עבור לתוכן

חו"ל לפני צבא

Featured Replies

פורסם

אני עומד לפני גיוס

והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה

הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים)

ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך

אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)

פורסם

זה טיסה עם חברים או משפחה או לבד?

אתה אוהב מסיבות, בילויים? או שאתה רוצה לראות מדינה ולטייל בכל מיני מקומות ?

אם מסיבות: אז יש לך את איה נאפה ואיביזה.

איה נאפה מקום מאוד זול לטוס אליו והוא בהחלט מתאים לגילאים שלנו יש שם הכל; מסיבות בכל מקום, באנג'י, קארטינג, פראק מים, חופים מטריפים, כוסיות בלי הפסקה והרבה שתייה . בקיצור זה כמו איביזה רק בקטן, אם יש תקציב אולי הייתי חושב במקומך לטוס לאיביזה אבל אני חושב ששמה זה יותר לטיול אחרי צבא ועדיף להיות בן 20-25 כי זה טווח הגילאים של רוב האנשים שהולכים לשם.

אם אתה רוצה לטוס למדינה כדי לראות את הארץ ולראות כל מיני מקומות אני ממליץ לך לטוס לארה"ב, ברזיל, אמסטרדם, יפן... אבל בהחלט צריך תקציב רציני בשביל המקומות האלה ותאמת שגם צריך דיי הרבה זמן לשהות שם כדי באמת להנות מהמקום לכן אני לא כזה בטוח שזה מתאים לטיול לפני צבא.

בתור אחד שנמצא באותו מצב כמוך (ד"א איפה למדת בירושלים?) אני אישית טס לאיה נאפה לשבוע באוגוסט עם חברים.. רוב השכבה שלי טסה לשם, ויש כאלה מרוב שנהנו שם טסו גם שנה שעברה וטסים גם השנה.. בקיצור המליצו לי מלא אנשים על המקום.

זה יוצא איזה 380$ בית מלון + טיסה ועוד איזה 400$ בזבוזים אבל זה כמובן תלוי בך, הטיסה והעלויות הכלליות יוצאות בסופו של דבר ממש זולות לעומת מקומות אחרים שרק כרטיס טיסה עולה איזה 600-700$.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון

הטיול הוא אני ועוד חבר (מצפה שמישהו מהשכבה שלי יחליט לבוא)

המטרה היא גם וגם - כלומר גם לבלות ולחגוג, וגם לראות עולם

פורסם

בהחלט שאלה של טעם,רצון וכסף.

אם השיקול המרכזי הוא לראות אתרים ומקומות אז עדיף לך טיול באירופה או בארה"ב-זה יקר ולא מתאים לגילאים שלך לבד לדעתי...

אם השיקול הוא לעשות חיים-יש את האיים היווניים וטורקיה שהם מאוד זולים וכרגע מפוצצצייייםם בתיירות שבדיות חרמניות...מצד שני יש שם מליארד ערסים ישראלים,ומבחר הבילויים שם נחות לעומת איה נאפה-זה מקום מומלץ יותר,מגיעים לשם יותר ישראלים ויש יותר אטרקציות,זול במיוחד כמו שנאמר זה לא.

אני אישית נסעתי עם חבר שלי לקוס וזה היה זול עד דמעות (800 שקל לטיסה+מלון לשבוע+מיסי נמל וביטוח). היינו חלק מקבוצה של ערסים אבל התרחקנו מהם ומהמקומות בילוי שלהם. אישית ביוון הרבה יותר זול (אתה יכול לחיות כמו מלך על 30 יורו ליום). המקום בחודשים האלה שורץ בתיירות סקנדינביות שכל מה שמרתק אותן זה מועדונים ושיזוף טופלס,ככה שמשעמם זה לא היה..אני מניח שאיה נאפה אפילו יותר טוב,אבל אני נהניתי מאוד.

בקיצור,אם אתה מחפש מבצעים,תחפש רק בדקה ה90 או כל מיני אתרים כאלה שמתעסקים בחופשה מהיום להיום...הם בדרך כלל מסתבכים עם כרטיסים שלא נקנו ביד ומתחילים למכור אותם במחירים משוגעים יום יומיים לפני הטיסה. זה דורש הרבה תעוזה והרבה מזל,אם תהסס אולי יקחו לך את הכרטיס ולחילופין יכול להיות שעוד שעה תופיע הצעה כספית עדיפה...

משהו אחרון...אם אתה באמת מתכוון לחופשה כזאת,שכח מלראות עולם...אין הרבה מה לראות במקומות האלה

פורסם

גם אני במצב דומה, מחפשים ללכת לאיזה אי, רק שכל יום האנשים המיוחדים שאיתי נזכרים שהם שכחו לעשות משהו אחר

האם כרתים הוא גם אי שאפשר להשוות לקוס או נאפה ?

פורסם

Welcome to the August Club :-)

:xyxthumbs:

אני כבר ביולי :'(

פורסם

תטוס למזרח לונדון תשתכן באיזה אכסניה זולה של 10 פאונד ליום

תקנה מלא אלכוהול וסמים , תטילו עם החבר

תלכו למסיבות , תסתובבו באנגליה , גם תראו מדינה וגם תעשו כייף

פורסם

תטוס למזרח לונדון תשתכן באיזה אכסניה זולה של 10 פאונד ליום

תקנה מלא אלכוהול וסמים , תטילו עם החבר

תלכו למסיבות , תסתובבו באנגליה , גם תראו מדינה וגם תעשו כייף

בוא נתחיל שרק הכרטיס לאנגליה הוא מאוד יקר יחסית לכרטיסים של האיים בים התיכון...עד פי 3/4.

דבר שני מחיה באנגליה היא יקרה בצורה מפחידה (תעשה חשבון רק על שערי החליפין ותתחיל לכסוס ציפורניים).

ודבר שלישי אנגליה זאת בדרך כלל מקום עבור אנשים שרוצים לראות אתרים היסטוריים ומוזיאונים וכו'. ראש טוב אני בספק אם תתפוס שם,כי

למרות שלונדון מאוד תוססת,אין שם את האווירה של הצעירים והמסיבות שקורצת כל כך באופציות המזרח תיכוניות...שלא לדבר על העובדה שדי בעייתי

לטייל שם בגיל 18 לבד..

פורסם

אני לא רואה שום בעיה

אני ידוע שזה יקר אבל אם יודעים איך לבזבז את הכסף אפשר לבלות ממש אחלה

כרטיס טיסה ללונדון עולה 420$ הלוך ושוב כל השאר אתה צריך זה למחייה ובילויים

ובלונדון אפשר לבלות בן בן זונה

פורסם

איי נאפה מומלץ מאוד!!!!!!!!  :D

באמת ה-מקום לתפוס חתיכות (וחתיכים כמובן), לעשות שטויות, להתפרק,

לנענע כמו שצריך את התחת במסיבות ומועדונים, להשתזף, לשתות....מה לא...

אם אתה משיג דיל טוב ( 320-350 דולר ואפילו פחות), ואתה גם חיי דיי בזול.... אתה יכול להעביר אחלה את הזמן...

אי אפשר להשתעמם שם עם התדירות בה ההורמונים עובדים... ;)

תהנה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :yelclap:

אני באמת אחשוב לכיוון של חגיגות כל היום (והלילה)

כמה אתם משערים שיעלה לי שבוע שלם שם

כולל טיסה, מיסים, מלון, אוכל, וקצת לביזבוזים?

בקיצור- כמה יעלה התענוג?

ד"א - כמה זמן טיסה זה? (סתם לידע כללי)

פורסם

לאן החלטת שאתה טס?

אם זה איי נאפה, אמרתי לך.....למרות שלאחרונה המחירים עלו, ותמצא אפילו מחירים של 400$ +

מציעה מאוד ללכת על טיסות דקה 90....ולנסות למצא דילים בסביבות ה300$

זמן טיסה? 1.5 שעות מת"א...

פורסם
  • מחבר

אם אני אחליט לטוס

אז זה כנראה יהיה לאיי נאפה

בקיצור - קודם לארוז מזוודות

ואח"כ לחפש סוכן - הבנתי ;) (TNX LIBBY)

ד"א

מישהו יודע איך התנאים שם?

מישהו ביקר שם?

מן הסתם לא מומלץ לטוס לבד?, צריך לצרף חבר או שתיים..

פורסם

ברור שלא לבד!

לנסוע 2-5 חברים זה אידיאלי לדעתי...יותר מזה זה כבר לא משהו....אבל זאת דעתי.....

תנאים? הכל לפי גודל הארנק שלך... ;)

אם יש לך כסף לחמש כוכבים...אז תקבל חמש ולא פחות...

יש שם הכל...אכסניות, בתי דירות, מלונות... והמחירים מגוונים...

פורסם

אני יודע שהיו אולי עוד יש דילים של איסטא

580$ שבוע באיי אנאפה כולל מיסים כולל בית מלון

ועוד איזה 500$ אתה צריך לביזבוזים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים