עבור לתוכן

F.E.A.R מפחיד טילים!!!(תמונות מהבטא)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קבל הגדרות

[attachment deleted by admin]

• תגובות 95
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאחר שסיימתי עכשיו לשחק במשחק במשך כמה וכמה שעות צילמתי קצת תמונות

אני חייב להגיד שהמשחק נחמד מאוד, חסרים בו מלא דברים ומרגישים שזה בטא... בינתיים אין הרבה סרברים למשחק.. אבל לא נורא מסתדרים ( אפשר לפתוח סרבר והוא יכול להכיל עד 4 שחקנים בלי לאגים נוראים ).

במשחקיש יש דברים מקורים וחלק לא מקורים לדוגמה יש Slow Motion כמו במקס פיין רק שפה הוא פועל בצורה אחרת והוא פועל על כל השחקנים דבר שכן מקורי הוא שבנוסף יש במשחק חוץ מנשקים גם מכות כלומר בעיטות אגרופים גליצ'ים וWall Walking כמו במטריקס :)

ובעיקר יש במשחק הזה הרבה הרבה פיצוצים ואקשן אפשר לעשות הרבה אינטרקציה עם הסביבה, לחורר קירות לפוצץ זכוכיות מחשבים וכו'..

הגרפיקה של המשחק טובה.. (לא כל כך דומה לגרפיקה של דום) אבל לא מה שצפיתי או ציפיתי, יכול להיות שיתכנו שיפורים בגרסה המלאה את זה נדע בעתיד (אוקטובר) :\

בכל מקרה דיי לדיבורים וקצת תמונות (ממה ששמתי לב התמונות לא משקפות את הגרפיקה של המשחק כי זה אוטומטית מקטין לי תתמונות אז לא להתייחס):

זאתי התמונה היחידה שברזלוציה נורמלית

0023zb.th.jpg

קצת אפקטים של המשחק

0017ze.th.jpg

after9bb.th.jpg

מישהו שוחבר לקיר בעזרת אקדח מסמרים :)

nailed8yv.th.jpg

מס' לא מוגבל של פצצות שהודבקו על גופו

before5nx.th.jpg

הפיצוץ במלוא תפארתו

while5ay.th.jpg

וזה התוצאה  :silly:

after19qa.th.jpg

אני צופה למשחק הזה, סרט התחלה מעולה  :smile1:

נ.ב

כדי לראות את התמונות ברזולוציה טיפה יותר גדולה תלחצו על התמונות הקטנות (Thumbs) ואז כאשר תראו את התמונה בתוך Imageshack תעתיקו את הלינק של התמונה לאקספלורר וזה יגדיל ..

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=131676.msg1104687#msg1104687 date=1121798533]

וועליה עכשיו הוא מיתפרק כל האיברים שלי ניקרעים הרוח של הילדה שהיא מיתקרבת יותר הוא ניקרע כל האיברים ניתלשים ממנו חבל שאי אפשר לצלם את זה בוידאו :screwy:

א. מי אמר שאי אפשר ?...FRAPS . ;)

זו בטא סגורה או משהו כזה ?

אני זוכר שהיתה לך בעיה עם ה סידי קי מה עשיתה בסוף ?

פורסם

משחק קצת מגעיל.

פורסם

חח כמה טעיות במישפט אחד דבר ראשון אין כזה כרטיס850XL PE. דבר שני ה 7800GTX נמצא בSLI עם לא שמתה לב. והגירסה שלא בSLI לא מוציא יותר מ פי 2 מ .X850XT PE

X850XT PE

OK עכשיו אתה שמח? :screwy:

ואני דיברתי על הגרסה שלא בSLI, והיא כן מוציאה כמעט פי 2 יותר FPS, אז אני לא מבין מה אתה רוצה.

OK, פי 1.7XX עכשיו אתה שמח :screwy:

אולי אתה רוצה למצא לי טעויות בפיסוק התחבירי גם ולהיות יותר קטנוני?

פורסם

משחק קצת מגעיל.

???

כמישחק ? או מה שרואים בו (דם,דם ועוד קצת  ;D)?

שיחקתה בו ?

פורסם
  • מחבר

א. מי אמר שאי אפשר ?...FRAPS . ;)

זו בטא סגורה או משהו כזה ?

אני זוכר שהיתה לך בעיה עם ה סידי קי מה עשיתה בסוף ?

חיפוש בגיימר2 ומצאתי...טכלס בתמונות הוא לא ניראה משו אבל בREAL TIME האפקטים ניראים פצצההההההההה באמת גרפיקה טובה וזו הבטא מעניין איך יצא המלא...עכשיו לגבי הדרישות ניראה לי הם יהיו משו בסיגנון הדרישות של דום 3 והלף לייף2...

פורסם

אין עוד מקום אחר להוריד את זה כי הבנתי שבגיימר צריך לשלם...

חיפשתי בוגגל לא מצא כלום

פורסם
  • מחבר

X850XT PE

OK עכשיו אתה שמח? :screwy:

ואני דיברתי על הגרסה שלא בSLI, והיא כן מוציאה כמעט פי 2 יותר FPS, אז אני לא מבין מה אתה רוצה.

OK, פי 1.7XX עכשיו אתה שמח  :screwy:

אולי אתה רוצה למצא לי טעויות בפיסוק התחבירי גם ולהיות יותר קטנוני?

אני חושב שאתה טועה תיראה את התוצאות שלי עם X800XT אני ניראה לי האתר שנתתה סתם חרטטן כי אם תדפדף בעמודים 3-4 יש שם תוצאה שלי וגם את ההגדרות ששמתי וזה עף לי

פורסם

מה הבעיה להוריד את זה מFilePlanet ?

הבעיה פה זה הסידיקי ולא הקובץ עצמו .. תמצא את הסידיקי בדרכים אחרות :xyxthumbs:

פורסם

אבל כתוב שם שהבטא ניסגרה ...

זה אומר שאין סידי קיי ..לא ?!?

פורסם

The F.E.A.R. Beta on FilePlanet is now closed

פורסם

הבטא נסגרה להרשמה.. אי אפשר להרשם עכשיו.

בכל מקרה למי שכן יש תבטא תורידו את הפאטץ' שיצא הוא מתקן הרבה מאוד דברים אני יוריד ויעדכן אותכם לגבי שיפורים כתוצאה מהפאטץ'.

פורסם
  • מחבר

tov tov תעלה תמונה מהתוצאה של הבנצמרק אני רוצה ליראות אם גם אצלך זה רץ ככה או שהאתר ההוא סתם חרטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים