותך ש6800gt יותר טוב מX800XL ?

3Q of 2005

כלומר אוקטובר

פחחח זה שהוא עוקף אותו ב 2-3 משחקים לא אומר שהוא יוץר טוב

פורסם

מי אמר שהוא יותר טוב ?

אם היית רואה באיזה הקשר אמרתי את זה ולא הייתי זורק סתם מילים הייתי מבין שאני התכוונתי שהוא יותר טוב במשחק הספציפי הזה.

וגם אמרתי לו את בגלל שהוא כל כך התפלא שזה עקף את הXL כאילו הוא השווה את זה לMX מסכן או משהו כזה,

בכל מקרה אני גם חושב שהוא יותר טוב בכלליות אבל אני לא מתכוון להפוך תנושא הזה לויכוח על XL vs GT שנחרש 700 פעם אז תעשה חיפוש ותלמד לבד.

פורסם

הגרפיקה במשחק הזה מסריחה בצורה קיצונית סתכל תטקסטורות בסאן אנראס זה כבר נראה יותר טוב

הכל בסדר אצלך?

הטקטורות טובות מאוד+. הבמפ מפינג עליהם עוד יותר מדהים.

האפקטים הם הדבר הכי טוב שנראה עד היום במשחקי מחשב (ובמשחק הזה לא חסרים אפקטים!)

ההצללה היא דינמית לגמרי+ צללים רכים, את זה אפילו לדום 3 לא היה!

מה עוד את רוצה יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים