עבור לתוכן

חו"ל לפני צבא

Featured Replies

פורסם

איך הגעת ל580$ ?

המחירים שם נעים בין 300-400 דולר לטיסה + בית מלון (3 כוכבים) ל6 לילות זה המחירים.. בזבוזים מקסימום 400 דולר חברים שלי היו שם והיו גם כאלה שעשו שם כמעט הכל והסתדרו עם 200דולר זה הכל תלוי בך הקטע של הבזבוזים..

אם יש לך רשיון נהיגה על רכב, תוכל לשכור שם במחיר זעום לא יודע בדיוק כמה קטנועים זה מה שחברים שלי עשו וככה טיילו ממקום למקום למרות שזה מקום קטן יש בתי מלון ומקומות שקצת רחוקים להליכה רגלית.

יש מועדון שהמליצו לי עליו מאוד בשם קאסטל מועדון גדול שמעוצב בצורה של טירה.. שם המועדונים מושקעים ולא כמו בארץ יש מסיבות בועות מסיבות קצף כל מיני כאלה פשוט דברים מטורפים ושונים לגמרה ממסיבות בארץ

יש את הניסי ביץ' שזה החוף הכי מוכר שם ורוב האנשים הולכים לשם .. הוא גם די קרוב להכל.

כנס לאתר הזה, יש שם תמונות הסברים מדריכים מפות בקיצור כל מה שאתה צריך לדעת לפני שאתה נוסע לשם:

http://www.discoverayianapa.com/

פורסם

שמע לפני יומיים חזרתי מטיול לפני גיוס בבודרום (תורכיה)

שמע זה היה השבוע הכי מדהים בחיים שלי, אני ועוד כמה חברים נסענו למלון הכל כלול, כלומר ארוחות שתייה אלכוהול הכל חופשי כל היום.

בודרום עצמה היא עיר נופש מה שאומר מלא מועדונים מצויינים (כולל המועדון הפתוח הגדול באירופה-הליקרנס, אחד המקומות הכי מדהימים שהייתי בהם), מה שגם אם תסתובב בעיר תראה שרוב המועדונים הם בחינם והדרישה היא רק להזמין איזה שתייה (לא חובה). המקום מפוצץ צעירים ולא מישראל, אנחנו הסתובבנו בעיקר עם הבלגיות יופי של עם. קיצר מומלץ! יצא לנו 540 דולר לבנאדם ל6 לילות אבל תחשוב שזאת הייתה ההוצאה היחידה שלנו (זה ועוד 25 דולר על מועדונים בתשלום כמו ההליקרנס הזה).

פורסם

טוב טוב אני ביררתי , זה 580$ ל6 ליליות ו 7 ימים +טיסה לשם ובחזרה וכניסה למועדונים משהו כזה .

פורסם

זה לא נשמע הגיוני ואף אחד מאלה שאני מכיר שטסו לא שילם כל כך הרבה.

יכול להיות שלא הבנתי אותך אתה מתכוון לדיל שמשלם לך גם על כל המועדונים?

רוב המועדונים שם בחינם לפי מה שהבנתי אפשר בקלות למצוא יחצנים בחוץ שמחלקים הנחות וכרטיסים כך שיוצא שכמעט אתה לא משלם על המסיבות, אז אני לא מבין למה הדיל הזה כל כך יקר אלא עם כן זה בבית מלון 4-5 כוכבים שזה כבר משהו אחר..

רק כדי לתת דוגמה:

יש לי ידידה אחת שנסעה ושילמה 410 דולר על דיל ( מלון דיי טוב בגלל זה יקר) ושהדיל כולל מלון 6 לילות + טיסה הלוך חזור והבזבוזים יצא לה 200דולר והיא עשתה שם הכל כמעט, סה"כ 610 דולר.

חבר שלי שילם 380 דולר על דיל של 6 לילות במלון + טיסה הלוך חזור + 350 דולר בזבוזים והוא גם נוסע שוב השנה והוא מצא דיל דומה רק הוא אומר שהוא לוקח הפעם 400 דולר לבזבוזים כי הוא רוצה לעשות בנגי שזה בעצם האטרקציה הכי יקרה שיש שם במקום, זה יוצא איזה 500 שקל רק הבאנג'י  סה"כ 770 דולר.

הנה כמה דוגמאות לדילים שחבר שלי מצא מזמן אני לא יודע עם הם עדיין תקפים לכן אין טעם להסתכל עליהם אבל רק בשביל לתת דוגמה:

1) ארקיע:

מחיר : 399 דולר

אנשים בחדר: 4

מלון/בית דירות : אפלנדרה לינה בלבד

מקבלים נגן אמ פי 3 כל אחד + כניסה למסיבה של אסקייפ.

תאריכים : 19 לאוגוסט עד ה26 באוגוסט.

כולל מיסי נמל והעברות למלון וחזרה לנמל התעופה

2) סוכנות סאן ליין:

מחיר : 355 דולר

מלון/בית דירות : וסליאנה לינה בלבד

3) סוכנות סאן ליין:

מחיר : 385 דולר

מלון/בית דירות : אפלנדרה/דיו מילוס לינה בלבד

פורסם

טוב לדעתי לפי התיאור שלך באמת הכי יתאים לך לנסוע לאיה נאפה, מרחק כשעת טיסה מנתב"ג פלוס 40 דקות נסיעה מלרנקה.

הייתי שם עם חברים שנה שעברה אז אני ארשה לעצמי לספר לך קצת חוויות.

אז ככה,היינו שישה חברים ,שניים בכל חדר, במלון על רמה שנמצא בדיוק על הניסי ביץ' (החוף המרכזי שם).

כמובן שכרנו אופנועים כמו כמעט כל אחד שם, עולה בערך 450 שקל לשבוע (40-50 לירות קפריסאיות), אבל צריך להיזהר לא לעשות שטויות ולבדוק טוב טוב את האופנועים כדי שהסוכנות לא תוכל לרמות אותך כשאתה מחזיר.

סדר היום בנאפה הוא כזה: קמים בסביבות 10-11, ישר עפים לים, רובצים שם עד שעות הערב,חוזרים למלון לישון קצת, קמים בסביבות 10-11, הולכים לאיזה פאב נחמד יושבים שם איזה שעתיים ואז נפתחים המועדונים, ולא חסר שם.

אחרי המועדונים אם נשאר כוח יש אפטרים שונים שאפשר לשבת סתם בסתלבט עד שהשמש עולה :)

מבחינת קניות אין מה לחפש שם, הכל יקר בטירוף.

אוכל- אנחנו אכלנו רק ברשתות המוכרות כמו מקדונלדס, ברגר קינג, KFC, ופיצה האט, המחירים לאוכל די כמו בארץ ואפשר לאכול טוב ב2-3 לירות קפריסאיות.

לחובבי האלכוהול (מרביתנו :)) לא משתלם לקנות במועדונים, יקר בטירוף, כדאי לקנות בדיוטי פרי את המשקאות האהובים עליכם (עליי אפטרשוק ואבסינט) ולשתות לפני שיוצאים, כן אולי זה נשמע קצת מעפן אבל חוסכים ככה המוןןןן כסף.

לסיכום אני יכול להגיד שנאפה זה מקום מדהים, מיוחד, ובדיוק תפור לצעירים שמחפשים ים, מסיבות ובנות, קצת התפרקות.

המקום לא זול אבל אפשר להסתדר, חופשה מיהנה!

ואגב אני בתאילנד חודש הבא :hat:

פורסם

כמה שטויות נאמרו פה (חוץ מ-WarMachine, שהיה היחיד שדייק בפרטים).

שמעו רק מאנשים שהיו שם...

קודם כל, קוראים למקום איה נאפה (Aiya Napa, או Aiga Napa אם תרצו) וזה ממש לא אי, אלא עיר.

המקום ממש מדהים. חזרתי ממנו לפני שבועיים, וכל מי שהיה איתי שרוי בדיכאון עד עכשיו אפילו, על זה שהבנו באיזה חרא מקום אנחנו חיים.

במשך היום קטנועים (אם יש לכם מצלמה דיגיטלית, תצלמו את הקטנועים ברגע שאתם מקבלים אותם. ממש מכל כיוון! השכרת קטנוע 50 סמ"ק ליום עולה 8-10 פאונד ליום. תבינו שאת הכסף הגדול, בעל הסוכנות לא עושה מזה, לכן הוא ינסה לדפוק אתכם ולמצוא כל מיני פאקים בקטנוע, וינסה לקנוס אתכם. תצלומים מקריים של קטנוע מסוים ביום השכרתו הצילו אותנו מקנס. בפעם השנייה הרבצנו תמונות פרופיל לכל הקטנועים והוא לא ממש רצה להתעסק איתנו כבר). אז במשך היום קטנועים וסיבובים בכל העיר, לניסי ביץ', משם לפיצה האט (All you can eat ב-3.65 פאונד. אם אתם אנשים רעבים אז זה שווה, כי הפיצה שלהם מעולה), לבריכה וכו'...

בלילה הולכים לאיזה דאנס בר עד 1:30 ואז המוזיקה בברים נסגרת והמועדונים נפתחים.

המועדונים הכי מומלצים הם The Castle ו-Ice. הקאסל גדול ומרשים יותר, אבל אני יותר נהנתי באייס כי הייתי בשתי מסיבות גימיק ממש טובות (אחת קצף, שזאת לדעתי האטרקציה הכי שווה שאתם יכולים לעשות שם! פשוט חובה! השנייה הייתה מסיבת פופקורן שגם הייתה נחמדה מאוד).

מי פה אמר שאיה נאפה מקום זול? זאת אחת השטויות הכי גדלות ששמעתי. מקום יקר מאוד שם בהשוואה לקוס למשל.. אבל אני לא בטוח שקוס זה אותו מקום מבחינת רמה....

WarMachine, המלצת לקנות בדיוטי פרי, לשתות בחדר ואז ללכת למסיבות. לדעתי זה מגעיל... כל הקטע זה לשבת בפאב, לדבר עם הברמן (תילכו לבר The Pirats, יש שם ברמן אמריקאי בשם בדריאה, תבקשו ממנו שיראה לכם במחשב שלו את שתי הישראליות שהוא ז**ן. בנאדם קרוע לגמרי...), לדבר קצת עם הבריטיות, לשתות משקאות ברמה. למען האמת, השתייה בפאבים זה הדבר היחיד בעיר הזאת שיותר זול מישראל. טווח מחירי הקוקטיילים נע בין 2-3 פאונד, תלוי באיזה פאב אתם יושבים (ככל שמתקרבים לסקוור המחירים קצת עולים, אבל עדיין לא נורא) ומקבלים איתם גם 2 ועם קצת מיקוח עם היחצ"ן אפשר לקבל גם 3 שוטים חינם של שנאפס אפרסקים/וודקה/אפטרשוק/טקילה.

לגבי האוכלוסייה שם.

תראו... הרוב המוחלט באי הוא בריטי. והבריטיות הן בחורות יפהפיות. יש גם ריכוז די גבוה של סקנדינבים (וסקנדינביות  :-* ) וקצת רוסים, קצת ישראלים, קצת איטלקים.

הבנות שם לא הכי אוהבות ישראלים. היו פעמים רבות שפיתחתי שיחה עם 2 בנות אנגליות בבריכה, או בים.. השיחה זרמה עד שאמרתי שאני מישראל. אז תשתדלו לא להגיד שאתם מישראל, לפחות לא לבנות (יש בנות שלא אכפת להן, אבל אי אפשר לדעת..).

לאלה שמתכננים ללכת למועדוני חשפנות. אתם יכולים להשיג כרטיסים ל-Thoga Thoga ב-2 פאונד, רק אם קצת תתמקחו עם היחצ"ן המסטול שלהם. עבור 2 פאונד אתם תקבלו מונית חינם עד למועדון, כניסה, בירה (בדר"כ הם מביאים אמסטל) ושני שוטים. וכמובן לראות פצצות (אבל ממש ממש פצצות) ערומות רוקדות...

לא ממליץ לכם להזמין לאפ דאנס, כי המחיר ממש יקר (10 פאונד. 100 שקל!) וזה לא שווה. אז לפני שאתם הולכים לשם, תעבדו על עצמכם טוב טוב שכמה שתהיו שיכורים וחרמנים (הבחורות באות ויושבות עליכם וכאילו "מתחילות" איתכם, נוגעות בכם וזה.. ואז היא שואלת אם אתם מעוניינים בריקוד פרטי. אפשר להתפתות בקלות) לא תעשו את זה. אלא אם כן אתם עשירים  :)

ולסיום, בקשר לתקציב הרצוי.

אנחנו היינו בבית דירות Riverside. מרחק של 5 דקות הליכה מהסקוור (שזה הכי חשוב), קצת רחוק מהניסי ביץ' אבל עדיף, כי ביום אפשר להגיע עם קטנוע לניסי ביץ', בלילה לנסוע על קטנוע לסקוור זה מסוכן, כי אתם תרצו לשתות אני מניח...

בית דירות 3 כוכבים, עם בריכה, מספיק מעל ומעבר לדעתי.

עלה לנו 355$, כולל מיסי נמל, העברות וכו'.

בקשר לכסף לביזבוזים, אני אומר - כמה שיותר יותר טוב. אני הלכתי לשם עם 400$, וזה הספיק לי בול, לא התקמצנתי ברוב המקרים, אבל למשל באנג'י, שרציתי לעשות, לא יכולתי (עלה 40 פאונד). בואו נגיד שעם 400 אפשר להסתדר ולהנות (אפילו עם קצת פחות), אבל אם אפשר קצת יותר אז תהנו יותר...

דבר חשוב אחרון, האנשים שאתם הולכים איתם. אני ממליץ על מינימום 3, מקסימום שמקסימום 5. וחשוב שיהיו חברים טובים.

תהנו!

פורסם

WarMachine, המלצת לקנות בדיוטי פרי, לשתות בחדר ואז ללכת למסיבות. לדעתי זה מגעיל... כל הקטע זה לשבת בפאב, לדבר עם הברמן (תילכו לבר The Pirats, יש שם ברמן אמריקאי בשם בדריאה, תבקשו ממנו שיראה לכם במחשב שלו את שתי הישראליות שהוא ז**ן. בנאדם קרוע לגמרי...), לדבר קצת עם הבריטיות, לשתות משקאות ברמה. למען האמת, השתייה בפאבים זה הדבר היחיד בעיר הזאת שיותר זול מישראל. טווח מחירי הקוקטיילים נע בין 2-3 פאונד, תלוי באיזה פאב אתם יושבים (ככל שמתקרבים לסקוור המחירים קצת עולים, אבל עדיין לא נורא) ומקבלים איתם גם 2 ועם קצת מיקוח עם היחצ"ן אפשר לקבל גם 3 שוטים חינם של שנאפס אפרסקים/וודקה/אפטרשוק/טקילה.

דבר חשוב אחרון, האנשים שאתם הולכים איתם. אני ממליץ על מינימום 3, מקסימום שמקסימום 5. וחשוב שיהיו חברים טובים.

תהנו!

בקשר לשתיה, זה היה בגדר המלצה שיכולה לחסוך הרבה כסף, פה בארץ כמובן בחיים אני לא שותה בחוץ אלא תמיד בתוך המועדון, אבל אחד כמוני שצורך כמות גדולה מאוד של אלכוהול זה כבר עסק יקר בשבילי, כי בוא נאמר שאני בקלות מעיף בערב 10 משקאות וזה אומר 30-40 לירות, וזה ממש לא יכול להיכנס לתקציב שלי, פה בארץ פשוט מקבל הכל חינם :)

בקשר להתמקחות, המון ישראלים שם הם פשוט מהזן שאני לא "מסמפט" במיוחד (בקיצור ערסים), הולכים בפוזה, לא יודעים לנהל שיחה נורמלית עם אנשים, וחושבים שמגיע להם, שנה שעברה שהיינו במועדון של הסקנדינבים היה ממש טוב עד שכמה ערסים טיפוסיים גילו את המקום ודי הרסו לנו את הבילוי, כמובן שיש אנשים נורמלים אבל אתם יודעים איך זה, מיעוט מקלקל לשאר.

בקשר לחברים אין צודק ממך, לנסוע רק חברים ממש ממש טובים, כי כל אחד יכול למשוך שם לכיוון אחר ורצות לעשות משהו אחר וחבל שייווצרו מין קבוצות..

והנאה גם ממני!

פורסם

The Shark:

אולי במקום להטיח האשמות באנשים על זה שהם טועים תגיד לנו במה טעינו ? אני לא רואה איפה יש טעות במה שאמרתי ..

אם אתה מתכוון לזה שאמרתי שהמקום זול.. אתה צריך לשפר קצת את הבנת הנקרא או לקרוא פעמים לפני שאתה מדבר .. לא התכוונתי שהמקום עצמו  זול (אוכל בגדים וכו.. )דיברתי על הטיסות ובית מלון !

בכל מקרה תארת יפה את המקום.. בטוח שיותר טוב ממני.. גם ככה תיארו לי את זה חברים שלי שהיו שם.

פורסם

בקשר להתמקחות, המון ישראלים שם הם פשוט מהזן שאני לא "מסמפט" במיוחד (בקיצור ערסים), הולכים בפוזה, לא יודעים לנהל שיחה נורמלית עם אנשים, וחושבים שמגיע להם, שנה שעברה שהיינו במועדון של הסקנדינבים היה ממש טוב עד שכמה ערסים טיפוסיים גילו את המקום ודי הרסו לנו את הבילוי, כמובן שיש אנשים נורמלים אבל אתם יודעים איך זה, מיעוט מקלקל לשאר.

הייתם במועדון של הסקנדינבים? איך היה שם?

אנחנו נמנענו להכנס.. מספיק היו חלקים שהרגשנו מיעוט, העדפנו לא ללכת לשם (למרות שאני מתאר לעצמי שהיו שם כ"כ הרבה כוסיות :-* ).

בכל אופן. שאני אומר להתמקח אני לא מתכוון להתמקח כמו בשוק הכרמל.

למשל, יש איזה יחצ"ן עיקרי ל-Thoga Thoga (מועדון חשפנות). הוא בא אלינו והציע לנו כרטיסים ב-4 פאונד (כניסה + בירה + שני שוטים). אמרנו לו שאנחנו מוכנים לקנות 10 כרטיסים ב-20 פאונד (היינו 5 חבר'ה, היינו שיכורים כשקנינו את זה אז קנינו 2 לכל אחד.. חחח), זה אומר כרטיס ב-2 פאונד, הוא הסכים.

הכוונה שלי היא שלא צריך ישר להסכים לכל מחיר שהם נוקבים, כי לפעמים הם ממש מגזימים שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים