פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אני רואה בתמונה CPU Utilization 3%/4%תעלה את שניהם ל-100%, בלי זה זה לא שווהותתחדשמה זה עושה בדיוק הUTILIZATION?ולמה יש שניים? מפני שזה כפול ליבה?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים רשום שהזיכרון על מתח של 1.8V מה זה אמור להיות?ואתה רואה שיפור נכבד במשחקים או בריבוי משימות?ומה זה בעצם מעבד אם שני ליבות פרסקוט?אם כן זה נשמע לי מסריח
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים UTILIZATION זה שימוש במעבד ( כמו שאתה לוחץ ALT+CTRL+DEL )כן , כי יש שניים1.8 כי זה DDR2למה מסריח ? לפי דעתי זה דווכא ממש טוב
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים איפה אפשר לראות את הטמפ'? זה לא 32 מעלות, איפה של המעבד.יש שם למעלה - 66 מעלותזה כבר יותר מתאים לזוג פרסקוטיםבהנחה שזה באמת יתברר כיציב, המתח די מרשיםרשום שהזיכרון על מתח של 1.8V מה זה אמור להיות?מתח תקני של DDR2
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר איפה אפשר לראות את הטמפ'? זה לא 32 מעלות, איפה של המעבד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים lipaלפי דעתי כדאי לך להאט את הקצב של ה OC שלך , אין לך לאן למהר וחבל שתעשה טעויות במיוחד שזה מעבד חדשתנסה לא לגעת בוולטז' של המעבד בינתיים
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אתה יכול להוסיף CPU-Z של כל ליבה לצילום המסך הזה? (כדי לוודא שאין Throttling של אף אחת מהליבות)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אבל לא נראה לי שזה המבחן שמאמץ ביותר את המעבד.תבחר ב OPTIONS=>TORTURE TEST=>SMALL FFT
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר lipaלפי דעתי כדאי לך להאט את הקצב של ה OC שלך , אין לך לאן למהר וחבל שתעשה טעויות במיוחד שזה מעבד חדשתנסה לא לגעת בוולטז' של המעבד בינתייםלא שיניתי שום מתחים , פשוט בחרתי באופציות , OC של 15 אחוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.