פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אוקיי אז מה קרה??קניתי מארז חדש משהו שמגיע כבר שחור עם חלון פצצתי ו-4 מאווררים בכל מקום שאפשר לשים (בגג ,2 בחלון,ואחד ענקי מאחורה)עכשיו כל מה שנישאר לעשות זה לעשות מוד מהמארז הישן אז מה עשיתי פרקתי אותו לגורמים והתחלתי עם זה שעשיתי חור למאוורר בדופן אחרכך רציתי לצבוע לשחור אז קניתי ספריי צבע ב-10 שקל אצל טמבור של ריינבו למי שמבין אבל אחרי הצביעה מספיק שעוברים עם הציפורן כל הצבע מתקלף איתה....מישהו יודע מה עושים איזה חומר ששמים על או משהו בבקשה לשלוח תגובות ולעזור לייייי
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים יש על זה מדריך באתר מפורט וטוב מה שאתה צריך לעשות זה לשייף תמארז עד שהצבע המקורי של המארז ירד אחר כך שיכבת פרימר ראשונה אחר כך שכבת צבע שיוף צביעה עד שאתה מגיע לתוצאה הרצויה
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים ועשה טובה לעצמךאל תשתמש בצבע של 10 שקלצודק ב100%תקנה צבע איכותי כמו של motip צבע מטאלי(כמו של מכוניות)הצבע הפשוט מתקלף צבע איכות למשל כמו מוטיפ לא יתקלף לך
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים תגידו...אם שמים צבע של מכוניות... אז לא צריך לשים אחרי זה את כל מה שההוא במדריך עשה?? עם הגלזורה של מכונות וה-rubbing compound?? או שזה לא קשור ועדיין צריך לעשות הכל אותו דבר פשוט עם צבע אחר??עריכה: אני מתכוון שאני רוצה את המארז עם גימורמ של מראה...
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים סבבה אני יודע... אבל פה באתר יש מדריך לצביעת מארז...מהמדריך הזה יש קישור למדריך של איזה אחד מסינגפור שעשה צבע בגימור מראה...עכשו הוא עשה את זה עם איזה צבע...ושייף ושם אחרי זה גלזורה למכונות ולכה וכאלה....אבל הוא כתב שהיה יותר טוב לצבוע עם צבע של מכוניות...השאלה שלי היא אם אני צובע עם צבע של מכוניות...זה מספיק הצבע בשביל הגימור מראה או שאני עדייך צריך לשים על זה את כל המשחות שהוא שם...
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים קודם כל שהמרקם יהיה חלק ואחיד כמה שאפשר (מה שבטוח בצביעה באייר בראש)אם התוצאה הרצוייה לא מספיק מבריקהתמיד אפשר לעשות פוליש\וקסולכה תתן מראה פלסטיקי ומגעיל
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תקח צבע תשייף טוב טוב כמובן צבע איכותי(ספריי)מזה של טמבור?ופשוט תצבע מצד לצד ממרחק של 20 ס"מ וזהו יצא לך יפה והמרקם יצא כמו שצכונה צבעה את זה מניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.