עבור לתוכן

מחפש טלוויזיה איכותית 29 אינץ' ב1500 שקל לסלון(התקציב עלה ל1800 ש"ח כנסו!)עמ'4

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני גם מוכר את הטלוזייה הקודמת שלי ...(זו שאני מחליף ל29 אינץ')

זה המפרט שלה:

LENCO 21 שחורה עובדת מצויין!.. משהו מעוניין?

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם דאבל פוסט וגם הודעת מכירה בפורום?

:nono:

פורסם
  • מחבר

טוב את הקניה של הגרץ' אני אקנה אותה מחר וזה אומר שעוד יש לי זמן לשנות דברים!

אני צריך לדעת איזו חברה יותר איכותית וטובה ..

GREATZ OR METZ

כי אני רואה שהטלוזיות באותה רמה! אז אני צריך לפחות את החברה שנחשבת יותר טובה לטלוזיות...

פורסם

מץ הייתה מייצרת בעבר בגרמניה.היום הם בסין כמו כל אחת.אני בטוח שזו לא טלוויזית מדבקה כיום.

פורסם
  • מחבר

מץ הייתה מייצרת בעבר בגרמניה.היום הם בסין כמו כל אחת.אני בטוח שזו לא טלוויזית מדבקה כיום.

אני חושב שגם גרץ' גרמנית...

עוד דעות?

פורסם

Ghosthunter

אם אתה לא יודע אל תדבר, יונדאי היא לא חברת מדבקה היא חברת ענק. היא אחת יצרנית המכוניות הרווחית בעולם, היא מייצרת טלוויזיות מכל סוג (רגיל, שטוחה, LCD ופלזמה), מסכים למחשב, מזגנים, DVD, מכונות ומייבשי כביסה, טלפונים, מקדחות, כספות, מערכות סטריאו והרשימה עוד נמשכת.

אני מודה שהם לא מייצרים את הטופ שבטופ אלא דברים ל"מקוצצי תקציב" אבל את מה שהם מייצרים הם מייצרים טוב ונותנים תמורה רבה לכסף. תחשוב על זה, שקניתי את הטלוויזיה היה לי אפשרות כלכלית לבחור בינה לבין TV21 של LG.

בקיצור, רחוקה מאוד מלהיות חברת מדבקה!!!

תקרא כאן מה כתבו לי על טלויזיית פלזמה של יונדאי http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2841.

פורסם
  • מחבר

כפי שאתם יכולים לראות התקציב עלה ל1800 ש"ח ואני בחיפושים אחר טלוזיה טובה יותר!

ראיתי את הטלווזיה הזאת... בתקציב שלי בול וגם שטוחה !!! איך היא?

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3535,'normal_sales')

אם למשהו יש מה להציע טוב יותר (מומלץ שטוח ;D) אני פתוח להצעות...

פורסם

טוב מה כבר אפשר להגיד...... היא יותר טובה מהטלויזיות הקודמות בגלל המסך השטוח...

בקשר לאיכות התמונה שלה אני לא יודע.....

פורסם

Dont touch greatz!!

awfull Televisions

פורסם
  • מחבר

Dont touch greatz!!

awfull Televisions

אולי תסביר את עצמך ולא תזרוק סתם מילים!!

פורסם

אחי, גרץ זה גנרי, אם אתה לא מתכוון ללכת על הטלוויזיות של החברות הגדולות (והאמינות) וכן לקחת טלווזיות מדבקה פשוט קח את הכי זול, יש סיכוי שאפילו זה יצא מאותו מפעל שהכין טלוויזיה אחרת ב100-200 שקלים יותר.

אם אתה כן מעוניין במשהו אמין (ודי איכותי) יש טלוויזיות 29" לא שטוחה של טושיבה ב1700, יש לי 2 טלוויזיות מהסדרה הזאת (אחת 29 שטוחה ואחת 21 לא שטוחה) ושניהן מצויינות ואצלי כבר הרבה שנים.

האיכות די טובה מדגם 29" לא שטוח של טושיבה שראיתי בחנות אבל לא בטוח שזה אותו דגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים