עבור לתוכן

בעיה בהתחברות לאינטרנט בגלל kav5.0.372

Featured Replies

פורסם

אני לא בא בטענה שקספרסקי מגיע עם פיירוואל גדול ובעל הצגת לוגים והגדרות מתקדמות , אני אומר שיש לו תכונת פיירוואל קטנה , החוסמת תולעים ושומרת על המחשב בלתי נראה , אני לא רוצה להיכנס לויכוח , תקרא לזה איך שבא לך , פיירוואל , סקריפט או ביל גייטס...

פותח הת'רד , בתמונה ש--e.t צירף , סמן ב-v את השורה בה כתוב disable protection against network attacks , רוב הסיכויים שלא יהיה שינוי , אבל גם אין לך מה להפסיד .

נסה לסגור\להסיר את סיגייט ולראות אם חל שינוי .

אגב , e.t , אם כבר קרקס , בנתיים לא קספרסקי עושים קרקס מאף אחד , אתה עושה קרקס מהאתר (ואולי גם מעצמך) עם הכיוניים שאתה נותן לסקריפט "המחורבן" הזה .

פורסם

ממש לא!

זה סוג של איזה סקריפט מחורבן (או לא) שהם עשו ב-KAV ש"חוסם התקפות ברשת". אבל זה סתם קשקוש, כי זה ממש ממש לא פיירוול.

ואני לא בא להתווכח זו פשוט עובדה.

אגב, אתה מזומן לפורום הרשמי שלהם - תגיד להם שיש פיירוול ב-KAV ויעשו ממך קרקס.  :screwy:

שורה תחתונה - אין פיירוול.

ושוב מסבירים לך^

פורסם

אגב , e.t , אם כבר קרקס , בנתיים לא קספרסקי עושים קרקס מאף אחד , אתה עושה קרקס מהאתר (ואולי גם מעצמך) עם הכיוניים שאתה נותן לסקריפט "המחורבן" הזה .

אני חוזר בפעם האחרונה:

אתה מזומן לפורום הרשמי שלהם - תגיד להם שיש פיירוול ב-KAV ויעשו ממך קרקס. :screwy:

ואח"כ תחזור לפה ותדווח!

מה לא הבנת? ראבק! אין פיירוול!

פורסם

לי זה גם קרה פעם, לא מצאתי פיתרון לזה והתיאשתי מהתוכנה הזאת

לא ממש עוזר אבל לפחות תדע שאתה לא היחיד שזה חסם לו את כל התקשורת..

פורסם
  • מחבר

טוב חברה אני ינסה לבדוק את מה שאמרתם לי ואני יודיע לכם

פורסם
  • מחבר

q1234 אתה ממש טועה ומטעה!

ב-KAV אין שום פיירוול (ולכן - אין מה לבטל אלא רק להוריד את רמת ההגנה של התוכנה).

kav3ga.th.jpg

אתם שואלים אם זה יעזור?

או שכן - או שלא.

וואלה אחי תודה זה עזר לי עכשיו רציתי לשאול איזה פייר וואל יש לך כי נראה לי שזה בשילוב של סיגאט שזה למעשה הפפירול שלי עושה לי בעיות

אז הורדתי כאילו את הרמת אבטחה של התוכנה

והכול עובד

עכשיו השאלה מה זה בדיוק אני מוריד

זה לוירוסים או לדברים שהפייר וואל שלי יכול לחסום?

פורסם

אין לי פיירוול בכלל.

להוריד את רמת האבטחה של התוכנה זה לא הכי מומלץ, אבל אם זה מה שפותר לך את הבעיה - ::)

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק מוריד לי ברמת ההבטחה

רק את הקטע של חסימת תולעים וזהו?

זה עדין ימצא לי וירוסים?

פורסם

בתור מה אתה שואל אותי?

תקרא מה כתוב לך כשאתה מוריד את רמת האבטחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים