עבור לתוכן

בעיה ברשת הביתית

Featured Replies

פורסם

אוקע אז אני אצל חבר.

הבעיה היא כזו.

היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו.

עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים.

הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד.

התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה.

המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו)

יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?

פורסם

נראה שהבעיה היא בתקשורת של הנתב בצד של ה-WAN (האינטרנט).

המחשב הנוסף שמחובר לאותו הנתב מקבל אינטרנט?

תנתק כל תוכנת פיירוול שעובדת על המחשב (לכמה שניות רק לשם הבדיקה!), מצליח להתחבר?

תנסה לאפס את הנתב ולהגדיר אותו מחדש.

מה ה- IP הוא מקבל?

פורסם
  • מחבר

המחשבים האחרים מקבלים אינטרנט

אין שום פיירוואל שום כלום

האייפי שהוא מקבל הוא

169.254.247.234

איך לאפס את הנתב? החברה שהתקינה את את הנתב אומרת שאם רוצים לעשות משהו צריך להתקשר אליהם (לפתוח פורטים וכאלה) והם עושים את זה בשבילך.

פורסם

בדקת שהכבל שמחבר בין הנתב לבין המחשב הוא כבל ישר?(בניגוד למוצלב) - לדעתי הבעיה שוכנת כאן.

ה-IP שהמחשב מקבל הוא IP "סרק" זה אומר ששירות ה-DHCP בנתב שדואג להקצות IP לכל כ.רשת כנראה לא עובד לכתובת ה-MAC שלך (בהנחה שהכבל אכן ישר והוא אכן תקין)(כי המחשבים האחרים מקבלים אינטרנט), ואז לדעתי לא יהיה מנוס מאיפוס הנתב והגדרתו מחדש.

פורסם
  • מחבר

אממ הכבלים בסדר גמור:S

החלפתי אותם...

פורסם

הבעיה בכלל לא קשורה לנתב

הבעיה היא במחשב ,

קודם כל תיבדוק אם פורט 80 חסום או לא,אם אתה לא יודע לבדוק אז פשוט מאוד תיבדוק אם הדואר או הICQ עובדים

אם הם כן עובדים אז פשוט משהוא דופק לך את פורט 80 (תריץ בדיקת ספייוורים ווירוסים וכמובן אם יש לך פיירוול תסיר אותו כליל)

אם שום דבר לא עובד (דואר,ICQ וכו...)אז תעשה את הפעולה הבאה:

התחל->הפעלה>תירשום cmd>בחלון השחור (דוס) תירשום netsh ואנטר>תירשום בשורה השניה int>ובשורה השלישית ip >שורה רביעית reset 1.log

תפעיל מחדש את המחשב ותראה עם יש אינטרנט

בהצלחה ...

פורסם

כבלי רשת מגיעים באחד מ-2 צורות: (שכל כבל מתאים לצורת חיבור מסויימת)

1. מוצלב - מתאים בד"כ לחיבור ישיר 2 של מחשבים כ.רשת לכ.רשת ללא נתב/סוויטש/האב.

2. ישר - מתאים בד"כ לחיבור נתב (וכו') למחשב.

הכבל שאתה צריך אמור להיות מהסוג השני (ישר).

אפילו אם הכבל חדש לחלוטין ותקין והוא לא מהסוג המתאים לא תתבצע תקשורת (למרות שיש ביטים שנשלחו/התקבלו).

פורסם
  • מחבר

זה כבל לא מוצלב, וזה עדיין לא עובד :(:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים