פורסם 2005 ביולי 1820 שנים FX5200 http://img333.imageshack.us/my.php?image=3d9tp.jpg טוב אז ככה התחלית להתלהב מכל הקטע של האוברקלוקינג אז החלטתי שאני יעשה גם איזה אוברקלוקינג קטן... מה אפשר לעשות עם המערכת הבאה: פניום 4 2.4HT לא פרסקוט 256*2 קינגסטון ב400 מגה הרץ לוח של אינטל/HP עם צ'יפסט Field Value North Bridge Intel Springdale-G i865G כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 V9520 128 מגה זיכרון של אסוס.. אמממ זהו בעיקרון... עכשיו הציון שאני קיבלתי ב3D ממש נמוך לעומת המשתמשים האחרים אז עד כמה אני יכול לעשות OC בלי לדפוק את המחשב.. תודה.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אתה לא יכול לעשות כלום כי יש לך לוח של אינטל... דווקא חבל כי יש לך נורטווד וזה ליבה טובה לאוברקלוק...תעלה קלוקים לכרטיס מסך לא שזה יעזור לו או משהו אבל תראה יש כאלה באתר שהעלו אותו לרמה של 5500 סתכל כמה נושאים למטה\ כמה דפים אחורה\ תעשה חיפוש.והתוצאה בסדר כאילו מה ציפית לקבל עם כרטיס כזה?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר אתה לא יכול לעשות כלום כי יש לך לוח של אינטל... דווקא חבל כי יש לך נורטווד וזה ליבה טובה לאוברקלוק... תעלה קלוקים לכרטיס מסך לא שזה יעזור לו או משהו אבל תראה יש כאלה באתר שהעלו אותו לרמה של 5500 סתכל כמה נושאים למטה\ כמה דפים אחורה\ תעשה חיפוש. והתוצאה בסדר כאילו מה ציפית לקבל עם כרטיס כזה? רגע אם יש לי לוח של אינטל אז אני יכול לשכוח מOC למעבד?? זה המחשב שיש לי http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2003/pcupgrade/pdf/d330PO.pdf D330 עכשיו רשום שם הדגם של הלוח אני לא ממש מבין מכל הבאלגן שיש שם מקווה שאתה תבין... עכשיו איך אני עושה קלוקים לכרטיס מסך?(סליחה על הבורות אף פעם לא התעניינתי בOC) עכשיו אם אני אשדרג ל9550 יהיה שינוי גדול? ואיזה כרטיס יותר טוב לOC ה9550 או ה5200?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים רגע אם יש לי לוח של אינטל אז אני יכול לשכוח מOC למעבד?? זה המחשב שיש לי http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2003/pcupgrade/pdf/d330PO.pdf D330 עכשיו רשום שם הדגם של הלוח אני לא ממש מבין מכל הבאלגן שיש שם מקווה שאתה תבין... עכשיו איך אני עושה קלוקים לכרטיס מסך?(סליחה על הבורות אף פעם לא התעניינתי בOC) עכשיו אם אני אשדרג ל9550 יהיה שינוי גדול? ואיזה כרטיס יותר טוב לOC ה9550 או ה5200? מה התקציב שלך לכ"מ חדש? אגב גם לי יש לוח אם של אינטל גם אני שרציתי לעשות OC למעבד נדפקתי באסה... :-\
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר מה התקציב שלך לכ"מ חדש? אגב גם לי יש לוח אם של אינטל גם אני שרציתי לעשות OC למעבד נדפקתי באסה... :-\500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.