פורסם 2005 ביולי 1820 שנים יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים כן, תמיד. רוב המשחקים שאני משחק בהם (חוץ מCS, שהוא משחק-רשת), הם או משחקי תפקידים או משחקי אסטרטגיהעם מערכות מושקעות לשחקן יחיד. ובמשחקים שכאלו אתה משחק גם כי אתה נהנה מהעלילה (StarCraft למשל)...לא לסיים את המשחק פירושו לא "לסיים את הסיפור", כך שאני משתדל לסיים כל משחק הנראה לי מעניין.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים תלוי במשחק כמו שאני לא רואה סרט שלא מעניין אותי עד הסוף ככה גם משחק רק שבמשחק יש גם אלמנטים של גרפיקה\משחקיות שיכולים להשפיע מלבד העלילה מה עם GTA:SA לסיים את העלילה נחשב ללסיים את המשחק או רק השלמה של 100% נחשב ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אני מתאר לעצמי שהוא מתכוון ל- Single-player ועלילה. אם כן אז סיימתי כמעט כל משחק שהיה לי חוץ מבזמן האחרון את Myst 4 מכיוון שההארד דיסק שלי נדפק באמצע :
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים בטח עד הסוף! להוציא את המיץ למשחק. אבל משחקים שאני נהנה לשחק בהם...כאילו יש משחקים שאתה מתחיל לשחק ונהנה והכל אבל לאט לאט הלהט לשחק דועך כמו למשל ב-Halo, שהמשחק חוזר על עצמו שוב ושוב, אז נמאס באמצע. אבל משחקים עם עלילה מפוצצת אני מסיים לשחק, ואם הם נותנים אפשרות להמשיך לשחק לאחר סוף העלילה (כמו ב-Fallout ו-GTA:SA) לרוב, אני מנצל את האפשרות.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לרוב לא תמיד כי לפעמים אני מפרמט את המחשב באמצע ושכחתי לעשות גיבוי או שכבר נשבר לי מהשל סיימתי את כל הטוני הוקים שיצאווהשנה סיימתי:NFU2,HL2,GOD OF WAR בדום 3 אני עכשיו בסוף כולה התחלתי לפני חודש לשחק אבל כבר קצת נמאסאבל אני יסיים רק כדי לדעת מה יראה בסוףב GTA:SA אני אמצע-הץחלה כי התחלתי לשחק לפני שבועים ולא כל יום אני משחקואני חייב לציין ש HL2 הוא המשחק הכי כייף ששיחקתי בחיים שלי!!!ואח שלי הכי אהב GOD OF WAR שהוא ]שוט מעולה אצלי הוא במקום השני
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לא את כול המישחקים רק מה שכיף לשחק,רק ליפני איזה שבועיים סיימתי תמישחק Psychonuts.[משחק גדול!!!]אני לא משחק מישחקים כמו HL2 DOOM3 [מה לעשות שאני פחדן כזה :-\]אה סיימתי גם SA ואז על השניה שראיתי תסוף עשיתי לו UNINSTALL ומהר!!
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים משחק שאתה נהנה ממנו אתה מסיים אותו, אין טעם לשחק משחק שאתה לא נהנה ממנו.. כל כך פשוט..שלושה משחקים שהצליחו לרתק אותי לכיסא ויכולתי להעביר שעות על גבי שעות הם:במקום הראשון : Dungeon Siege במקום השני : FAR CRY ובשלישי : סידרת GTAשיצא כבר Dungeon Siege 2!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אין אני מסיים כל משחק שאני משחק אפילו את HALO שהוא ממש עיצבן אותי סיימתי בשביל לדעת מה יקרה בסוף (וגם בשביל להתלהב שגמרתי את המשחק הזה ) אבל היו משחקים שלא יכלתי לסיים,כמו: SHELLSHOCK 67,VIETOCONG ועוד כמה שהם היו ממש חרא ולא יכלתי לסבול אותם אפילו לשניה אחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.