עבור לתוכן

רעיון למשחק מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

נישמע רעיון מדליק למשחק

ולדעתי כל אוהב משחקי D&D יואב את המשחק................

לדעתי צריך לנסות לעשות משחק מחשב בסגנון משחק הקבוצה והדמיון D&D ולגרום לדמיון להפוך למציאות על גבי המסך..............

בהצלחה בנסיון ליצור................

:asthanos:

פורסם
  • מחבר

אני קושי יודע html או vb אז... תהיה בעיה קטנה

פורסם

M&M זה לא FPS. 9 היה כשלון, היחיד שלא גמרתי... 1-8 שיחקתי ונהנתי מאוד.

לגבי הרעיון שלך, HERETIC הוא פחות או יותר דומה למה שאתה מתכוון..... אם אני לא טועה היה גם HERETIC 2

פורסם

OK המיפלצות יהיו תמונות שתזיז בעזרת timer ותעשה שאם המשתמש לוחץ קליק הם יעלמו visible=false (מתו) ;D

יש?

פורסם
  • מחבר

אוקיי גמרתי תן לי לחשוב על מחיר על כל ההוצעת על... ועל ה... 240 שקל ורגע.. גם אני צריך לכסות את קניית הדבק בשביל להדביק את הפיתקית על M&M אז זה יצא.... 250 שקל ורגע איך שכחתי מע"מ אז יצא בואו נראה 500 שקל (נשמע סביר לו?!) אה רגע שכחתי אני חייב לכסות את המס על הדבק שהגיע מאמריקה כדי שיהיה קשה להוריד את הפיתקית ולגלות שזה M&M

אז בואו נראה זה יצא.. 750

מי רוצה לקנות?

פורסם

לדעתי מנוע ה unreal2 מאפשר סוף-סוף ליצור משחקים כאלה. עם המנועים הישנים בגלל המגבלה של אזורים סגורים היה אפשר לבנות רק שלבי מבוכים (משעמם!). עם אנריל2 אפשר לבנות שלבים שיכללו גם יערות , טירות, כפרים וכו'.

פורסם

מישהו רוצה להסביר לי איך הדבר הזה היה ב"תוכנה" והתפתח לשלוש עמודים בלי שמישהו יגיד משהו? ::)

לגבי הנושא, לדעתי כל סדרת M&M הייתה על הפנים. לקחו את הירוס (משחק מעולה) והכניסו אותו לגוף ראשון בביצוע גרוע ביותר.

שיחקתי בחלק השלישי ומאז לא רציתי להתקרב בכלל לשאר.

פורסם

מישהו רוצה להסביר לי איך הדבר הזה היה ב"תוכנה" והתפתח לשלוש עמודים בלי שמישהו יגיד משהו? ::)

לגבי הנושא, לדעתי כל סדרת M&M הייתה על הפנים. לקחו את הירוס (משחק מעולה) והכניסו אותו לגוף ראשון בביצוע גרוע ביותר.

תיקון : הירוס הוא ספין-אוף של M&M ולא להיפך

פורסם

ממש לא, מכיוון שהיום כל המנועים הגרפיים החדישים מגיעים עם עורך שלבים (שלרוב לא דורש כלל ידע בתכנות)

פורסם

שיחקת בחלק השלישי???

מתי? למיטב זכרוני שיחקתי בו כשהייתי בכיתה ז' או ח'.... לפני יותר מ-10 שנים.... אתה היית אז בן 4 בערך....

חוכמה קטנה לקחת משחק 6-7 שנים אחרי שיצא ולהגיד שהוא מגעיל...

נראה מה יגידו עוד 10 שנים על DOOM3

פורסם
  • מחבר

מישהו רוצה לקנות את המשחק?

פורסם

פעם אחת לפני הרבה שנים היה משחק שקראו לו hexen פעל על אותו העקרון שאתה מציע רק שכאן היה לוחם וקוסם...וכמובם שאי אפשר לשכוח את המשחק העתיק ultima underworld שהותיקים הרציניים בודאי זוכרים

פורסם

בעיקרון עם כלי העריכה של Serious Sam אני יכול לעשות כזה דבר... עם המנוע של UT2003 בכלל אפשר לחגוג.

אחי הקטן ישמח להבריח את השיעמום של החופש באיזה מוד טוב למשחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים