פורסם 2005 ביולי 1720 שנים סתם משהו שעניין אותי,כי ראיתי פורשות 911 בכמויות אבל אף פעם לא ראיתי פרארי,לא משנה מאיזו שנה,מישהו יודע על קיומה של פרארי בארץ? יש במקרה תמונות? ואני מדבר על מכוניות שקבועות כאן,לא על מכוניות שבאות לתצוגות(חחחח תצוגות.. תצוגה פעם בשנה אבל עדיין )
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לא יודע בקשר למנהל של אל על ..אבל בוודאות למנכ"ל של סמל"ת (היבואנים של פיאט ) יש אחת....
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אתה יודע במקרה איזו? אגב יש מצב הוא מחליף ראש בראש? אני נותן לו פונטו איכות,מזה פרארי סתםםם חארטה אתה מקבל פונטו עם מושבים קרועים ואותנאיות למה מזה פרארי? מכונית פוני
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אתמת יכול להיות הבנתי שהוא דיי מחליף אותו כמו גרביים....אבל לא אם אנשים בארץ...וחוץ מיזה רק מהעין רעה שיעשו לך אם יהי לך דבר כזה לא הייתה מוציא אותו מהחניה ...
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לא נראה לי שניתן לרכוש פרארי באופן סדיר בישראל, זכור לי שהיתה תקופה נסיונית, אבל זה לא ממש הצליח.הפרארי היחידה בישראל (456), חונה לה בשלווה ברחוב שלמה המלך במרכז ת"א, שיכון המליאנים מול בי"ח איכילוב/סורוסקי.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מה אתם "קוקואים"?!?!!? יש מלא פרארי'ים\ות ברץ!! כל מי שיש לו מספיק כסף. אח של חבר שלי למשל,טחון, ייבא לארץ 2 פרארי שחורות לא יודע דגם, זה היה אבל לפני 8 שנים אבל עדיין.(אחת הוא מכר כי זה יצא לו משתלם גם למכור וגם היה איזשהו משהו כזה כמו "מבצע" בחברת ספינות מסע שמכונית שניה הובלה בחצי מחיר או שמהו כזה לא יודע בדיוק.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לא יודע בקשר למנהל של אל על ..אבל בוודאות למנכ"ל של סמל"ת (היבואנים של פיאט ) יש אחת....חחחחחמייבא פיאט ונוהג בפרארי ;Dלפחות נשאר עם העם האיטלקי...
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר :lol: בכול מקרה חברה לחזור לנושא המקורי,אגב תראו איזה מציאה.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&category=6212&item=4560988459&sspagename=WDVW מי קונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.