עבור לתוכן

מחפש טלוויזיה איכותית 29 אינץ' ב1500 שקל לסלון(התקציב עלה ל1800 ש"ח כנסו!)עמ'4

Featured Replies

פורסם

אישית בשבילי אני משקיע בטלויזיה שתומכת ב5.1 ומחבר אותה לרסיבר

אני עוד כמה חודשים 26 LCD-TV

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואו, אפשר לגעת בך??

חוץ מלהשוויץ לא עשית שום דבר מועיל.

פורסם
  • מחבר

גרץ זה טלוויזיות מדבקה בדיוק כמו ITT.

מישהו פשוט קנה את השם ולוקח טלוויזיות זולות מסין ומדביק שם עליהן.

עדיף להשקיע עוד קצת ולקחת דגם כלשהו של JVC, טושיבה, LG , סוני, פיליפס.

אפילו לא שטוח.

איפה נכנסת Graetz בסיפור הזה? איפה היא ממוקמת?

יש לי TV 29 של יונדאי בחדר, היא אמנם לא מאוד איכותית (וזה לא שתמצא במחיר המוקצב טלוויזיה איכותית) אבל הרמקולים, אוווווו הרמקולים פשוט עוצמה מדהימה של 40 וואט RMS וצליל מאוד איכותי ועשיר. יש לה 4 רמקולים, 2 טווטרים וסאב וופר עצבני מאוד. ממליץ בחום.

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5296524

גם אפשר להשיג אותה בסקאל (אני קניתי בסקאל דיוטי פרי).

יש לך אולי נסיון עם הGraetz שכנראה אני אלך עליה?

מי יותר טובה יונדאי או Graetz?

Graetz אני אשיג ב1390 ואת היונדאי כתוב 1600...

שווה את ההפרש או שGraetz אפילו יותר טובה?

פורסם

תראה... גרץ היא בסדר יחסית למחיר...

אבל אם BOSE צודק והיונדאי בעלת רמקולים חזקים אני הייתי הולך על היונדאי... היא שווה את הפרש המחרים..

באיכות התמונה אני מניח ששתי הטלויזיות זהות...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם אני כנראה אלך על הגרטס...

תגידו ה29 אינץ' זה כולל השטח האפור שיש מסביב לטלוויזיה?!

פורסם

יש לי יונדאי 21" והיא מצויינת, הרבה יותר מהJVC שיש לי(או למישהו אחר בבית שלי :) )

הממשק שלה יותר טוב, יש כמה אפשרויות SOUND ותמונה, ויש אפשרות לשעון מעורר. אני לא יודע איך זה בטלויזיה שנתת שם. אני ממליץ לך לבדוק אם יש בטלויזיה פיצרים מסויימים שאתה צריך(או להתקשר לספר או לשאול מישהו שיש לו את אותו דגם).

בהצלחה.

פורסם

29 זה הגודל הנצפה ואין קשר לפלסטיק שמסביב.

ותאמין לי שאתה תתחרט שלא קנית את היונדאי כי בסה"כ יש להם את אותה איכות תמונה פחות או יותר אבל שאתה תשמע ב-DVD מוזיקה שם ליונדאי יש את היתרון המשמעותי במיוחד אם זה ראפ ויש באסים, מדובר בחווית צפיה ושמיעה יוצאת מן הכלל. אחת ה-TV 29 היחידות שנותנות סטנדרט עוצמה כזאת של רמקולים זאת לווה אבל הבעיה שהמחיר ההתחלתי שלה הוא 6000 שח.

פורסם

מגרץ יש להתרחק, גם גם טלוויזיות סיניות עם מדבקה.

בקשר ליונדאי אין לי מושג, אבל מחבר שיש לו טלוויזיה שלהם לא הייתי ממליץ, היו לו הרבה בעיות איתה ולבסוף הוא החליף אותה.

אמנם מקרה אחד אבל בכל מקרה הייתי שומר אמונים לחברות הגדולות במקרה הזה, ישנן טלוויזיות זולות שלהן במחיר הזה, האיכות לא הכי גבוהה, אבל האמינות מצויינת לעומת כל האחרות.

אם מה שחשוב לך זה האיכות, לך לחנות ותבחר את הטלוויזיה עם התמונה הכי טובה(ואל תאמין למה שאף אחד כותב על האיכות של הטלוויזיה שלו, מה שנראה טוב לאנשים אחרים יכול להראות לך חרא, וגם לעיתים קרובות אנשים "הופכים" מוצרים ברמה נחותה למצויינים בראשם כדי להצדיק את הקנייה).

אם חשוב לך בעיקר האמינות, אז רוב הדגמים של החברות הגדולות (בעיקר סוני, פיליפס, JVC, LG,פנסוניק וטושיבה) אמינים בהחלט ובדגמים השטוחים באיכות מדהימה (טושיבה הכי טובים לדעתי אבל יש לי חברים שמעדיפים את הJVC והפיליפס עליהם), בדגמים הלא שטוחים האיכות סבירה והייתי ממליץ להגדיל קצת את התקציב ולא להתפשר על הטלווזייות מדבקה.

פורסם
  • מחבר

מגרץ יש להתרחק, גם גם טלוויזיות סיניות עם מדבקה.

בקשר ליונדאי אין לי מושג, אבל מחבר שיש לו טלוויזיה שלהם לא הייתי ממליץ, היו לו הרבה בעיות איתה ולבסוף הוא החליף אותה.

אמנם מקרה אחד אבל בכל מקרה הייתי שומר אמונים לחברות הגדולות במקרה הזה, ישנן טלוויזיות זולות שלהן במחיר הזה, האיכות לא הכי גבוהה, אבל האמינות מצויינת לעומת כל האחרות.

אם מה שחשוב לך זה האיכות, לך לחנות ותבחר את הטלוויזיה עם התמונה הכי טובה(ואל תאמין למה שאף אחד כותב על האיכות של הטלוויזיה שלו, מה שנראה טוב לאנשים אחרים יכול להראות לך חרא, וגם לעיתים קרובות אנשים "הופכים" מוצרים ברמה נחותה למצויינים בראשם כדי להצדיק את הקנייה).

אם חשוב לך בעיקר האמינות, אז רוב הדגמים של החברות הגדולות (בעיקר סוני, פיליפס, JVC, LG,פנסוניק וטושיבה) אמינים בהחלט ובדגמים השטוחים באיכות מדהימה (טושיבה הכי טובים לדעתי אבל יש לי חברים שמעדיפים את הJVC והפיליפס עליהם), בדגמים הלא שטוחים האיכות סבירה והייתי ממליץ להגדיל קצת את התקציב ולא להתפשר על הטלווזייות מדבקה.

ממתי גרץ' חברת מדבקה?

דווקא היא ידועה ביצרנית לא רעה של טלויזיות...

בקשר למה שBOSE אמר...

דבר ראשון אני מקווה שהתכוונת ל1600 ולא ל6000...

דבר שני אני לא הולך לראות בה סרטי DVD ... אם זה ככה עדיין שווה את ה300 שקל הפרש?

כאילו בצפייה שותפת של תוכניות סרטים בטלווזיה עדיין יהיה את ההבדל בסאונד שאתה מדבר עליו?

היא גם שטוחה לחלוטין? בבקשה תענה לי על כל השאלות..

בקשה תגובות למי שיש את הטלויזית גרץ' שאני רוצה לקנות...

פורסם

גם יונדאי חברת מדבקה... כנראה נלתי על טלויזיה טובה...(או שהיא נפלה עלי).

בכל מקרה, תלך לחנויות ותראה מה אתה אוהב, ואולי בסופרים(קוסמוס וכו) יש מבצעים.

פורסם

ממתי גרץ' חברת מדבקה?

דווקא היא ידועה ביצרנית לא רעה של טלויזיות...

בקשר למה שBOSE אמר...

דבר ראשון אני מקווה שהתכוונת ל1600 ולא ל6000...

מה שאמרתי שאחת הטלוויזיות 29 היחידות שנותנות חווית סאונד כמו של היונדאי היא ה"לווה" אבל טלוויזיות של לווה מתחילות ב-6000 שח.

דבר שני אני לא הולך לראות בה סרטי DVD ... אם זה ככה עדיין שווה את ה300 שקל הפרש?

כאילו בצפייה שותפת של תוכניות סרטים בטלווזיה עדיין יהיה את ההבדל בסאונד שאתה מדבר עליו?

תקשיב גם ב-DVD וגם בתוכניות טלווזיה יהיה הבדל ניכר באיכות ובנפח של הסאונד-לשיקולך

היא גם שטוחה לחלוטין? בבקשה תענה לי על כל השאלות..

היא לא שטוחה, אבל רחוקה מלהיות מעוגלת ככדור כדורגל.

בקשה תגובות למי שיש את הטלויזית גרץ' שאני רוצה לקנות...

Ghosthunter 

אם אתה לא יודע אל תדבר, יונדאי היא לא חברת מדבקה היא חברת ענק. היא אחת יצרנית המכוניות הרווחית בעולם, היא מייצרת טלוויזיות מכל סוג (רגיל, שטוחה, LCD ופלזמה), מסכים למחשב, מזגנים, DVD, מכונות ומייבשי כביסה, טלפונים, מקדחות, כספות, מערכות סטריאו והרשימה עוד נמשכת.

אני מודה שהם לא מייצרים את הטופ שבטופ אלא דברים ל"מקוצצי תקציב" אבל את מה שהם מייצרים הם מייצרים טוב ונותנים תמורה רבה לכסף. תחשוב על זה, שקניתי את הטלוויזיה היה לי אפשרות כלכלית לבחור בינה לבין TV21 של LG.

בקיצור, רחוקה מאוד מלהיות חברת מדבקה!!!   

פורסם

קח בחשבון שזה שחברה היא חברה גדולה זה לא אומר שלא משווקים בארץ טלוויזיות מדבקה תחת השם שלה.

גם גרונדיג זה שם אבל חברה פשוט קנתה את הזכויות לשם ושיווקה טלוויזיות פה, אותו דבר עם גרץ.

בכל מקרה, אם פותח התר'ד מחפש טלוויזיה איכותית ב1500 שקל שילך לחנות ויקח את מה שהכי מתאים לו לתקציב בכסף הזה.

אם הוא מחפש גם איכות וגם אמינות אז צריך להעלות את התקציב או להתפשר קצת על האיכות.

בקשר ליונדאי, מנסיון של חבר שלי הן לא אמינות ואני לא אתפלא אם הן גם כן טלוויזיות מדבקה בארץ

פורסם

אפשר לדעת במה מתבטאת אי האמינות?

כי אצלי היא עובדת חלק כבר 3 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים