פורסם 2002 ביולי 2823 שנים למכירה בארץכרגע מצאתי בקושי בחו"ל אבל אין לי איך להזמין כי הם לא יביאו לי את זה לארץאני לא מצליח להבין איך לעשות לי אחדהמדריך פה קשה מאוד בשבילי חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ועדיין זה קשה .
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אפשר לקנות אחד מפנדה. אבל הוא דיי יקר, ולהכין אחד ממש לא קשה.אני מסכים איתך, אפשרי לקנות אותו מפנדה.אבל אני לא היתי מוכן לשלם כל כך הרבה בשביל משהו שאפשר לעשות לבד, ולא פחות טוב מממה שהם מוכרים.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים ה baybus הוא בדיוק כמו fanbus רק שהוא יושב במקום של הכוננים. fanbus לעומת זאת יושב בתוך המחשב (או שאתה עושה לו מודינג ומוציא אותו מחוץ למחשב)
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אפשר לקנות אחד מפנדה. אבל הוא דיי יקר, ולהכין אחד ממש לא קשה.אני מסכים איתך, אפשרי לקנות אותו מפנדה.אבל אני לא היתי מוכן לשלם כל כך הרבה בשביל משהו שאפשר לעשות לבד, ולא פחות טוב מממה שהם מוכרים.אפשר לחשוב שהם מוכרים אוויר, זה לא בדיוק הדבר הכי קל לבנות...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים למה לא?לדים, כפתורים ו.... זהו(ונגדים אם לא קונים לדים שזה בא איתם" BUILD IN")עבודת הלחמה קדיחה וחיתוך ויש לך בייבאס לתפארת
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אפשר לקנות אחד מפנדה. אבל הוא דיי יקר, ולהכין אחד ממש לא קשה.אני מסכים איתך, אפשרי לקנות אותו מפנדה.אבל אני לא היתי מוכן לשלם כל כך הרבה בשביל משהו שאפשר לעשות לבד, ולא פחות טוב מממה שהם מוכרים.אפשר לחשוב שהם מוכרים אוויר, זה לא בדיוק הדבר הכי קל לבנות...עובדה, אני בניתי אחד כזה!!!
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר לחתוך ולעשות חורים זו לא הבעייה שלי הבעייה היא הנגדים וכל זה מה זה נגד אני בכלל לא מבין הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בזהאני יכול עוד היום לקנות את החלקים רק אני נתקל בבעיות בבקשה תעזרו לי תודה רבה.וסליחה אני רוצה BayBus.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אני קניתי מרדיושאק נגדים שכבר מולחמים אליהם בדיוק כל מה שאתה צריך כבר (נגדים)
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מה זה נגדים?הסבר מלא למילה נ?ג??ד ש?ם ז' חוט של תיל (או של חומר אחר) המשמש להגדלת ההתנגדות לזרם חשמלי. בעזרת הנגד מווסתים את העוצמה ואת מהירות פעילותם של מכשירים חשמליים. סלילים, נגדים וקבלים הם רכיבים אופייניים במעגלי זרם חילופין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.