עבור לתוכן

חיבור רמקולי נוספים למחשב על ידי מפצל + שאלה על בניית רמקול פשוט

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים.

הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד?

שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )?

ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?

פורסם

בס"ד

אחי אני יודע שיש מפצל כזה וזה זול אחי אני חושב אז חבר שלי קנה באיזה 5 או 10 שקל אחד כזה שהוא מפצל לשתי כניסות.

אני מציא לך לבדוק בטאור רקורדס אופיס דיפו וכאלה חנויות של מחשבים ומוזיקה.

אבל אני חושב שהמפצל מוריד מהעצמה של הקול.

פורסם

לחבר שלי יש הוא מצא את זה בחנות לכלי בית זה עולה 7 ש"ח וזה דבר תותח אני קונה את זה בשבוע הכרוב אני מחבר מערכת של סמסונג ומערכת של pilot 5.1

ישמע פיצוץץץץץץץ :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

השימוש היחיד שמתאים (לדעתי) למפצל הוא בנסיעה בדיסקמן שרוצים 2 אנשים להאזין נורמלי בלי שיצטרכו להצמד אחד לתחת של השני.

חוץ מזה, המפצל מוריד בעוצמת השמיעה וגם באיכות נראה לי.

בקיצור זה סתם דרק קטן.....

פורסם
  • מחבר

השימוש היחיד שמתאים (לדעתי) למפצל הוא בנסיעה בדיסקמן שרוצים 2 אנשים להאזין נורמלי בלי שיצטרכו להצמד אחד לתחת של השני.

חוץ מזה, המפצל מוריד בעוצמת השמיעה וגם באיכות נראה לי.

בקיצור זה סתם דרק קטן.....

ואם אני רוצה לחבר עוד רמקולים איך אני עושה את זה?

פורסם

מה הטעם לשמוע מוזיקה מ2 מערכות נפרדות?!

אם אתה רוצה לשמוע ממערכת סראונד או משו כזה, תקנה מערכת רמקולים מתאימה לך.

5.1 , 4.1.

ואז יהיו לך יותר רמקולים (אם בכלל יהיה להם שימוש, כי בדר"כ שירים הם סטריאו ולא סראונד).

בכלל מה הטעם לשמוע כל דבר מ2 מערכות?

או שאתה שומע ממערכת בעלת מספר רב יותר של רמקולים (כמו שאתה רוצה)

או שאתה שומע ממערכת אחת רגילה, סטריאו (2 רמקולים).

אם אתה ממש רוצה לחבר 2 מערכות (כלומר עוד רמקולים ממערכת שונה), תשתמש במפצל הזה.

לפי דעתי - לא מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים