פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ערב טוב לכולם לפני כמה שנים שיחקתי במשחק שמאוד אהבתי שנקרא סים טים הוספיטל שבמשחק בונים בית חולים וכאלה ממש נחמד הבאתי את המשחק הזה מחבר ניסיתי לפתוח אותו עם הדיימון טול ומתקבלת השגיאה הבאהמערכת משנה של 16 סיביות קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת היישומים של CףWINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT של MS DOS M ושל MICROSOFT WINDOWSלחץ סגור כדי לסים את פעולץ היישום ויש שתי אופציות התעלם וסיים שתיהם סוגרות את התיבת דו שיח ולא עושות כלום מעבר לזה יש למישהו פיתרון נ.ב אני יודע שההודעה מסובכת אבל העתקתי בדיוק את מה שכתוב שם קצת שינויים במקומות של האנגלית כי זה התבלגןתודה עידן
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים נסה לשנות את איכות הצבע במחשבך ל-16 סיביות.זו בעיה נפוצה במשחקים ישנים שמופעלים על WinXP.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים קרא את המאמר הבא מבית מיקרוסופט - Error message when you install or start an MS-DOS or 16-bit Windows-based program, ואני מאמין שזה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אוקי אז ככה שיניתי את ההגדרות ל16 BIT וזה לא עזרוניסיתי לקרוא את המאמר שנתתם לי אבל אלוהים ישמור כמה שהוא באנגלית גבוההיש מישהו שיש לו מושג לפתור את הבעיה ראבק אני משתגעאוקי אז ככה מצאתי בטוח המשחק קובץ קריאה שרשום בו באנגלית לנובים בלבד (כן כן הבנתי שצוחקים עלי) ורשום בט הדבר הבאHowto:Unrar, (press the ekstract to button to default C:\Whatever\here.Then you mount the image from C:\Whatever\here in a program, for example Alkohol 120%, tovirtual drives. Maybe ask one who loves old strat games how to make a good hospitalמישהו יכול להסביר לי מה הם רוצים והאם אלכוהול 120 הזה הוא כמו הדיימון טול
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר אוקי אז ככה התגברתי על הבעיה של ההפעלה ועכשיו יש לי בעיה אחרת משום מה אני לא מצתליח לשמור ברגע שאני לוחץ על שמור זה אומר EROR CANOT SAVE יש לי מספיק שטח בזיכרון ויש לי תיקיה שם שרשום SAVE מה יכולה להיות הבעיה תודה עידן
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים בעייתך בקשר לשמירות מוכרת לי מהעבר הרחוק.הספקלוציה שלי היא שכנראה שהגרסה של המשחק הייתה מותקנת על מחשב אחר, וצרבו לך את המשחק עם השמירה.נסה לחפש בתיקייה של המשחק שמירה ישנה - זה יכוללהיות גורם הבעיה.לי זה לא נתן לשמור ב-Fifa 99 בזמנו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.