פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שלום..יש לי כרטיxRadeon 9600XT ATI SAPPHIREהורדתי את העדכון עם CCCסיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב..שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה:והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות?ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים זה אמור להדלק ולהתכבה פעם אחת. כנרא שיש איזה בעיה מחקתה את הדריוור הקודם? ותנסה להתקין את הגירסה בלי ה CCC
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר הורדתי אתמול את הניקוי הדרייברניקיתיזה מחק רשם שמחק קבציםובחלון למטה זהה רשם קבצים שהוא לא מצאואז התקנתי את העדכון וזה רשם לי שאני צריך לההתקין את הדריבר קודםאז עשיתי שחזור מערכת ....מה לעשות והאם זה פחות טוב בלי הCCC?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר מישוו יכול לעזור לי?אני משחק בג'יטיאיי ואני רוצה לחדד את הגראפיקה עם העדכוןועכשי אני בכלל לא יכול לשחק בכלום מישוו יודע מה לעשות?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים כן.. אני מקווה שאני יעזור לך. תוריד driver cleaner הנה קישור: http://www.drivercleaner.net/ תתקין ותעקוב אחרי ההוראות בקובץ הreadme חשוב מאוד מאוד!!!!!! תוריד את הדרייברים של קטליסט 5.7 רק בלי הccc יש את זה פה בהורדות השני מלמעלה..... ובהצלחה.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים גם לי יש אותו כרטיס והתקנתי תגירסה קונטרול פאנל ויש לי מריחות מעצבנות ב juiced שלא היו לי ב5.6
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר עשיתי ניקוי עם התוכנה הזאת עבדתי עם הריד מיושהתקנתי את 5.7 זה ביקש ממני להתקין את הדרייברים
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים תראה..... אני עשיתי בדיוק מה שבreame היה כתוב... ופועל לי 10...תנסה עוד פעם להסיר... באמצעות ההסר\הוסף תוכנות של הווינדווס...ואז את התהליך של ההסרה.. שבה אתה צריך להסיר כל מה שקשור לati
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר תראהאני עכשיו מתקין תדיסק שבא עם הכרטיסמסיים להתקיןהולך ועושה עם התוכנה שאמרת לפי הרידמיואז מתקין את העדכון עם הCCC?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר התקנת NET. של מיקרוסופטאז מה לעשות?למחוק אותו? זה ישבש משוו?ואיך למחוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.