פורסם 2005 ביולי 1620 שנים שלום לכולם התקנתי היום את האנטיוירוס המומלץ kav5.0.372ואחרי ההתקנה כמובן עשיתי ריסט אחר כך הפעלתי את האינטרנט ואז שום תוכנה לא עבדה כמו למש ICQ מסנגר אפילו לא יכולתי לגלוש לשום אתר משום מה הגירסה הזו חסמה אותי זה קרה לעוד מישהו פה :s05:תודה מראש לכול העוזרים
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר ניסתי להסיר וזה אותה בעיה אחרי שהסרתי כמובן לא יודע למה זה חוסם לי את כול ההתחברות לכול הדברים שקשורים לאינטרנטאיזה וינדוס יש לך ?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים XP Pro SP2עשית ריסטרט אחרי ההסרה? לפעמים זה קריטי.בכל מקרה נסה להעזר בפורום של Kaspersky Labs:http://forum.kaspersky.com/בהצלחה.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים יכול להיות שהפיירואל הקטן המובנה בתוכנה חסם (לא אפשרות סבירה בכלל , אבל שווה לנסות לבטל אותו ולראות אם זה מסתדר)האם יש לך פיירוואל מותקן במחשב ?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר כן גם אני חשבתי שיש בו פיירואל קטן כזהאבל תסבירו לי מה זה KIS וKAV אני יודע מזהואיפה אני מבטל את הפייר וואל שלו?איפה מורידים את האופציה שלהפפיר וואלויש לי פיר ואל של סיגאט במחשב
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים kis זה kaspresky internet security הכולל פיירוואל , אנטיורוס ואנטי ספאם...kav זה kaspersky antivirus .כדי לבטל את הפיירוואל (למרות שזה לא נחוץ ממש) לך להגדרות של הגנה בזמן אמת , ושם תבטל אותו , אבל שוב זה לא יעזור .
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים q1234 אתה ממש טועה ומטעה! ב-KAV אין שום פיירוול (ולכן - אין מה לבטל אלא רק להוריד את רמת ההגנה של התוכנה). אתם שואלים אם זה יעזור? או שכן - או שלא.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר תגיד אחי גם אתה שהתקנת את התוכנה זה עשה לך בעיות אם האינטרנט?כי תחלס מה שעובד אצלך אמור לעבוד אצלי בלי לשחק בזה יותר מידיוגם למה שחברת Kaspersky Lab תתן את התוכנה שפשוט יבטל כול אופציה של גלישה ?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אף גרסה (כולל הנוכחית - 5.0.372) לא עשתה לי בעיות.עוד פעם: תפנה לפורום הרשמי של החברה שהבאתי קודם.בהצלחה.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים q1234 אתה ממש טועה ומטעה! ב-KAV אין שום פיירוול (ולכן - אין מה לבטל אלא רק להוריד את רמת ההגנה של התוכנה). אתם שואלים אם זה יעזור? או שכן - או שלא. לא , יש שם פיירוואל קטן המגן מתולעים , בדיוק כמו בנורטון 2005... : : :
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים ממש לא! זה סוג של איזה סקריפט מחורבן (או לא) שהם עשו ב-KAV ש"חוסם התקפות ברשת". אבל זה סתם קשקוש, כי זה ממש ממש לא פיירוול. ואני לא בא להתווכח זו פשוט עובדה. אגב, אתה מזומן לפורום הרשמי שלהם - תגיד להם שיש פיירוול ב-KAV ויעשו ממך קרקס. שורה תחתונה - אין פיירוול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.