עבור לתוכן

מהיכן ניתן להשיג חשמל בתוך הארד דיסק? + סוף פרוייקט - עמוד 2+תמונות

Featured Replies

פורסם

[ ציטוט: "מקדח כוס חפשתי המון וגם אין, ואגב מקדחי כוס לוקחים מידות קטנות ביחס לקוטר המאוורר, ולא גדלות יותר".

*הכוס קידוח כמו שאמרתי מגיעה ב 3 מ"מ יותר גדול מגודל של מאוורר  אני לא אומר סתם יש לי אחת בבית ורשום בפירוש 83 מ"מ על האריזה ובחריטה על הכוס,(המידע נכון לפי מדידה שערכתי) מאוורים המתאימים לכוס קידוח זו מגיעים בגודל של 80 מ"מ - קטן יותר

*בבקשה תבדוק אחי לפני שאתה סוטר את דברי.

את הכוס אתה יכול לקנות בחנות "זייפר" והמחיר כולל התושבת והמקדח הוא 180 ש"ח יכול להיות שזה יירד ל 160..

ציטוט: "בקשר לראשי שיוף, לא סתם לקחתי את השיופים בגלילים, האבנים עושים עבודה טובה גם כן, ולא נקרעים.

אבל האבנים (כאשר אני ניסתי בעבר) עשו יותר רעש ופחות עבודה לעומת השיופים שבעיקר נועדו לעץ, הם עשו עבודה נפלא"!

* עובדה נפלאה זה טוב אבל תיקח בחשבון את ההרס שעשיתה לראשי השיוף שלך . ואני שוב פעם אומר שזה לא מיועד לעבודה מסוג זה . לכל כלי יש את השימוש שלו ואני בטוח שאם תבחר בהתאם התוצאה תיהיה מעולה. בקשר לרעש .. תתרגל כל מודר או בעל מקצוע סובל מרעש ולכן אתה יכול לשים אטמי אוזניים בכמה שקלים. הרעש משתנה בהתאם לגסות של ראש השיוף כאשר גס עושה פחות רעש ומפיק צליל יותר נמוך לאומת זאת העדינים עושים יותר רעש ומפיקים צליל גבוה שצורם לאוזן.

הגליל שיוף שבו השתמשת מיועד לעיצוב ,החלקת עץ, פיברגלס , הסרת חלודה ועיצוב משטחי גומי וחומרים פלסיטיים אחרים.

*בקשר לדיסקיות הם מיועדות *לחריצה*  של מתחות וחיתוך של עץ ופלסטיק. השיקול שלך לא נכון. אני לא הייתי משתמש בדסקיות  האלו אומנם הן יכולות לחתוך אבל הם ממש חלשות , נשברות ונגמרות מהר . דבר המאלץ אותך להחליף ראש כל כמה דקות , מאט את העבודה והכייף.

אני לא מנסה לכפות אליך דרך עבודה אבל צריך לדעת להיות יעיל , חסכוני, מיקצועי ולקבל את התוצאות הטובות ביותר.

אני מקווה שתבין אותי.

• תגובות 35
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ ציטוט: "מקדח כוס חפשתי המון וגם אין, ואגב מקדחי כוס לוקחים מידות קטנות ביחס לקוטר המאוורר, ולא גדלות יותר".

*הכוס קידוח כמו שאמרתי מגיעה ב 3 מ"מ יותר גדול מגודל של מאוורר אני לא אומר סתם יש לי אחת בבית ורשום בפירוש 83 מ"מ על האריזה ובחריטה על הכוס,(המידע נכון לפי מדידה שערכתי) מאוורים המתאימים לכוס קידוח זו מגיעים בגודל של 80 מ"מ - קטן יותר

מאוורר 80מ'מ בא בגודל 80mm על 80mm, כולל ה-Frame של המאוורר, הקוטר של הכנפים הוא בערך 75-77mm (תלוי במאוורר) ולכן שעושים חור עם מקדח כוס שואפים שיראו רק את כנפי המאוורר ולא את ה-Frame החיצוני.

אתה מזמו לקחת איזה מאוורר שאתה רוצה ולמדוד אותו.

פורסם
  • מחבר

אני לא בא להגיד לך מה יש לך בבית.

בבית יש לך מקדח כוס בקוטר 83 מ"מ, אחלה לך, אבל זה בהחלט לא מתאים למאוורר של 80 מ"מ.

