עבור לתוכן

למי שיש את הLG 700P שייכנס בבקשה.יש לי שאלה לגבי הגדרות

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה, על איזה הגדרות אתם שמים את המסך שלכם?

אם בבקשה אתם יכולים לתת לי את כל המספרים של כל אפשרות שיש בMENU

תודה תודה תודה מראש!!!  :hi:

פורסם

יש בעיה עם הסדרה הזו. אני כבר השלמתי עם התמונה העקומה של ה-F900P שלי.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שההמלצות שנותנים פה על מסכים לא שווה.

ממש מאוכזב ממה שאתה אומר לי עכשיו.

אני מנהל של פורום אחר גם כן, ותכלס, אני לא מתלהב מהתגובות שהיו שם על ה700P, כי אני ממש לא מרוצה ממנו.

כל פעם שאני יוצא ממשחק או משהו כזה, ההגדרות שלו משתנות לי, וזה ממש מבאס... :nixweiss:

אם אין לזה פיתרון, אז פשוט אל תמליצו עליו.

אני לא ממליץ עליו!!

אבל בהחלט יש לו כמה יתרונות מבחינת מראה איכותי, ותדר גבוהה מאוד, שעוזר ברזולוציות גבוהות!.

אבל חוץ מזה, אין יתרונות.

פורסם

מבחינת הצבעים החדות וכל מה שקשוק בתצוגה המסכים האלה מעולים, מבחינת יישור התצוגה בקצוות ודברים כאלה הסדרה הזאת באמת בעייתית.

כמו כל מסך CRT נורמלי אתה צריך להגדיר אותו לכל רזולוציה ולכל קצב רענון פעם ראשונה והוא ישמור את זה תמיד, ככה שהטענה שלך שזה משתנה כל הזמן תיהיה על כל מסך CRT חדש שתקנה.

מבחינת מספרים, עד כמה שזכור לי זה קצת משתנה בין מסך למסך ככה שאם תגדיר את אותו דבר בשני מסכים לא בטוח שתקבל את אותה תצוגה.

הדבר היחידי שבאמת נשאר לעשות זה מה שComponent אמר, ללמוד לחיות עם זה.

פורסם

LG ידועים בבעיות הגיאומטריה החריפות שלהם וזה נכון לא רק לסדרת ה 7xx/9xx, אלא לכל הסדרות שהיו קיימות גם לפני כן.

השליטה על הגיאומטריה פשוט בדיחה.

פורסם

תשמע , גם אני ראיתי את ההמלצות פה, אבל אי אפשר להסתמך רק על אתר אחד...

אם תסתקל על ביקורות של משתמשים אחרים גם בארץ אבל בעקר מחו"ל יש ממש בילבול בנוגע למסך הזה

חלק אומרים שהוא מעולה וחלק זרקו אותו לזבל או החזירו לחנות. בנוסף יש גם המון אנשים ( לא טיפשים ) שפשוט לא מצליחים לכוון את המסך

לסיכום :

באתר אחד קראתי שהמסכים מהסדרה הזאת הם פעם ככה ופעם ככה, אתה פותח את הקופסא ופעם אתה צוחק ופעם אתה בוכה

כנראה שאתה נפלת על מסך לא טוב

פורסם
  • מחבר

מבחינת הצבעים החדות וכל מה שקשוק בתצוגה המסכים האלה מעולים, מבחינת יישור התצוגה בקצוות ודברים כאלה הסדרה הזאת באמת בעייתית.

כמו כל מסך CRT נורמלי אתה צריך להגדיר אותו לכל רזולוציה ולכל קצב רענון פעם ראשונה והוא ישמור את זה תמיד, ככה שהטענה שלך שזה משתנה כל הזמן תיהיה על כל מסך CRT חדש שתקנה.

מבחינת מספרים, עד כמה שזכור לי זה קצת משתנה בין מסך למסך ככה שאם תגדיר את אותו דבר בשני מסכים לא בטוח שתקבל את אותה תצוגה.

הדבר היחידי שבאמת נשאר לעשות זה מה שComponent אמר, ללמוד לחיות עם זה.

לזה אני ממש מסכים איתך.

אלא לכל הסדרות שהיו קיימות גם לפני כן.

לזה אני ממש לא מסכים, משום שיש לי את המסך שלהם מסידרת הFT, 775, שהוא ממש ממש מעולה, ויש לי אותו כבר למעלה מ3 שנים!.

יש מסכים איכותיים, ישנים, וזה אחד מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים