עבור לתוכן

איך חתכתי את המחשב.... או "אוי, הניצוצות , האורות!"

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה.

נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?

פורסם

בהצלחה!

ובנוגע לשאלה: תשייף.

פורסם

ממיס צבע תעשייתי, כמו שיניב עשה.

לשייף ישרוט את המתכת בצורה שלא תאמן.

פורסם

תנסה אצטון לא בטוח שיעבוד ממש :-\ :-\ :-\

פורסם
  • מחבר

יש בהום סנטר?

פורסם

קשה לי מאוד להאמין תצתרך לחפס חנות יותר רצינית החומר הזה ממש יעיל אבל אסון אם קורא משהו לא רצוי רוב המסים האלו הם ממסים אורגניים חומרים שלפעמים צריך אישור מיוחד או קומבינית ::) כדי להסיג וכל דבר רע שאתה יכול לחשוב על חומר הוא עושה (צורב מעוור מסרטן...)

ליטוש טוב יוריד את הצבע והסריטות דווקא "ידביקו" את הצבע לפח רק שתהיה דרושה עוד שכבת צבע כדי שלא יראו אותן וזה לא סיפור כזה גדול

פורסם

יש למלאות גיגית בחומר ממיס, ובזהירות להכניס.. לכמה דקות את הדלת או את המארז.. , זה יחסוך המון לכלוך וזמן מיותר.

ויוציא לדעתי את התוצאות הטובות ביותר.

פורסם

אם אתה משייף , תתחיל עם נייר זכוכית גס, אחר כך תעבור לאחד עדין יותר, ואחר כך תשתמש ב"נייר מים", כדי להחליק את השריטות.

פורסם
  • מחבר

הלכתי להום סנטר, עם החלון שיצא מהמחשב, בתור דוגמית. נתנו לי שם נייר זכוכית, לא מי יודע מה גס, צבע יסוד, ועליו אני אמור לצבוע את הששחור.

פורסם

יש למלאות גיגית בחומר ממיס, ובזהירות להכניס.. לכמה דקות את הדלת או את המארז.. , זה יחסוך המון לכלוך וזמן מיותר.

ואיך אמורים להוציא את הדלת מהגיגית? אני אישית לא הייתי משתמש בידיים שלי כשהגיגית עם חומר "מסרטן, גורם לעיוורון, דורש אישור מיוחד" :o

פורסם

שמעת על פלייר?

אני אישית מכיר מסיר צבע טוב (אלוהים יודע את שמו) שעולה משהו כמו 50 שקל וקניתי אותו בחחנות טמבור.

בטח שיש מסיר צבע בהום סנטר

פורסם

ואיך אמורים להוציא את הדלת מהגיגית? אני אישית לא הייתי משתמש בידיים שלי כשהגיגית עם חומר "מסרטן, גורם לעיוורון, דורש אישור מיוחד" :o

עם מקל..

תפעיל את התאים האפורים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים