עבור לתוכן

מהיכן ניתן להשיג חשמל בתוך הארד דיסק? + סוף פרוייקט - עמוד 2+תמונות

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כנסו ללינק, זה דף HTML עם התמונות והפירוטים.

פורסם

יפה מאוד!

פורסם

ראיתי את המודינג שעשית , כל הכבוד ויש לי כמה הערות בונות (מקווה שתיקח לצומת לבך מבלי להיפגע או משהו בסגנון) :

1. בכדי לעשות חור של מאוור - להשתמש בכוס קידוח בגודל הרצוי ( 83 מ"מ וכן הלאה...)

2. לגבי החיתוך בקווים ישרים - מומלץ להשתמש בג'יגסו בעל מסורית ברזל , אם אין אפשר להשתמש בדרמל אבל צריך לבחור בדיסקית המתאימה (מסוג Cut-off Wheel 

165503_3.jpg

3. בנוגע לשיוף , גליל השיוף שהשתמשת בוא מיועד למשטחים ישרים , ובמיוחד לעץ ולא ניתן לשייף איתו פינות כי הוא פשוט נקרע - יש ראשי שיוף של דרמל שעשוים מאבן שיוף הם מעולים לסוג עבודות שכאלו.

080596009328_3.jpg

4. הגומי שהשתמשת רך מידי והוא קיבל צורה גלית - רצוי להשתמש בגומי קשיח יותר ( כמו שמשתמשים למרזב של מכוניות , בחנויות רכב אפשר לשאול לגבי זה )

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אך לא סתם עשיתי מה שעשיתי.

כמובן שהשתמשתי בדיסקיות Cut-off Wheel.

יש דיסקיות 420 ויש 426 (ישנן גם 540 אך הן עבות מאוד 1.6 מ"מ עובי).

420 הן חלשות ובעלות קוטר קטן יותר מ426, אך הן מגיעות 20 דיסקיות (420) במחיר של 5 דיסקיות 426.

כמובן שאני מעדיף את המחוזקות (426), אך לא היה, אז באותו מחיר קניתי את הדיסקיות החלשות.

אז נכון, חיתוך ישר עדיף ג'יקסו אבל אין לי וגם לא התכוונתי לקנות.

מקדח כוס חפשתי המון וגם אין, ואגב מקדחי כוס לוקחים מידות קטנות ביחס לקוטר המאוורר, ולא גדלות יותר.

בקשר לראשי שיוף, לא סתם לקחתי את השיופים בגלילים, האבנים עושים עבודה טובה גם כן, ולא נקרעים.

אבל האבנים (כאשר אני ניסתי בעבר) עשו יותר רעש ופחות עבודה לעומת השיופים שבעיקר נועדו לעץ, הם עשו עבודה נפלא!

הגומי שהשתמשתי הוא צינורית מסכנה בהום סנטר, שאותה חתכתי עם סכין יפני, הוא ממש לא רך, הוא יצא קצת עקום

בגלל שהחיתוך עם הסכין היפני היה קשה לדייק.

סה"כ תודה בכל זאת על התגובה.. ;)

פורסם

מאיפה ניתן לרכוש פרספקס שמגיב ל-UV?

פורסם
  • מחבר

לא יודע. אבל אם אתה יודע איפה ניתן לרכוש פרספקס, תוכל לשאו לאת הזגג/את המקום איפה ניתן להשיג

פרספקס שמגיב ל-UV.

לי זה היה מהחלון במארז הקודם, ומכיוון שלא היה לו שימוש, עשיתי איתו חלון בגג.. :)

פורסם

בואנה יצא פרויקט ממש יפהההה

:yelclap:

פורסם

א.במה אתה מאכיל את הכלבה שלך? [היא פוזלת :silly:]

ב.נראה מצויין, עוד קצת שיוף לא יזיק

ג.WTF מזה המאוורר הזה?!

פורסם

מאוורר יפה מאוד לפי דעתי איזה סוג הוא?

(פרויקט יפה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. ;)

הכלבה שלי לא פוזלת, פשוט יש עין אחת חומה ועין אחת חצי כחולה חצי חומה, אז זה יכול להראות ככה.

חוץ מזה היא הייתה בבאסה לפני ניתוח... :'(

בכל מקרה, המאוורר ששמתי בגג של המארז, הייתה לי התלבטות קשה איתו.

מכיוון שהוא מכניס אוויר (ואי אפשר להפוך אותו, ניסיתי..)

ורציתי מאוורר שיוצא אוויר, אבל בנתיים אני אשים אותו ואם אני אקנה מאוורר UV של וונטק או משו כזה, אני אשים בגג במקום.

אבל בנתיים זה העדכני.

אבל הוא מאוורר ממש יפה ומוסיף המון.

מדובר במאוורר של Aero Cool דגם :Centaurus III.

843.jpg

844.jpg

פורסם

יופי של פרוייקט !

כל הכבוד,

לגבי המאוורר אתה יכול פשוט לשים אותו הפוך בתוך המארז

אבל אז אתה תאבד את היופי שלו!

עד כמה שידוע לי מאוורר למעלה עושה ת'עבודה הכי טובה אם הוא מוציא

שיהיה לך בהצלחה בהמשך עם הפרוייקט !

יצא ממש יפה

פורסם

אחלה יצא ממשמממשמממשמממש יפה אחי הכלבה נורא חמודה אחלה עבודה .עבודה של מקצוען יצא באמת יפה רק תסדר את הגומי בחלק העליון בתמונות זה נרא עקום :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

ניתוח ? |: :behead:

מאוורר ממש נחמד, אין לך אפשרות להפוך את המאוורר בתוך המתקן פלסטיק הזה?

ד"א אם אתה מכיר את המוד הזה עם החתיכות בדים ולדים שעושה אפקט של להבה כזאת זה יכול להיות ממש נחמד, אם אני אמצא לינק אני אוסיף..

פורסם
  • מחבר

נסיתי כל אפשרות.

פשוט אי אפשר להפוך את המאוורר.

וגם אם אני אשבור (בכוונה) את הזרועות של המאוורר שמודבקים לפלסטיק השחור (החיצוני המגניב),

להפוך את המאוורר אחר"כ הוא יהיה יותר רחוק מהחלק השחור החיצוני היפה, וזה יהרוס את כל האפקט.

כרגע הפעולה שלו טובה גם!

לא לשכוח שמדובר במארז TOWER, מספיק גדול, וכאשר הוא זורק אוויר קריר לתוך נגיד החום שבגג המארז, הוא

זורק את האוויר החם לכיוון הספק כוח, מה שמוציא את האוויר החם בקלות.

בכל מקרה, כאשר אני נוגע בגג הוא קר.

גם הטמפ' של המארז והמעבד השתפרו! (לא יודע אם בגלל זה, וגם לא ממש נראה לי. כנראה מניקוי אבק שעשיתי גם).

זה יהיה המאוורר לבנתיים עד אשר אשים מאוורר UV רגיל, שיוצא אוויר (ואשים גריל).

תודה על התגובות,

רן. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים