פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפרראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים זאת כולה סכין....מקסימום תוכל לעשות איזה תרגיל סטייל צ'אק נוריס או מגייבר לפני שאתה מוציא למישהו את הטחול...
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני אשאל שאלה קצת אחרת....מישהו מכיר אתר שמדריך איך להשליך סכינים(על מטרה ככה...)איתן
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אני אשאל שאלה קצת אחרת....מישהו מכיר אתר שמדריך איך להשליך סכינים(על מטרה ככה...)איתןכן גם זה אני רוצה
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים זה ממש קל אתה אוחז בלהב , תופס תנופה עם היד , משליך את הסכין כמה שיותר רחוק ממך , בנתיים חש כאב עז ביד , ורואה את הדם ניתז מתוך היד , שהלהב של הסכין חתכה כרגע , רואה את הסכין ננעצת במישהו שהזדמן במסלול הטיסה שלה , שותת דם , בורח מהמקום , בתקווה שלא תדמם ולא יוכלו לעלות על העקבות שלך , ועוזב את המדינה . בעצם רעיון יותר טוב . תקע את הסכין באמצע של המסך שלך , אולי תתחשמל קצת , אבל אז לא יהיה לך מסך מחשב ולא ממש תוכל לכתוב בפורום ... : : : : :
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים עם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות עם סכין פרפר מישהוא מכיר? תנסה להתגבר על השגיאה המציקה הזאת.. : בכל אופן בקשר לשאלה שלך - זה די אידיוטי למען האמת, למה שפשוט לא תנסה דברים עם הסכין? חבר טוב שלי משחק עם פרפר ועושה כל מני שטויות כאלה במהירות עצומה שאי אפשר כמעט לראות מה הוא עושה ותאמין לי שהוא לא למד את זה ממדריכים באינטרנט.. זה כמו שתבקש מדריך באינטרנט שילמד אותך לנסוע על אופניים. כמובן שיצא לך הרבה פעמים להיחתך מהסכין, אך זאת כבר בעיה שלך(ואני את האמת לא מבין למה צריך להתעסק עם שטויות כאלה :)
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לא הבנתי בשביל מה אתה רוצה ללמוד לעשות טריקים בסכיןאתה הולך להתלהב בפני חבריך הארסים?או בפני הנרצח הבא??
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים תבוא אליי לשכונה אני אסדר איזה כמה ארסים שילמדו אותך "טריקים מגניבים " עם סכין פרפר
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר לא הבנתי בשביל מה אתה רוצה ללמוד לעשות טריקים בסכין אתה הולך להתלהב בפני חבריך הארסים? או בפני הנרצח הבא?? אני רוצח סדרתי לא ידעת =] מואחאחאחאחחא לא לא להתהלב סתם שפוט ללמוד בשביל מה ללמוד לזרוק סכין למטרה? רק בשביל היופי
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני רוצח סדרתי לא ידעת =] מואחאחאחאחחאלא לא להתהלב סתם שפוט ללמוד בשביל מה ללמוד לזרוק סכין למטרה? רק בשביל היופיאתה קצת סותר את עצמך לא?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני רוצח סדרתי לא ידעת =] מואחאחאחאחחא לא לא להתהלב סתם שפוט ללמוד בשביל מה ללמוד לזרוק סכין למטרה? רק בשביל היופי מה יפה בלזרוק סכינים?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים דבר ראשון אזהרת בטיחות: אם תחפש את המושג סכין פרפר בגוגל,רוב התוצאות בעמוד הראשון הן תמליל מתוך בית המשפט (כל מה שנאמר בבית המשפט). כך שאפשר להבין שענף הסכינאות שמתפתח בארץ הוא בהחלט אחד "מתוקשר" היטב. לפעמים רק עצם נסיעת הסכין היא סיכון - אם אדם אחר יראה את הסכין עליך או אולי יראה בזה קריאת תיגר. מה גם שאם אתה חותך מישהו ללא תכנון מדוקדק אתה בסופו של דבר תעצר ותואשם בהאשמות שהתובע המציא כדי להפוך אותך למקרה לדוגמא. לאחר שזה נאמר: זריקת סכינים אינה נראית לי כדבר מסוכן כל כך. כדי לזרוק סכינים במהירות גבוהה,בפתאומיות ובכוח רב צריך לאחוז את הסכין כמו שמתואר בתמונה הבאה: http://www.quine.home.sonic.net/gifs/grip1.JPG לאחר שלמדנו כיצד להחזיק את הסכין נלמד כיצד לזרוק אותה: רגל שמאל מאחורה רגיל ימין מקדימה. המרחק בין רגל שמאל ורגל ימין צריך להיות בערך שתי רגליים (פעמיים האורך של כף הרגל שלך) שתי ברכיים מכופפות, בייחוד הראשונה. ורוב המשקל נח על אחורית כף הרגל. שתי ידיים ישרות כלפי המטרה (שנמצאת בגובה החזה). יד ימין עולה אל מאחורי הראש, ואז היד יורדת קדימה כלפי המטרה כאילו רצית לחתוך ענף בינך ולבין המטרה. בזמן הירידה המשקל עובר לקדמת הרגל,והחזה עוקב אחר התנועה. כל זה בזמן שהכתף השמאלית לא זזה ונשארת בקו ישר עם הכתף הימנית. בזמן שהיד שאוחזת את הסכין בערך מקבילה עם היד השנייה ומכוונת בדיוק למטרה תן במהירות לסכין להמשיך בדרכה ומיד סגור את אצבעות היד. אל תעצור את זריקת הסכין ותן לתנועה הכללית לכוון אותך. תמונות לזריקה נכונה: http://www.knifethrowing.info/images/wurf.gif עצות: פרק היד תמיד נשאר חזק ויציב במקומו, ועצור את התנועה בסוף הזריקה בעזרת השרירים ואל תתן לעצמות היד לעצור את התנועה. כל מה שהבאתי לפה תורגם מהאתר הבא: http://www.knifethrowing.info/index.html ואינני לוקח שום אחריות על מה שנאמר פה או על התרגום. כל האחריות נופלת עליך. זריקה מהנה
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר The Maestro מה?! אתה אוהב לזרוק בנות למטרה?! nice תודה רבה על התריגום ועל תדאג האחריות עלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.