בשבליהם צריך מקדח כוס בקוטר של כ77 מ"מ.

הגיב מעלי והסביר לך, ושלא נדבר על כך שאחרי הקדיחה עם המקדח כוס רצוי לשייף, ולפעמים יש תזוזות

שיכולות להרחיב את הקוטר. לכן גם מומלץ לקחת קוטר קטן בטיפה יותר מאשר קוטר המאוורר.

שנית, שוב, תודה על ההצעות יעול ובאמת אני יודע אותם.

שוב, הדיסקיות חיתוך 420 ידוע לי בהחלט שהן חלשות ונגמרות מהר ונשברות לעיתים.

אך זה מה שהיה, ולא היה את הדיסקיות 426 החזקות.

אגב, דיסקיות 420 מיעדות גם לחיתוך מתכת, אם תקרא את השימוש של הדיסקית באריזה.

שוב, עשיתי דברים מתוך ניסיון קודם שלי עם הדרמל והחלקים שלו.

השיוף - אומנם קרע לי את הגליל שיוף, אבל עשה עבודה נהדרת!

האבן עשתה פחות עבודה ויותר רעש, לא שיש לי בעיה עם רעש חזק, אבל היא פחות

עשתה לי את העבודה מאשר הגליל שיוף.

תודה על העצות, רן.  ;)

נ.ב -

יש לך אפשרות של ציטוט במערכת הפורום, מה שיכול לעזור לך במקום שתרשום "ציטוט".

פורסם

בקשר לכוס קידוח והפרש שיש בין המאוורר לחור עצמו..

ניתן להשתמש במאווררים 90 מ"מ שבו הקוטר עד קצה הכנפיים מגיע במקרים רבות ל 83-85 מ"מ והתוצאה תיהיה יפה והשאיפה לראות רק את הכנפיים אכן תיהיה נכונה.

* אל מנת למנוע את המצב שבו אפשר לראות את הפריים אפשר להשתמש בגומי אשר יסתיר את הפריים , יש מספר מידות עובי לגומי וניתן לשחק ולהתאים אותם לגודל המאוורר. ויש עוד מספר רב של פתרונות אל מנת להסתיר את הפריים, רק צריך להיות ייצירתי.

בקשר לדיסקיות שלך.. אפשר למצוא דיסקיות 426  ב ACE- אני יודע שברוב החנויות שלהם יש מדור לא קטן למוצרי דרמל.

אם אתה לא מוצא במקום אחד תמיד אפשר להרים טלפון ולברר אצל החנויות המתחרות.

*למקדח כוס יש ראש קידוח אשר מונע תזוזה של הכוס לצדדים. בלי הראש קידוח זה בכלל לא אפשר לעשות את החור כי הכוס תברח לך איך שתגע במשטח המיועד.

ציטוט: "יש תזוזות שיכולות להרחיב את הקוטר"

* השיוף אכן יכול להרחיב את החור אבל אתה צריך להיות ממש מוכשר בשביל לעשות כזה הבדל בגודל החור - שיוף נעשה בשיפוע המונע קירסום של המשטח ואין סיכוי לנזק כמו שאתה מתאר

ציטוט: "אגב, דיסקיות 420 מיעדות גם לחיתוך מתכת, אם תקרא את השימוש של הדיסקית באריזה"

*הן אכן מתאימות לחיתוך מתכת . ואתה צריך לדעת להתאים אותם לעובי המתכת , פח המחשב נחשב יחסית עבה והדיסקית לא מתאימה. ואני יודע שאין לך משהו אחר בבית.

* אני יודע שיש לי אפשרות ציטוט אבל אני רוצה לסדר את זה לפי קטעים המתייחסים לכל נושא ואני רושם ציטוט אל מנת שלא יווצר בילבול.

פורסם

רן,עבודה מצויינת! קבל ח"ח. :xyxthumbs:

פורסם

Gee whiz אני חושב שהוא הבין, מספיק לרדת עליו ולהסביר לו איך הוא היה צריך לעשות את זה. רואים שיש לך ידע

אבל אתה לא צריך להתלהב. בנתיים הוא עשה פרויקט נחמד (לא כזה מלוטש) אבל עדיין, נחמד. ובזמן שאותך לא ראינו עושה משהו

אז מספיק להתלונן.

יום טוב :)

ובהצלחה בפרויקטים בעתיד Gohan :xyxthumbs:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים